Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Berete stopaře???  

1. 1. Berete stopaře???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Stopaře NIKDY nevozím, jen pokud toho člověka dobře znám. Jen 2x jsem svezl lidi co jim ujel bus ze šichty, ale byli z naší vesnice a znal jsem je od vidění.

Odesláno

beru jen obcas v okoli na okreskach,protoze tam v so a ne skoro nic nejezdi.

-S TIR ,pri prejezdu Bulharsko-Jugoslavskych hranic,smerem do CZ, u vyjezdu na silnici stali dva studaci(holka,kluk) s ceduli PRAHA, coz me tak pobavilo,ze jsem zastavil a vzal je na pumpu k Belehradu,tam jsem ten den koncil oni asi s nejakym cechem pokracovali. Jeli stopem do Turecka a pak zpet.Nez jsem je vzal tak jsem si prohlid pasy,na balkane nikdy nevis.

Odesláno

Bývalky teta zastavila frajerovi v kvádru s kufříčkem, vezla ho pár km a když zastavili na benzínce, dostala blbej pocit a ujela mu. Kufr zůstal v autě, tak ho odnesla na PČR a v tom kufru byla jenom struna.

Od tý doby mi můžou stopaři . . .

Odesláno
Původně zaslal: kobra

Ne.

Pokud bych potkal Medvěda s zpoceným čelem nesoucí 2 pneu s defekty, asi bych ho k nejbližšímu pneuservisu svezl :)

Netopýrku určitě :)

teda ty seš šplhoun...... :D :D:D

ale faktem je,že takovou hezkou předsedkyni bych taky svezl.... :super

Odesláno

Stopaře a stopařky neberu leda pokud by to byl známej, ono cizího člověka si ani do bytu nepustím a to mám ruce volný, kdežto v autě musim držet volant takže případná obrana by nebyla jednoduchá.

Dřív jsem stopem jezdil hodně, na jeden zátah i 200km, často jsme byli i dva a někdo nám zastavil, jenže byla jiná doba, bylo míň aut a taky míň pochybnejch existencí.

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Bývalky teta zastavila frajerovi v kvádru s kufříčkem, vezla ho pár km a když zastavili na benzínce, dostala blbej pocit a ujela mu. Kufr zůstal v autě, tak ho odnesla na PČR a v tom kufru byla jenom struna.

a jinou pohadku neznas?

Odesláno

CHodieval som stopom z Bratislavy do Trnavy. Bolo to pravidelne 3x do týždňa, vešer okolo 20 30hod. Pokial som mal cedulku s napisom tak som šakal maximalne 20minut. Raz mi postal chlapik audi už neviem presne ake to bolo a za 14minut bol somnov v Trnave. Išiel tak 200km/hod a viac. A raz ma viezol chlapik seat alhambra sadol som do auta a pocuvam čo hra v radiu same ukrajinske piesne pozrem hore na palubovku tam 2x pištol len tak pohodena. A chlapik namna niečo porusky ja neviem nič tak sme len tak sedely a viezol som sa. myšlienky boli všeliake už som niekde objednany na sučiastky atd. V polke cesti mu zazvonil mobil a kecal porusky asi 5minut. potom namna začal zase rusky a pochopil som že sa musi vratit do Blavy ale že mna ešte odvezie ked ma už naložil. Bola to moja najhoršia jazda stopom strašne som sa bal. Ten chlap mal asi 2metre a 120kg.

Odesláno

já se stopem taky něco najezdil a jak jsem pořídil auto tak jsem taky stopaře brával. vojáky jsem ale nebral, protože spolužák ze střední šel na vysokou vojenskou a chlubil se, že na uniformu se parádně stopuje.

jinak poslední dobou už neberu, protože mi přijde že těch od pohledu slušných už stopuje minimálně a tůstali je ti pochybného vzhledu. stop už asi upadá.

jinak s tím jak tady píšete že jste někomu zastavili a on vás odmít, kdo nestopoval asi nepochopí. ale jezdil jsem třeba brno olomouc a když mě někdo chtěl vzít do vyškova tak jsem to přijal jen jednou, pka jsem ve vyškově stál asi 2 hodiny. protože na těch malých městech se stopuje hrozně a cesta se i několiknásobně prodlouží.

proto u dálnice nezastavuju stopařům bez cedulky, kam jede.

[upravil dne 26/1/09 zoby]

Odesláno

Tak to bych chtěl vidět co by dělal ten kravaťák. Že by za jízdy chtěl škrtit? To by mu asi řidič předvedl brutální jízdu.

Vytáhnout na mě strunu, nohu z plynu nesundám...

Medvěd: Nebylo tu tohle téma už jednou?

Odesláno

asi hudebnik :D

Odesláno

Víš, co je \"urban legend\"? Tahle historka.

Marcel505: máš samozřejmě pravdu, bylo. A dokonce jej zakládal ten samý člen:

edit pro ty, co rádi pohádky:

Struna 1 (sestřenice, Tesco Letňany)

Struna 2 (Marta )

Struna 3 (známá, Hypernova Průhonice)

Struna 4 (Monika, Jižní Čechy)

Takže Ravelovy bývalky teta (která na něj má takový vliv, že kvůli ní nebere stopaře) je už aspoň pátá, která prý našla v autě kufr se strunou. ;)

[upravil dne 26.1.2009 Kurt]

Odesláno

Sem tam vemu když jedu sám do 3 dvířka do zadu nikoho moc nepouštím :-) jednou sem vezl holcinu jeste v Gardovce a platila marihuanou ;)... samo sem řídil takže nic ... :-).. jinak sem tam mladaky ze skoly vemu :-D jeste je neco prejede :-)

----

jinak kamarad vzal 2 pekny holky a odrizly mu pas spolujezdce takze hezka holka neznamena ze je je i mila a hodna a hlavne vdecna :-D...

Odesláno

ANO.

Beru, protože sám jsem léta takhle jezdil a obdivoval jsem spoustu lidí, kteří mě vzali. Ono totiž je naprosto stejný riziko stopovat jako brát stopaře. A to si samozřejmě většina řidičů snad ani neuvědomuje, že stopování chce i značnou dávku odvahy svěřit svůj osud do rukou anonymního řidiče.

Ale zastávám pravidlo, že když se mi ten člověk nezdá, tak ho prostě nevemu, na první pohled ožralej šedivej chlap ve mě nebudí důvěru, natož se s nim bavit půl hodiny o hovně, to nemusim. A jelikož jsem svýho času poznal mraky stopařů i řidičů co vozí (jedno léto jsme jeli až do maroka, samozřejmě loď jsme nestopli), tak můžu říct, že procentuelně těch lumpů bylo hodně hodně málo (aspoň před 10 lety ;-).

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

ANO.

Beru, protože sám jsem léta takhle jezdil a obdivoval jsem spoustu lidí, kteří mě vzali. Ono totiž je naprosto stejný riziko stopovat jako brát stopaře. A to si samozřejmě většina řidičů snad ani neuvědomuje, že stopování chce i značnou dávku odvahy svěřit svůj osud do rukou anonymního řidiče.

Ale zastávám pravidlo, že když se mi ten člověk nezdá, tak ho prostě nevemu, na první pohled ožralej šedivej chlap ve mě nebudí důvěru, natož se s nim bavit půl hodiny o hovně, to nemusim. A jelikož jsem svýho času poznal mraky stopařů i řidičů co vozí (jedno léto jsme jeli až do maroka, samozřejmě loď jsme nestopli), tak můžu říct, že procentuelně těch lumpů bylo hodně hodně málo (aspoň před 10 lety ;-).

První vlaštovka - souhlasím s Tebou

[upravil dne 27/1/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Víš, co je \"urban legend\"? Tahle historka.

Marcel505: máš samozřejmě pravdu, bylo. A dokonce jej zakládal ten samý člen:

edit pro ty, co rádi pohádky:

Struna 1 (sestřenice, Tesco Letňany)

Struna 2 (Marta )

Struna 3 (známá, Hypernova Průhonice)

Struna 4 (Monika, Jižní Čechy)

Takže Ravelovy bývalky teta (která na něj má takový vliv, že kvůli ní nebere stopaře) je už aspoň pátá, která prý našla v autě kufr se strunou. ;)

[upravil dne 26.1.2009 Kurt]

dyt rikam, to uz je na kytaru :D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Sem tam vemu když jedu sám do 3 dvířka do zadu nikoho moc nepouštím :-) jednou sem vezl holcinu jeste v Gardovce a platila marihuanou ;)... samo sem řídil takže nic ... :-).. jinak sem tam mladaky ze skoly vemu :-D jeste je neco prejede :-)

----

jinak kamarad vzal 2 pekny holky a odrizly mu pas spolujezdce takze hezka holka neznamena ze je je i mila a hodna a hlavne vdecna :-D...

asi jim neukazal, jak se odepina :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...