Jessie Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Asi nejsem jediný kdo přidal své foto do alba.... :bacha:roker http://kamery.praha.eu/SemaforDetail.jsp?id=2633628 Citovat
vix Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Zní to pitomě, ale já v tom vidím úplně normální Gaussovku. Někdo jel nad osmdesát, někdo pod \"vosumdesát\" a většina jela těch 80 km/h. Jó, z 320.000 průjezdů jelo 10.000 řidičů stovkou (+20 km/h) zbytek se do toho limitu vešel. Je tam 80, je to silnice dálničního typu. Možná jen ti, co jeli \"kilem\" předjížděli ty, co jeli 60 km/h... ... ale samozřejmě, je to fuj, je třeba jezdit podle předpisů, protože jen ty nás chrání. Citovat
oddie Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Co je na tom za zjištění, když tam ty úsekovky jsou už takovou dobu??? Citovat
vix Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 to je fakt, těch úsekovek jsem si všiml i já, a to do Prahy zavítám jednou za \"uherskej rok\". Citovat
Marcel505 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Hlavně to nyní musí být označenou značkou, to abychom si dali pozor. A značkou je tam nyní označen i konec. Když se tam registruju - můžu najít své auto? Citovat
Maverick Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Naštěstí je tam ten úsekáč jen jednim směrem:D Ale stejně na druhou stranu jezdím průměrně těch 80. Čert totiž nikdy nespí Citovat
Fusion Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Já ně těchto silnicích jedu tak +10. Co mě spíš děsí je, že větší procento překročilo v lednu, než v červenci a červnu. Asi pravidlo \"nasadil sem zimní, můžu jet jak chci\". Citovat
Fakir Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Já ně těchto silnicích jedu tak +10. Co mě spíš děsí je, že větší procento překročilo v lednu, než v červenci a červnu. Asi pravidlo \"nasadil sem zimní, můžu jet jak chci\". I prd. Ledna je teprve půlka, máš menší vzorek. Hádám, že se to do konce měsíce srovná do průměru. Citovat
Fusion Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Fusion Já ně těchto silnicích jedu tak +10. Co mě spíš děsí je, že větší procento překročilo v lednu, než v červenci a červnu. Asi pravidlo \"nasadil sem zimní, můžu jet jak chci\". I prd. Ledna je teprve půlka, máš menší vzorek. Hádám, že se to do konce měsíce srovná do průměru. Ovšem po roce 2008 následuje 2009. Citovat
Fakir Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Fusion Já ně těchto silnicích jedu tak +10. Co mě spíš děsí je, že větší procento překročilo v lednu, než v červenci a červnu. Asi pravidlo \"nasadil sem zimní, můžu jet jak chci\". I prd. Ledna je teprve půlka, máš menší vzorek. Hádám, že se to do konce měsíce srovná do průměru. Ovšem po roce 2008 následuje 2009. Dobrý, v pohodě. Už mi sepnulo. V tuhle hodinu už čtu něco jinýho, než tam je napsaný. Sorry. Citovat
Ferry Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 jeste ze vzdycky sjizdim z tohodle useku jeste pred tou druhou kamerou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.