Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky nechapu. Zasterky mozna nejsou tak esteticky vzhledne, sam jsem je kdysi z 306 daval pryc - ale aspon maji funkcni smysl.

Odesláno

No tak chlapi, zástěrky na RCZ jsou snad nevkus, ne?

Narvat je na klasickej osobák OK, taky je na 406 mám, ale na takovouhle žehličku?  :bojim

Odesláno

Ale zase spousta věcí které se hodí a jsou praktické se dají udělat i vkusně  :) třeba na 406 vypadají rozhodně origo zástěrky lépe jako klasické černé koupené v obchodním domě :D nevím jak vypadají origo na RCZ nebo jestli se vůbec dělají ale s těmito to vypadá fakt blbě.

Odesláno (upraveno)

Ehm, tenhle článek bych asi ani nekomentoval, nevim čim dotyčnej pisatel jezdí ale asi má něco s očima, alespon za mě s nim musim souhlasit jen u punta, xsary, megana a twinga. jinak si myslim že ty ostatní facelifty dodavaj modernější vzhled starším modelům, o což vlastně u faceliftu jde .. další zbytečný článek ;)

jo a ještě se musím doplnit, ten lexus to taky trochu přehnal s přidáváním materiálu :D

Upraveno uživatelem Háček
  • O 4 týdny později...
Odesláno

dnes odchyceno v Koline u Tesca (dedek kolem 65 let)
jen tak narychlo co sem si vsimnul

Shark antena na zadnim kridle
samolepka pumy nebo ceho na obou stranach predniho narazniku
oranzove odrazky na zrcatkach, naraznikach
loga hyundee na zadnich blatnikach
plasticke logo na predni kapote

a zbytek vidite na obrazku

post-45527-0-49908600-1446033683_thumb.j

Odesláno

Co říkáte na tohle pánové ? http://www.auto.cz/desitka-nejhorsich-faceliftu-auto-kdyz-designerum-ujede-ruka-89379 myslím že autor tohoto výplodu a zejména co se týče 406 viděl jen na fotkách který tam dal.

No taky jsem na to dost cumel .. Nerikam, ze prvni generace 406 byla oskliva, to ne, ale myslim, ze pofaceliftova verze je o hodne hezci, takova elegantnejsi ... A rozhodne nadcasova, podobne jako treba 306. Holt autor "profik" pres oci asi no ..

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Kamarád koupil nového mazla. Tak jsem mu ho s přítelkyní vytunil :D

post-21906-0-43867100-1446054228_thumb.j

post-21906-0-68646700-1446054228_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Abych pravdu řekl nesouhlasím skoro se vším až na dva případy ale to jsou spíš auta která se mě nelíbí ani před a ani po a co se týče 406 řekl bych že to hodnotil už dle toho popisu max. podle těchto fotek víc o tom asi neví.

Určitě i 406 před face nebyla špatná sám jí mám a líbí se mě ale po 1999 je to rozhodně lepší prostě krok kupředu čirá optika modernější tvary hlavně třeba Sportpack s novým interiérem v černé bez dekoru dřeva byl velkej skok kupředu.

A myslím že kdyby na facelift nedošlo 406 by zestárla proti konkurenci mnohem dříve rozhodně facelift 406 prodloužil život a taky můj zájem ještě po tomto koupit facelift 2003-2004 žádnej jinej Peugeot mě ani nenapadá ještě kromě 607 a 406 je asi poslední Peugeot kterej se mě fakt vyloženě už od doby co vznikla líbila.

407 mě spíš tak láká že to je novější nástupce ale moc se mě nelíbí design a sedan ten se mě nelíbil nikdy možná tak nějaký poslední ročník v plný palbě ale stejně když vedle toho bych dala sedana 406 v plný palbě tak rok 2004 bude se mě líbit víc :D

Upraveno uživatelem Nick406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...