Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Proč to dávat na parkoviště, když můžu stát jako kretýno v křižovatce . . .

Někdy si říkám, že bych je při vytáčení trochu "pohladil" zadní traverzou a příště budou parkovat ohleduplněji / pořádně. Ale nebudou a tyhle "lopaty" mi za to nestojí . . . :bacha

Na první fotce je skrze stromy vlevo vidět, jak jsem dlouhý. Vlastně není - ani jsem se na foto nevešel ... :roker

obrazek.thumb.png.1a24075f147ddeadcacc4108d2cefbde.png

obrazek.thumb.png.c7ffdc473789ad7dc33108a1d2b0ab6d.png

obrazek.thumb.png.3bec8b1c22d389afa840ccb4b88f3fad.png

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

To mi hodně připomíná jednoho blba co tady parkuje v obytný zóně na příjezdový cestě k barákům (cca 40-50 aut), i když je 6 volnejch parkovacích stání vzdálenejch do 15metrů. Línej mladej cápek s audinou. Kdyby to bylo občas, že zastaví a za hodinu je pryč. Ale  stojí tam kolikrát víc jak den. A pak přijede ještě větší blb a nechá auto z druhý strany ulice tak, že se tam už skoro nikdo neprotáhne. Hasičský auto určitě ne. Občas by tu měli policajti projet a rozdat za to nějakou tu pokutičku.

Odesláno (upraveno)

@sitlerno upřímě to za mně není moc šťastný řešení. :(

@PéťaMP nemáme, (možná jsou do přízně s jiným městem nevím), ale zatím mě to tolik nevytočilo, abych vytáčel policejní číslo. ;) Vím, že před pár rokama se tu občas objevili a pár lidí se naučilo parkovat, ale dlouho tu asi nebyli, jelikož to je stále horší a horší. Člověk to nějak pochopí, když je plno a auto tam je třebas jen přes noc. Ale když vidíš poloprázdný parkoviště a stejně to tam flákne. :bacha Už se tu jeden bytovej dům snažil pro sebe uzurpovat parkoviště před jejich domem, ale z města jim to vysvětlili, že pokud si to nazaplatí tak mají smolíka a může tam parkovat kdokoli.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Ja jsem nerekl, ze je to reseni. ALe obcas se to blbe zaparkovanymu autu, co prekazi v provozu, proste stane, ze se o nej neco odre... Zrcatkem, nebo nakladak naraznikem... a holt pak dany clovek radsi parkuje jinde, no... 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tam žádný nejsou, odjakživa se tam parkuje rovně a za zadky se pak ještě vejde podélná řada aut. Takhle šejdrem se pak parkuje o řadu vpřed a vzad, páč rovně by se zasahovalo do průjezdu. 😊 

Odesláno (upraveno)

Jako sorry, selským rozumem. Aut tam parkuje vždycky fůra, všichni (až na tyto výjimky) rovně. Tak když vidím, jak stojí ostatní? Kdyby bylo prázdno, neřeknu. Ne na všechno potřebuju čáry.

Snad pro lepší představu: https://mapy.cz/zakladni?x=12.6640348&y=50.1722458&z=20&base=ophoto

Upraveno uživatelem enikybeniky
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Přeskoč, přelez nepodlez aneb jak obejít žabožrouta co neumí zaparkovat s kočárkem a krabici v ruce🤣

IMG_20231004_124723722.thumb.jpg.aaa88b96bb104755624c8e02c9c4dbda.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Upraven formát vložení fotografie.
Odesláno

Něco takovýho jsem včera potkal u nás v Praze na Petřinách - borec s Octavií nacouval na chodník půlkou auta (místa byly na podélné parkování, co ho k tomu vedlo nevím), na průchod bylo cca stejně místa akorát měl navíc ještě kouli.. Celou noc tam stál, jsem večer venčil psa a tu kouli ve tmě přehlédl, ještě teď mě bolí holeň :D 

Odesláno

@Fruktis holt dlouhy auto, bud bude trcet do prostoru chodniku, nebo na druhou stranu. Parkovani kolmo uplne s temahle kravama nepocita (a ani prostorove na spouste mist pocitat nemuze), mel jet jinam... 

Odesláno

ja zacit posilat fotky maminek co parkuji u nas v ulici kdyz vedou deti do skoly tak nedelam nic jineho
to same u nas na nadrazi kde v pravo je parkoviste K+R pro 4 vozy - obcas je problem tam zaparkovat 2 kousky
a vlevo je parkovani TAXI - kde jsou take 4 mista - pokud nedojedou 2 jedinci z rad soukromniku s kombikama - pak se tam vejdou MAX 3 vozy a to ten treti ma kolo na obrubniku :D

a vysvetlit jim ze parkuji jak jiste zenske prirozeni je marne protoze ti se uz parkovat nenauci

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Pan bílého vozítka asi spěchal do květinářství. Pichnul auto do zatáčky defacto v křižovatce 🤦‍♀️ 

Asi mu to přišlo jako lepší stání než v zákazu před vietnamcem, kde na skok staví snad úplně každý 😀

IMG_0767.jpeg

image.png.73091999d6d16e61fa7968359bd07028.png

Upraveno uživatelem Goldinka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...