Klemoň Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 (upraveno) Proč to dávat na parkoviště, když můžu stát jako kretýno v křižovatce . . . Někdy si říkám, že bych je při vytáčení trochu "pohladil" zadní traverzou a příště budou parkovat ohleduplněji / pořádně. Ale nebudou a tyhle "lopaty" mi za to nestojí . . . Na první fotce je skrze stromy vlevo vidět, jak jsem dlouhý. Vlastně není - ani jsem se na foto nevešel ... Upraveno 13. červenec 2023 uživatelem Klemoň Citovat
Dave_k Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 To mi hodně připomíná jednoho blba co tady parkuje v obytný zóně na příjezdový cestě k barákům (cca 40-50 aut), i když je 6 volnejch parkovacích stání vzdálenejch do 15metrů. Línej mladej cápek s audinou. Kdyby to bylo občas, že zastaví a za hodinu je pryč. Ale stojí tam kolikrát víc jak den. A pak přijede ještě větší blb a nechá auto z druhý strany ulice tak, že se tam už skoro nikdo neprotáhne. Hasičský auto určitě ne. Občas by tu měli policajti projet a rozdat za to nějakou tu pokutičku. Citovat
sitler Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 to je jednoduchy, staci se tam parkrat protahnout tak, ze z auta lehce neco trci a udela to takove krasne cary po celem boku. Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 před 14 minutami, Dave_k napsal: Občas by tu měli policajti projet a rozdat za to nějakou tu pokutičku. Znám lidi, kteří prostě zavolají MP, ať si to vyřeší. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 (upraveno) @sitlerno upřímě to za mně není moc šťastný řešení. @PéťaMP nemáme, (možná jsou do přízně s jiným městem nevím), ale zatím mě to tolik nevytočilo, abych vytáčel policejní číslo. Vím, že před pár rokama se tu občas objevili a pár lidí se naučilo parkovat, ale dlouho tu asi nebyli, jelikož to je stále horší a horší. Člověk to nějak pochopí, když je plno a auto tam je třebas jen přes noc. Ale když vidíš poloprázdný parkoviště a stejně to tam flákne. Už se tu jeden bytovej dům snažil pro sebe uzurpovat parkoviště před jejich domem, ale z města jim to vysvětlili, že pokud si to nazaplatí tak mají smolíka a může tam parkovat kdokoli. Upraveno 13. červenec 2023 uživatelem Dave_k Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 14. červenec 2023 Odesláno 14. červenec 2023 Ja jsem nerekl, ze je to reseni. ALe obcas se to blbe zaparkovanymu autu, co prekazi v provozu, proste stane, ze se o nej neco odre... Zrcatkem, nebo nakladak naraznikem... a holt pak dany clovek radsi parkuje jinde, no... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 Asi pospíchal do Tesca pro mlíko v akci Zahodit to přes 2 invalidy chce asi hodně umění Rikic339, Pepito, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
enikybeniky Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 Prostě to zahodit. A to tam takhle vedle sebe stáli ještě včera asi 3. Citovat
enikybeniky Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 Tam žádný nejsou, odjakživa se tam parkuje rovně a za zadky se pak ještě vejde podélná řada aut. Takhle šejdrem se pak parkuje o řadu vpřed a vzad, páč rovně by se zasahovalo do průjezdu. Citovat
Medvěd Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 A jak to asi má neznalec místních zvyků odhadnout, když tam není nic nalajnováno? Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
enikybeniky Odesláno 4. srpen 2023 Odesláno 4. srpen 2023 (upraveno) Jako sorry, selským rozumem. Aut tam parkuje vždycky fůra, všichni (až na tyto výjimky) rovně. Tak když vidím, jak stojí ostatní? Kdyby bylo prázdno, neřeknu. Ne na všechno potřebuju čáry. Snad pro lepší představu: https://mapy.cz/zakladni?x=12.6640348&y=50.1722458&z=20&base=ophoto Upraveno 4. srpen 2023 uživatelem enikybeniky pavelu96 a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 (upraveno) Přeskoč, přelez nepodlez aneb jak obejít žabožrouta co neumí zaparkovat s kočárkem a krabici v ruce Upraveno 5. říjen 2023 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení fotografie. Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 Něco takovýho jsem včera potkal u nás v Praze na Petřinách - borec s Octavií nacouval na chodník půlkou auta (místa byly na podélné parkování, co ho k tomu vedlo nevím), na průchod bylo cca stejně místa akorát měl navíc ještě kouli.. Celou noc tam stál, jsem večer venčil psa a tu kouli ve tmě přehlédl, ještě teď mě bolí holeň pavelu96 a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 @Fruktis holt dlouhy auto, bud bude trcet do prostoru chodniku, nebo na druhou stranu. Parkovani kolmo uplne s temahle kravama nepocita (a ani prostorove na spouste mist pocitat nemuze), mel jet jinam... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 ja zacit posilat fotky maminek co parkuji u nas v ulici kdyz vedou deti do skoly tak nedelam nic jineho to same u nas na nadrazi kde v pravo je parkoviste K+R pro 4 vozy - obcas je problem tam zaparkovat 2 kousky a vlevo je parkovani TAXI - kde jsou take 4 mista - pokud nedojedou 2 jedinci z rad soukromniku s kombikama - pak se tam vejdou MAX 3 vozy a to ten treti ma kolo na obrubniku a vysvetlit jim ze parkuji jak jiste zenske prirozeni je marne protoze ti se uz parkovat nenauci Citovat
Fruktis Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 @sitler jako kdyby neměl jinou možnost...tak ať si trčí...ale zrovna tady je parkoviště jako celkem velký...a bylo prázdný dost Citovat
sitler Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 @Fruktis proto sem psal, ze mel jet jinam Neomlouvam ho, tohle je blbej zpusob jak parkovat. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Goldinka Odesláno 19. říjen 2023 Odesláno 19. říjen 2023 (upraveno) Pan bílého vozítka asi spěchal do květinářství. Pichnul auto do zatáčky defacto v křižovatce Asi mu to přišlo jako lepší stání než v zákazu před vietnamcem, kde na skok staví snad úplně každý Upraveno 19. říjen 2023 uživatelem Goldinka Pepito, pavelu96 a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 21. říjen 2023 Odesláno 21. říjen 2023 Je to prostě těžký dát to podél obrubníku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.