ozzy56 Odesláno 5. říjen 2021 Odesláno 5. říjen 2021 a bude hůř--u nás mají v jednom bytě i 4 auta Medvěd, Milan+, HonzaZ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 5. říjen 2021 Odesláno 5. říjen 2021 Ozzy - to muší bejt bejvák jako kráva, jak tam s nima vjížděj´? Klemoň a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 5. říjen 2021 Odesláno 5. říjen 2021 před 4 hodinami, ozzy56 napsal: a bude hůř--u nás mají v jednom bytě i 4 auta Mě tady vymr....dal z bytovky naproti,že nemůže zaparkovat v naší ulici,že mám venku tři auta a beru místa. Tak jsem ho slušně odpálkoval ,že mu je po tom h...,že jim před bytovky taky nejedu. Klemoň, Péťa a Rikic339 ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 5. říjen 2021 Odesláno 5. říjen 2021 Copak 3 auta na rodinu . To ještě asi i pochopím aniž by se mi zvednul tlak , ale co mi tlak občas zvedá je MB sprinter v té nejdelší verzi asi 12 osob s UK značkou zaparkovaný přes 4 stání !!! Jako už mi ten němec občas schová myšlenku či informaci, ale někde v šuplíku jsem měl zastrčenou informaci, že v obytné zoně je zákaz stání vozidel nad 3,5 tuny či tak něco . . . Citovat
Medvěd Odesláno 5. říjen 2021 Odesláno 5. říjen 2021 I ten nejdelší Sprinter je často na Bčko, tedy do 3500 kg. Jsi si jistej, že je to fakt plnosedadlo? Páč zhusta jsou tyhle nejen UA skleníky max. 8 + 1 právě proto, aby s nima mohl jet kdokoli bez tachografu, povinných pauz a bus řidičáku. Citovat
Klemoň Odesláno 5. říjen 2021 Odesláno 5. říjen 2021 (upraveno) No jistej ne , protože má ty černý skla a očumováním zblízka stejně nic nevyřeším . . . Tak tady je , ale přes ty černá skla není vidět kolik to je jestli 9+1 . . . Každopádně : zase stojí jak píčus - před popelnicema , takže nevysypáno . . . Upraveno 6. říjen 2021 uživatelem Klemoň vloženo foto Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Béďa Odesláno 16. říjen 2021 Odesláno 16. říjen 2021 jeden větší expert jak druhej.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2021 Odesláno 16. říjen 2021 (upraveno) V 5. 10. 2021 at 19:48, Klemoň napsal: No jistej ne , protože má ty černý skla a očumováním zblízka stejně nic nevyřeším . . . Tak tady je , ale přes ty černá skla není vidět kolik to je jestli 9+1 . . . Každopádně : zase stojí jak píčus - před popelnicema , takže nevysypáno . . . Aby nemusel mít BUS papíry, tachograf a podobný cypoviny, musí to auto být 8 + 1, cokoli víc už je na Dčko (i ta Tvoje zvláštní varianta 9 + 1 ) Upraveno 16. říjen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Medvěd Odesláno 22. říjen 2021 Odesláno 22. říjen 2021 (upraveno) Tak se zahazuje "sdílené auto" A tahle dodávka je už od úterka takhle hezky zavřená. Nevím, jestli chtěl vyjet nebo ne, ale pokud jo, tak dost těžko. Jinak tu v okolí parkuje už rok, bude to někdo místní, i když má Jčkovou RZku Upraveno 22. říjen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Dave_k Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 U tý dodávky nevidím problém. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 tam nejde tak o parkovani jak o to ze uz neotevre dvere aby nasedl a odjel Citovat
Milan+ Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 Tak tam vleze přes spolujezdce. Rikic339, enikybeniky a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 Tam jde o to, že "nevezme rejd", aby s tou obludou mohl vyjet. Možná, kdyby nestály za ním auta podle chodníku.... Ale pokud Octa není náhodou taky jeho, tak bude s minimálním rejdem couvat až k mým dveřím (když tam nebudu stát já, bude tam někdo jiný, páč se tu takhle parkuje běžně) a tím skončí, páč ještě pořád nebude čumákem venku z díry. Možná by to šlo na X pokusů, ale jednoduché to kluk mít nebude P. S. Octa i LTčko stojí pořád stejně Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 (upraveno) no nevim s crafterem (nebo to je sprinter ??) sem nejezdil - ale tohle si myslim na 3 cuknuti krasne vytoci - ono dodavky maji az prekvapive velke rejdy oproti osobaku PS: nebo to vezme na curaka - skoci na chodnik a vyjede az na dalsi krizovatce Upraveno 23. říjen 2021 uživatelem Havlicek.Lukas ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 Já právě už cosik s dodávkama odjezdil a tak jsem prostě na první pohled viděl, že vyjet z tohohle nebude sranda. Pokud by měl točit, tak mu ten osobák nedal žádnýho fóra na přední převis. No a naše ulice je široká tak tak na průjezd popelářů, tzn. že se auto dlouhé přes 5m na štorc taky nevejde... No nic - třeba překvapí a v pondělí vyjede Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 5 let sem jezdil po Praze s dodávkou která byla delší a neměl sem většinou problém Citovat
Dave_k Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 (upraveno) Tipuju délka L2 max L3 (do 6m). Jezdím s ní denodenně v práci a dostal jsem se z horšího bez ztráty kytičky. Mým odhadem dodávka cca 6m dlouhá, okta ho kreje tak 4m a k Medvědovu Fordu to je od rohu okty na straně dodávky víc jak 6m. Asi nevyjede napoprvý, ale dodávkářs takovou věcí musí počítat. Podle mě tam možná i takhle sám zajel. Malý rejpnutí: kdyby ten Ford stál rovně u obrubáku měl by to ještě jednodušší. Upraveno 23. říjen 2021 uživatelem Dave_k Citovat
ozzy56 Odesláno 24. říjen 2021 Odesláno 24. říjen 2021 tím chodníkem je asi nejlepší řešení , než to dlouho kormidlovat Citovat
Fruktis Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 Dnešní královna parkovani enikybeniky a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 Parkovala tam nebo si jen odskočila otevřít tu bránu na dvorek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.