vendelinek Odesláno 23. květen 2020 Autor Odesláno 23. květen 2020 (upraveno) Nebyl čas v poledne ,tak aspoň teď Dneska jsem si dal záležet a vyrobil jsem výbornej oběd Roláda z vepřového masa s rýží a mám vařeno i na zítra Dobrou chuť Upraveno 25. květen 2020 uživatelem vendelinek Péťa, Fruktis a Hafity ohodnotil 3 Citovat
vendelinek Odesláno 30. květen 2020 Autor Odesláno 30. květen 2020 Dneska jen tak aby nebyl hlad Takový obyčejný špízy ze zbytků co dala lednička,kousek uzený krkovičky na kousky , točeného na kolečka, plátky slaniny navrch a zespoda cibulka na kolečka,trochu posypáno gril kořením a červenou paprikou a rohlík k tomu Dobrou chuť Hafity, Péťa, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2020 Odesláno 30. květen 2020 (upraveno) Sice jsem nedvařil já, ale jako námět si myslím, že dost dobrý Upraveno 30. květen 2020 uživatelem Medvěd vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 31. květen 2020 Autor Odesláno 31. květen 2020 Dneska jsem dostal chuť na sladkej oběd Jahodový plněný knedlíky se skořicí Dobrou chuť Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 10. červen 2020 Autor Odesláno 10. červen 2020 Nebudete tomu věřit, když jsem přivezl kluky že školy dostali školáci za hodinu hlad co s nima Tak to dopadlo že jsem vyndal fritézu a udělal hranolky a pak z točeného salámu ježky a za pul hodiny už nebylo nic Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Já bych na něj zavolal sociálku, na dědka To je týrání! Citovat
vendelinek Odesláno 11. červen 2020 Autor Odesláno 11. červen 2020 Na mě snad ne Jakýpak týrání,to říká ten pravej Jíst se musí Dneska jsem dodělal ze zásob z mrazáku poslední karbanátek,budu si muset zase udělat nějakou zásobu V tý HF se to dělá docela pěkně a není to tolik mastný a chuťově,je to o zvyku, příště ještě zkusím smaženyho sýra,hranolky už mám vyzkoušený,ty berou nám všem i "kunám" Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 @vendelinek cece me se rozbehla pumpa jen sem to videl. co pak ti smradci kdyz to jedli . uber na tuku ,pridej zeleninu. Citovat
Péťa Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 Copak jsme králíci? Já @vendelinek fandím vendelinek ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 já chodím semtam s vnukama do KFC a MEKOŠE, s rodičema tam chodí omezeně..., pokud tam člověk není den co den, nevidím problém já nevařím, nesmažím, nepeču--jen konzumuju Péťa, regius, Charlie 1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
vendelinek Odesláno 12. červen 2020 Autor Odesláno 12. červen 2020 @Pe.Tr,tady není žádnej tuk navíc,ta vodička pod tím je jen výpek , v horkovzdušný fritéze tuk není potřeba Citovat
vendelinek Odesláno 13. červen 2020 Autor Odesláno 13. červen 2020 (upraveno) Dneska byla mňamka k obědu a k večeři Dneska jsem vyzkoušel recept na Katův šleh s rýží z vepřové kýty Že jsem to dělal napoprvé,musím říct,že se povedlo Upraveno 13. červen 2020 uživatelem vendelinek Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 14. červen 2020 Odesláno 14. červen 2020 Jak se dělá rýže z vepřové kýty Milan+ ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 14. červen 2020 Autor Odesláno 14. červen 2020 Jsem to napsal blbě no Katův šleh z vepřové kýty s rýží Dneska k obědu vepřo knedlo špeňo Dobrou chuť Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. červen 2020 Odesláno 14. červen 2020 Ahojte, tak sme v piatok rozbalili kostlivca, a ochutnali. Je to celkom dobre, Nalozene 1,5 dna v soli, a 14 dni susene. Manželka to napatlala, zalalila, odbalila, a ja ochutnal ale pomahla som aj mimo skypeja, vendelinek, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
vendelinek Odesláno 16. červen 2020 Autor Odesláno 16. červen 2020 (upraveno) Dneska pro všechny naše" kuny" bramborové špízy pečené v troubě s na kousky uzenym buckem, točeným salámem na kolečka, na cibulce s česnekem a brambory na kolečka relativně rychlý a chutný Ještě budeme mit zítra oběd Upraveno 16. červen 2020 uživatelem vendelinek Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 22. červen 2020 Autor Odesláno 22. červen 2020 Dneska změna,oběd bez masa Smažený květák s bramborem a tatarkou OK406, Milan+ a regius ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 22. červen 2020 Odesláno 22. červen 2020 Tohle můžu taky, ale pěkně okurkový salát s mlékem a trochou smetany. U vás teda jede tatarka fest. regius a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.