Medvěd Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 V tomhle případě by mě velice zajímalo - CO NA TO POJIŠŤOVNA??? Většině z nás je jistě známo, že pokud havarují dvě auta stejného majitele (týká se i firemních aut) či auta rodinných příslušníků, pojišťovna takové škody většinou nehradí (zdůvodňuje to příliš vysokým rizikem pojistného podvodu). Tak by mě zajímalo, zda v případě PČR jsou si někteří rovnější .... Citovat
Péťa Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Méďo - možná je lepší, když to zaplatí pojišťovna, která si i tak generuje značné zisky, než daňový poplatník. Ale zajímavá myšlenka, až budu s někým mluvit a vzpomenu, tak se zeptám. Citovat
vix Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 A u které pojišťovky jsou policejní vozy pojištěny? P.S.: Malá nápověda Citovat
PnR Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: Lubk0 Inac nase suprova policie uz pomalu odchadzi od Fabii a Ochcavek, momentalne ted je tam nakoupenych kopa KIA CEEDU... to je jasný když se Kia Ceed vyrábí na Slovensku... no u nas v kosicoch som uz ich videl zopar \"rozobratych\" s vystrelenymi setkymi airbagmy (predne, bocne.. ) takze ani nasi chlapci sa neflakaju Citovat
hnusoba Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: PnR Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: Lubk0 Inac nase suprova policie uz pomalu odchadzi od Fabii a Ochcavek, momentalne ted je tam nakoupenych kopa KIA CEEDU... to je jasný když se Kia Ceed vyrábí na Slovensku... no u nas v kosicoch som uz ich videl zopar \"rozobratych\" s vystrelenymi setkymi airbagmy (predne, bocne.. ) takze ani nasi chlapci sa neflakaju Čuduješ sa, keď dajú auto každému blbovi, ktorý ma vodičák? Kamarátov otec robí dole na Priemyselnej v utomobilových opravovniach polície keď poznáš a keď sme sa o tomto bavili tak presne v ten deň mu prišiel jeden policajt so služobným autom a chcel, aby mu skontroloval či má dosť oleja... Citovat
Fx Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 hnusoba: To je ještě ten lepší případ - aspoň ví, že se to kontrolovat má Citovat
orgacek Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Nejvíc mě ,ale dorazila věta policejní mluvčí z Prahy. Bylo to včera ve zprávách na Primě. Ta uvedla: \" Předběžná škoda na obou policejních vozidlech byla vyčíslena na 300 000Kč.\" !!!!!!!!!!!!!!!!! To si snad dělá prdel???? To tam byl nárazníky z platiny? Citovat
orgacek Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 to hnusoba: Vím, že si myslíš že u policie dělá samej trotl,ale máme přímo nařízeno,alespon my v Brně, že v žádném případě nesmíme otvírat motorový prostor!!!! I kdybych se chtěl podívat,tak já prostě nemůžu.. Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Není vyjímkou, že policajti bouraj... Taky jsem byl svědkem, kdy poliši při běžné jízdě nedali přednost z prava. Prostě i jim se to děje... Ale víc by mě zajímalo, jak pak tu panl, cojí sejmuli vyřešili. Citovat
Guest M-A-X Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Po jihlave uz tech novejch popelnic taky par jezdi. Ale stejne postavaji u silnice se starejma feldama Citovat
Fx Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Medvěd: Ad pojistné podmínky jsou ještě přísnější, na místo musí ředitel či jeho zástupce, vše se kontroluje, vypsaná kniha jízd + dechová zkouška, platný profesák atd., dále na místo kvůli podjatosti nesmí \"nehodáři\" ze stejného okresu jako bourající policista, a tak dále. Citovat
urdemala Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: orgacek to hnusoba: Vím, že si myslíš že u policie dělá samej trotl,ale máme přímo nařízeno,alespon my v Brně, že v žádném případě nesmíme otvírat motorový prostor!!!! I kdybych se chtěl podívat,tak já prostě nemůžu.. to je hustý! v podstatě by ten cajt co přijel do servisu aby se koukli na ten olej byl docela nad věcí - mohl taky klidně počkat na pravidelnou prohlídku a kašlat na služební auto, ať se třeba zadře motor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.