Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

policiste uz zajizdeji v Praze nova auta

Recommended Posts

Odesláno

V tomhle případě by mě velice zajímalo - CO NA TO POJIŠŤOVNA???

Většině z nás je jistě známo, že pokud havarují dvě auta stejného majitele (týká se i firemních aut) či auta rodinných příslušníků, pojišťovna takové škody většinou nehradí (zdůvodňuje to příliš vysokým rizikem pojistného podvodu). Tak by mě zajímalo, zda v případě PČR jsou si někteří rovnější ....

Odesláno

Méďo - možná je lepší, když to zaplatí pojišťovna, která si i tak generuje značné zisky, než daňový poplatník. Ale zajímavá myšlenka, až budu s někým mluvit a vzpomenu, tak se zeptám.

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

Původně zaslal: Lubk0

Inac nase suprova policie uz pomalu odchadzi od Fabii a Ochcavek, momentalne ted je tam nakoupenych kopa KIA CEEDU...

to je jasný když se Kia Ceed vyrábí na Slovensku...:)

no u nas v kosicoch som uz ich videl zopar \"rozobratych\" s vystrelenymi setkymi airbagmy (predne, bocne.. )

takze ani nasi chlapci sa neflakaju

Odesláno
Původně zaslal: PnR

Původně zaslal: P.avel

Původně zaslal: Lubk0

Inac nase suprova policie uz pomalu odchadzi od Fabii a Ochcavek, momentalne ted je tam nakoupenych kopa KIA CEEDU...

to je jasný když se Kia Ceed vyrábí na Slovensku...:)

no u nas v kosicoch som uz ich videl zopar \"rozobratych\" s vystrelenymi setkymi airbagmy (predne, bocne.. )

takze ani nasi chlapci sa neflakaju

Čuduješ sa, keď dajú auto každému blbovi, ktorý ma vodičák? Kamarátov otec robí dole na Priemyselnej v utomobilových opravovniach polície keď poznáš a keď sme sa o tomto bavili tak presne v ten deň mu prišiel jeden policajt so služobným autom a chcel, aby mu skontroloval či má dosť oleja... :bojim

Odesláno

Nejvíc mě ,ale dorazila věta policejní mluvčí z Prahy. Bylo to včera ve zprávách na Primě. Ta uvedla: \" Předběžná škoda na obou policejních vozidlech byla vyčíslena na 300 000Kč.\" !!!!!!!!!!!!!!!!! To si snad dělá prdel???? To tam byl nárazníky z platiny?

Odesláno

to hnusoba: Vím, že si myslíš že u policie dělá samej trotl,ale máme přímo nařízeno,alespon my v Brně, že v žádném případě nesmíme otvírat motorový prostor!!!! I kdybych se chtěl podívat,tak já prostě nemůžu..

Odesláno

Není vyjímkou, že policajti bouraj... Taky jsem byl svědkem, kdy poliši při běžné jízdě nedali přednost z prava. Prostě i jim se to děje... Ale víc by mě zajímalo, jak pak tu panl, cojí sejmuli vyřešili.

Odesláno

Po jihlave uz tech novejch popelnic taky par jezdi. Ale stejne postavaji u silnice se starejma feldama

Odesláno

Medvěd: Ad pojistné podmínky jsou ještě přísnější, na místo musí ředitel či jeho zástupce, vše se kontroluje, vypsaná kniha jízd + dechová zkouška, platný profesák atd., dále na místo kvůli podjatosti nesmí \"nehodáři\" ze stejného okresu jako bourající policista, a tak dále.

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

to hnusoba: Vím, že si myslíš že u policie dělá samej trotl,ale máme přímo nařízeno,alespon my v Brně, že v žádném případě nesmíme otvírat motorový prostor!!!! I kdybych se chtěl podívat,tak já prostě nemůžu..

to je hustý! v podstatě by ten cajt co přijel do servisu aby se koukli na ten olej byl docela nad věcí - mohl taky klidně počkat na pravidelnou prohlídku a kašlat na služební auto, ať se třeba zadře motor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...