orlando1 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Zdravím, mám takový kuriozní problém, hledal jsem tady na foru, ale nic na toto téma jsem nenašel. Došel mi benzín, to se jednou za čas stane každému, ale když jsem ho dolil, už jsem nenastartoval. Díval jsem se na pojistky, odpojoval baterku, sem tam to slibuje, že to chytne, ale nic. Prosím Vás o radu, díky Citovat
dolly1010 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Nejspíš bude v hadičkách \"palivovodu\" vzduch. Myslim že diesely tam maj nějaký čerpadýlo, u benzínu nevím Každopádně si budu dávat pozor aby se mi to taky nestalo Citovat
orlando1 Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Zas..na elektronika:bacha, u škodovky člověk načepoval AC pumpou a jelo se dál Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Je možné že ti odišlo čerpadlo v nádrži. Škodí mu chod nasucho. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Sorry za ale ze se mi to jeste nestalo... Mne jak zasviti rezerva, tak to znamena jet na pumpu. Na to tam ta kontrolka je, a ne na to, abys skousel kolik to dojede... Citovat
OK406 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Podívej se na palivový filtr a popř. jej vyměň. Jinak nech klíček v druhé poloze, ať se natáhne čerpadlo benzín do motoru. Chod čerpadla by měl být slyšet. Pokud ne, tak je problém jinde. Citovat
Fusion Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Lubk0 Sorry za ale ze se mi to jeste nestalo... Mne jak zasviti rezerva, tak to znamena jet na pumpu. Na to tam ta kontrolka je, a ne na to, abys skousel kolik to dojede... Kdyby tu každej psal co se mu jěště nestalo tak by to forum vyapdalo fakt skvěle Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 To nehovorim. Ale myslim, ze tak zakladni vec jako dostatek palive, kdez na to je samostatny budik, a kdiz je ho i malo, tak ty nejaky ty kilomtere dokonce i sviti. A i tak se da vyjet nadrz... Ale budiz Citovat
jofo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Ja to typujem na palivove cerpadlo v nadrzi. Citovat
Kekros Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 U 406 by měl být u nádržky na brzdovou kapalinu takový čudlík, ale jestli ho tam někde máš taky a je to zrovna pro tento případ, to už ovšem netušim Citovat
imaster Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Ten čudlík je nárazové čidlo(spínač), který odpojuje právě palivové čerpadlo. Ale pouze při nárazu, staly se případy, že zafungoval třeba při přejetí kanálu. Osobně bych to viděl na čerpadlo, jak už tady někdo psal, nemá rádo chod na sucho , je totiž chlazeno benzínem. Citovat
Blizzard Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Kekros U 406 by měl být u nádržky na brzdovou kapalinu takový čudlík, ale jestli ho tam někde máš taky a je to zrovna pro tento případ, to už ovšem netušim ten čudlík vypíná přívod paliva při převrácení auta na střechu.. Citovat
Kekros Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Blizzard ten čudlík vypíná přívod paliva při převrácení auta na střechu.. Jo tak proto jsem to nemusel nikdy řešit Citovat
orlando1 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 za chvíli s tím jedu do servisu, tak uvidím. Stalo se to tak, že jsem přijel k obchodu, nakoupil a už jsem neodjel, samozřejmě, že jsem měl v plánu jet hned na bezinku o cca 500 metrů dále. pak jsem nalil benzin a nic. Je možné, že by se to stop tlačítko porouchalo? V neděli mi totiž samo od sebe vyplo, když jsem chtěl odjet, nenastartoval jsem, zmáčknul jsem ho, motor chytl a odjel jsem Citovat
Ferry Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: orlando1 za chvíli s tím jedu do servisu, tak uvidím. Stalo se to tak, že jsem přijel k obchodu, nakoupil a už jsem neodjel, samozřejmě, že jsem měl v plánu jet hned na bezinku o cca 500 metrů dále. pak jsem nalil benzin a nic. Je možné, že by se to stop tlačítko porouchalo? V neděli mi totiž samo od sebe vyplo, když jsem chtěl odjet, nenastartoval jsem, zmáčknul jsem ho, motor chytl a odjel jsem kdybys potreboval, mam jedno to tlacitko doma navic - funkcni Citovat
nrpetonr Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 len jedna pripomienka tykajuca sa common rail systemov a prazdnych nadrzi. neodporuca sa zjazdievat nadrz do minima, cerpadlo je totit mazane samotnou naftou.... Citovat
MatrixChose Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: nrpetonr len jedna pripomienka tykajuca sa common rail systemov a prazdnych nadrzi. neodporuca sa zjazdievat nadrz do minima, cerpadlo je totit mazane samotnou naftou.... Benzíňák ovšem není common rail Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: nrpetonr len jedna pripomienka tykajuca sa common rail systemov a prazdnych nadrzi. neodporuca sa zjazdievat nadrz do minima, cerpadlo je totit mazane samotnou naftou.... já bych to rozšířil na všechna auta ,--když mi svítí hladové oko,tak to prostě řeším...nic víc--nic míň Citovat
nrpetonr Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 tak to mi je jasne :-) preto som tam napisal, ze pisem o common raile, nie o benzinovom cerpadle. len som vyuzil podobnost temy Citovat
Burisek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 sakra chlapy..... pokud to není karburátor,ale je to stříkačka,tak ať je benál nebo nafta a u HDI,DCI,CDI,TDCI a podobných systémech vysokotlakého vstřikování nafty NESMÍ nikdy dojít palivo !! Pak je to celkem drahý...... [upravil dne 2/12/08 Burisek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.