Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový kuriozní problém, hledal jsem tady na foru, ale nic na toto téma jsem nenašel. Došel mi benzín, to se jednou za čas stane každému, ale když jsem ho dolil, už jsem nenastartoval. Díval jsem se na pojistky, odpojoval baterku, sem tam to slibuje, že to chytne, ale nic. Prosím Vás o radu, díky

Odesláno

Nejspíš bude v hadičkách \"palivovodu\" vzduch. Myslim že diesely tam maj nějaký čerpadýlo, u benzínu nevím :myslim

Každopádně si budu dávat pozor aby se mi to taky nestalo :D

Odesláno

Sorry za :xvul ale ze se mi to jeste nestalo... Mne jak zasviti rezerva, tak to znamena jet na pumpu.

Na to tam ta kontrolka je, a ne na to, abys skousel kolik to dojede...

Odesláno

Podívej se na palivový filtr a popř. jej vyměň. Jinak nech klíček v druhé poloze, ať se natáhne čerpadlo benzín do motoru. Chod čerpadla by měl být slyšet. Pokud ne, tak je problém jinde.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Sorry za :xvul ale ze se mi to jeste nestalo... Mne jak zasviti rezerva, tak to znamena jet na pumpu.

Na to tam ta kontrolka je, a ne na to, abys skousel kolik to dojede...

Kdyby tu každej psal co se mu jěště nestalo tak by to forum vyapdalo fakt skvěle :roll

Odesláno

To nehovorim. Ale myslim, ze tak zakladni vec jako dostatek palive, kdez na to je samostatny budik, a kdiz je ho i malo, tak ty nejaky ty kilomtere dokonce i sviti. A i tak se da vyjet nadrz...

Ale budiz

Odesláno

U 406 by měl být u nádržky na brzdovou kapalinu takový čudlík, ale jestli ho tam někde máš taky a je to zrovna pro tento případ, to už ovšem netušim :nevim

Odesláno

Ten čudlík je nárazové čidlo(spínač), který odpojuje právě palivové čerpadlo. Ale pouze při nárazu, staly se případy, že zafungoval třeba při přejetí kanálu.

Osobně bych to viděl na čerpadlo, jak už tady někdo psal, nemá rádo chod na sucho , je totiž chlazeno benzínem.

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

U 406 by měl být u nádržky na brzdovou kapalinu takový čudlík, ale jestli ho tam někde máš taky a je to zrovna pro tento případ, to už ovšem netušim :nevim

ten čudlík vypíná přívod paliva při převrácení auta na střechu..

Odesláno

za chvíli s tím jedu do servisu, tak uvidím. Stalo se to tak, že jsem přijel k obchodu, nakoupil a už jsem neodjel, samozřejmě, že jsem měl v plánu jet hned na bezinku o cca 500 metrů dále. pak jsem nalil benzin a nic. Je možné, že by se to stop tlačítko porouchalo? V neděli mi totiž samo od sebe vyplo, když jsem chtěl odjet, nenastartoval jsem, zmáčknul jsem ho, motor chytl a odjel jsem

Odesláno
Původně zaslal: orlando1

za chvíli s tím jedu do servisu, tak uvidím. Stalo se to tak, že jsem přijel k obchodu, nakoupil a už jsem neodjel, samozřejmě, že jsem měl v plánu jet hned na bezinku o cca 500 metrů dále. pak jsem nalil benzin a nic. Je možné, že by se to stop tlačítko porouchalo? V neděli mi totiž samo od sebe vyplo, když jsem chtěl odjet, nenastartoval jsem, zmáčknul jsem ho, motor chytl a odjel jsem

kdybys potreboval, mam jedno to tlacitko doma navic - funkcni ;)

Odesláno
Původně zaslal: nrpetonr

len jedna pripomienka tykajuca sa common rail systemov a prazdnych nadrzi. neodporuca sa zjazdievat nadrz do minima, cerpadlo je totit mazane samotnou naftou....

Benzíňák ovšem není common rail ;)

Odesláno
Původně zaslal: nrpetonr

len jedna pripomienka tykajuca sa common rail systemov a prazdnych nadrzi. neodporuca sa zjazdievat nadrz do minima, cerpadlo je totit mazane samotnou naftou....

já bych to rozšířil na všechna auta :myslim,--když mi svítí hladové

oko,tak to prostě řeším...nic víc--nic míň

Odesláno

sakra chlapy..... pokud to není karburátor,ale je to stříkačka,tak ať je benál nebo nafta a u HDI,DCI,CDI,TDCI a podobných systémech vysokotlakého vstřikování nafty NESMÍ nikdy dojít palivo !! Pak je to celkem drahý...... :bojim:mad::roker

[upravil dne 2/12/08 Burisek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...