Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj urcite doporuciji Hayner ( nemecky vyrobce Alca ) za cenu 150-200Kc dostanes bezraminkovy sterac s jednou nahradni grafitovou gumickou, cili 1+1zdarma ;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jj urcite doporuciji Hayner ( nemecky vyrobce Alca ) za cenu 150-200Kc dostanes bezraminkovy sterac s jednou nahradni grafitovou gumickou, cili 1+1zdarma ;)

To je jen jeden stěrač o délce 61 cm??

Odesláno
Původně zaslal: OK406

To je jen jeden stěrač o délce 61 cm??

delky jsou ruzne, na 406 jsem kupoval 550 a 600mm, na C5 jsem kupoval 475 a 610mm

Odesláno
Původně zaslal: OK406

:myslim a co vyměnit pouze gumičky, pokud je dobrý stěrač a je vadná pouze guička(y)??;):myslim

Ramínka už jsou K.O,tak zkusím ty origo Valeo,za ty prachy by mněly stírat ne?

Odesláno

já jsem si koupil original Bosch Aero twin a taky plná spokojenost !! Sice stáli oba kolem tisícovky,ale špica stírají,fakt dobrý ! Ano no name aero twin budou asi sračky ale já jsem koupil Bosch a jsem plně spokojen......

Odesláno

jj přesně mám ty samý a 62mm za 175.- ten kračí je o fous levnější
Odesláno

Tie Valeo som vyskúšal, stierali dobre, vydržali asi 9 mesiacov. Potom som do nich kúpil náhradné gumičky a tie stierali presne tak isto a tak isto dlho aj vydržali. Takže za tie prachy (zdá sa mi že cena bola 700 SK) je to dobrý šmejd.

Do roka mením stieraže 2x, takže je v podstate jedno, čo tam dám (teda okrem stieračov zn. Filson..).

Tieto Valeo v zelenom obale sú už len druhovýroba. Tie čo sú určené do prvovýroby sú v modrom obale, ale cena do 2000 SK. Neskúšal som ich, ani ich skúšať nebudem, ale tie môžu byť lepšie.

Odesláno

Zalezi ake Valeo. Neni Valeo ako Valeo. Trieda Compact je nizsia rada. Ja mam Valeo Silencio 600mm (modra krabica) zo spojlerom a ukazovatelom opotrebenia gumicky. Je fakt vyborny. Doteraz som mal nejake noname (Alpine) grafitove, ale to sa uz nedalo vydrzat. Tieto su super. Cena je ale cca 1000,-Sk/kus.

• O 3 týdny později...
Odesláno

A jaký střěrač by jste dali na zadní 5témdveře (kombi). Stírá to jenom ve spodní části. Je tam takový plastový stěrač. V Štanglu mi nabizeli champion za 480,- to se mi zá moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...