Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:xvul I když toto nepatří k autům, na druhou je to požár, který není právě obvyklý a navíc v místech, o kterých se mluví a píše. Bydlí-li někdo z vás poblíž, tak se jej jistě dotkla různá omezení. Pokud tam někdo byl nakupovat, tak mi dá jistě za pravdu, že se tam nakupuje vcelku v pohodě a hlavně za ceny, které jsou úplně někde jinde než v normálních obchodech:myslim. Věřím, že při jejich ,,šikovosti\" se během jednoho či dvou týdnů nepozná, že tam k něčemu došlo. :myslim:D

[upravil dne 6/11/08 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: OK406

:xvul I když toto nepatří k autům, na druhou je to požár, který není právě obvyklí a navíc v místech, o kterých se mluví a píše. Bydlí-li někdo z vás poblíš, tak se jej jistě dotkli různá omezení. Pokud tam někdo byl nakupovat, tak mi dá jistě za pravdu, že se tam nakupuje vcelku v pohodě a hlavně za ceny, které jsou úplně někde jinde než v normálních obchodech:myslim. Věřím, že při jejich ,,šikovosti\" se během jednoho či dvou týdnů nepozná, že tam k něčemu došlo. :myslim:D

neda mi to abych Ti neopravil pravopisne chyby :D dneska jsem rozjetej z opravovani protokolu od studentu, ktere ucim, takze :

požár, který není právě obvyklý ( dle vzoru mladý - to si vždycky řekni a máš jasno zda psát mladí nebo mladý - tedy obvyklí/obvyklý )

poblíž - neboť si řeknu je to blíže a blížeji a ne blíše a blíšeji a pak shoda podmětu s přísudkem - správně jsou TA omezení a ne TY , takže je třeba napsat \"dotkla se jich ruzná omezení \"

sorry, neber to osobne, ale nedalo mi to ;)

[upravil dne 6/11/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

:xvul I když toto nepatří k autům, na druhou je to požár, který není právě obvyklí a navíc v místech, o kterých se mluví a píše. Bydlí-li někdo z vás poblíš, tak se jej jistě dotkli různá omezení. Pokud tam někdo byl nakupovat, tak mi dá jistě za pravdu, že se tam nakupuje vcelku v pohodě a hlavně za ceny, které jsou úplně někde jinde než v normálních obchodech:myslim. Věřím, že při jejich ,,šikovosti\" se během jednoho či dvou týdnů nepozná, že tam k něčemu došlo. :myslim:D

neda mi to abych Ti neopravil pravopisne chyby :D dneska jsem rozjetej z opravovani protokolu od studentu, ktere ucim, takze :

požár, který není právě obvyklý ( dle vzoru mladý - to si vždycky řekni a máš jasno zda psát mladí nebo mladý - tedy obvyklí/obvyklý )

poblíž - neboť si řeknu je to blíže a blížeji a ne blíše a blíšeji a pak shoda podmětu s přísudkem - správně jsou TA omezení a ne TY , takže je třeba napsat \"dotkla se jich ruzná omezení \"

I ty jeden puntíčkáři.......:myslim:D

Odesláno

Poblíš, nemělo to být správně \"pobliješ\" ? :D:P

Některé příspěvky jsou vážně dost síla, občas si až člověk říká, co za myšlenkové pochody se asi tak pisateli může honit hlavou...

Odesláno

Není to tak dlouho, co tu jeden češtinářskej koutek byl, nějak z toho ale nevyplynuly žádný závěry. Nemyslím si, že by to v tomhle případě mělo dopadnout jinak :aut

Odesláno

Já v podobných \"cenových rájích\" nenakupuju a jsem na to docela pyšnej. Pokud totiž budou lidé ochotní kupovat zboží pochybné kvality od podnikatelů, kteří \"Neumim cesky\", pak si můžou nad \"rozlitým mlíkem\" brečet sami.

Mě naopak děsně vadí, že platba daní a kultura prodeje je pro tyhle \"podnikatele\" rovna návštěvě mimozemšťanů.

Pokud po tomto požáru bude za pár měsíců tržnice znovu spuštěna - věř, že to nebude způsobeno žádnou \"šikovností\", ale jen pouhopouhým využitím peněz získaných daňovými úniky.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: KoudaK

Zase v Praze...:roll

A anti-pragocentrickej koutek taky už proběhnul :D

OMYL - KoudaKovi nevadí, že je to v Praze z titulu pragocentrizmu či něčeho podobného. Jemu vadí že prostě hoří daleko od jeho základny SDH, že prostě nemůže přijet pomoct hasit.

[upravil dne 6/11/2008 Trundik]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Ono dělat mezery před interpunkcí, znaménkem pro uvozovky a znaménkem pro závorku je taky dost mimo. U člověka, který jinému opravuje pravopis, je to už skoro faux pas. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Původně zaslal: KoudaK

Zase v Praze...:roll

A anti-pragocentrickej koutek taky už proběhnul :D

OMYL - KoudaKovi nevadí, že je to v Praze z titulu pragocentrizmu či něčeho podobného. Jemu vadí že prostě hoří daleko od jeho základny SDH, že prostě nemůže přijet pomoct hasit.

[upravil dne 6/11/2008 Trundik]

No co sirky prodávají v každé trafice, tak v čem je problém .... :D

Odesláno

Však kdo mu brání, založit si nějakej vlastní ohýnek v místě? :mrk

Sem teď někde zahlídnul, že sem snad jedou hasiči z Plzně. Tak třeba za chvilku zavolaj i posily z Brna ;)

A svým způsobem je to taky anti-pragocentrismus - stěžovat si že všechny \"zajímavý\" požáry se odehrávaj v Praze :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

podpalime Brnooooo, ........ plnooooooo

Sparta Forever :-)

Nic nepodpaluj. Za to to nestoji. Si nebudes preci spinit ruce. A v Brne je zovna fajn. Me se tam naramne nakupuje.-))))) Vankovka a spolu jsou super.-)

[upravil dne 6/11/08 Miss Scratch]

Odesláno

Však kdo mu brání, založit si nějakej vlastní ohýnek v místě? :mrk

Sem teď někde zahlídnul, že sem snad jedou hasiči z Plzně. Tak třeba za chvilku zavolaj i posily z Brna ;)

A svým způsobem je to taky anti-pragocentrismus - stěžovat si že všechny \"zajímavý\" požáry se odehrávaj v Praze :D

Jedou tam i kluci Jč kraje;) Jinak byl jsem tam párkrát, ale že by kvalita např. kalhot byla rozdílná než v normálním obchodě, tak to opravnu ne !!! Ale jediný rozdíl je v ceně!! A co se týká úniku daní, tak to je snad věc zákona a je ,,vymahatelnosti\" mu danou.

Ferry: chyby opravím a budu si pamatovat:D A co u tebe ty čárky a háčky:o?! To aby si byl na fóru pořád a opravoval příspěvky:D:D

Na druhou stranu, trvá požár déle, než se předpokládalo.:(

[upravil dne 6/11/08 OK406]

Odesláno

Znám tu tržnici cca 5 let, takže si dokážu představit co je to tam za mumraj. A jak už někdo řekl věřím tomu, zvlášť před Vánoci, že za pár dní, týdnů bude všechno v cajku. Taky tam potřebuju :D

Odesláno

Zvláštní forma propagace, koukám :myslim

Já například sem netušil, že tam nějaký takový zařízení vůbec funguje. Teď to chytlo a ví o tom všichni, z blízkýho i vzdálenýho okolí. A až se tam půjdou za dva tejdy podívat, jakže vypadá takový spáleniště, nebudou se stačit divit, že už je tam všechno při starým a obchod vesele vzkvétá dál :D

Tomu říkám reklama :super

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

podpalime Brnooooo, ........ plnooooooo

Sparta Forever :-)

ja ti dam spartu :aut po tom, co predvedla v Ostrave :blicismajlik:D:D:D

Banicek nejlepsi u nas :mad::D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...