mrázek dušan Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 i to se stává. Každopádně dík za čas, stejně se časem v servisu potkáme.... Jen doufám, že za nějakou delší dobu. d Citovat
Medvěd Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 Nezbývá mi, než souhlasit s Řebíkem: autoservis je tu od toho, aby opravoval auta a ne, aby lepil vraky stylem dej tam to nebo třeba tamto, hlavně, a? je to pokud možno za babku. A až se v autě, které ze servisu vyjelo rozmlátím nebo nedej bože sestřelím kvůli nefunkčním brzdám na přechodu mámu s kočárkem, tak přece můžu cajtům vyprávět, že jsem byl v servisu, ukázat fakturu a tvrdit, že mi nikdo o závadě na mém slepenci neřekl a že, pochopitelně, kdybych to věděl, nechal bych si to samozřejmě opravit Myslím si, že jako kažý stroj, tak i auto potřebuje za to, že nám slouží, taky nějakou tu údržbu a ta se, bohužel, se stoupajícím stářím vozu až nepříjemně prodražuje. Proto, nemáme - li v kapse půl míče na novou káru, tak bychom měli počítat s nějakým tím tácem ročně za údržbu. Pokud však servis vyhodnotí náš vůz jako VRAK, nedivil bych se, že se nezabývají odvrtáním nepodstatných šroubečků, ale prvotně bych začal řešit, jak a za kolik zase z vraku zkusit udělat auto, případně, zda by se mi třeba nevyplatilo nechat si papíry a sehnat nějakýho bezpapíráka ve slušnějším stavu. Prostě jsem tímto příspěvkem chtěl vyslovit souhlas a plné pochopení pro jednání výše zmiňovaného servisu a přání, aby takových aut nejen k Vašendům, ale hlavně po silnici jezdilo minimum, lépe žádné!!!!!! Co kdyby tu třeba začlo platit něco jako (snad Švýcarský???) model, kde před každým přijetím auta do servisu toto musí projít v podstatě STK a VŠECHNY závady, které tam najdou, MUSÍ být v servisu opraveny, jinak auto prostě vydají majiteli, ale rovnou bez OTP??? Myslím, že by se během pár měsíců vyčistily silnice od různých Š 105-120, Trabantů, Žigulů a různých shnilotin ze západoevropských vrakáčů a podstatně by se tím i snížila nehodovost. Co vy na tohle řešeníčko????? [Editován dne 4/17/Sat, 17 Apr 2004 13:52:05 +0000Sat, 17 Apr 2004 13:52:05 +0000Sat, 17 Apr 2004 13:52:05 +0000Sat, 17 Apr 2004 13:52:05 +0000 Medvěd] Citovat
Jardaned Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 s tím co napsal Medvěd.Sám jsem navštívil s mým pažoutem více servisů,včetně značkových,než jsem se dostal k Vašendovy.A můžu říci,že až tam jsem se setkal se skutečně profesionálním přístupem jak k zákazníkovy,tak i přímo k opravě daného vozu.Já jinam už jezdit nebudu.Upozorňuju,že i když mojí 309 je už 13 let,mám ji v solidním stavu a určitě bych NIKDY nejezdil s rozesranejma brzdama.Už kvůli těm druhým. Citovat
Petano Odesláno 18. duben 2004 Odesláno 18. duben 2004 no hlavne bych u starsich aut zavedl technickou kazdy rok a hlavne aby nesla koupit za 3000 ... Citovat
vix Odesláno 18. duben 2004 Odesláno 18. duben 2004 Technickou kazdej rok ? jsi se zblaznil ? Ceho by jsi dosahl ? na technicke se kontroluje : 1) brzdy.. poznas sam (a vetsinou funguje.. nebrzdim = zabiju se.. nebo ty druhy) 2) svetla.. hmm, serizeni.. meli by na STK (vetsinou tam pracuji chlapi) to seridit, aby to odpovidalo.. mam dojem, ze to ani nedelaj) 3) vule v rizeni.. poznas sam a je jen na tobe, jak moc ti to vyhovuje, resp. nevyhovuje 4) koroze.. asi nejvetsi prusvih.. ale opticky se to da taky poznat 5) jo, a jetli zadni mlhovka sviti, klakson trobi a sterace stiraji... to ti rekne kdejaka zenska pred supermarketem. Suma sumarum, proc pak jezdit kazdy rok na STK ? Podle me je to ztrata casu jednoho dne a vyhozeny penize k tomu. Stejne vzdycky dostanes \"standardni techn. zpavu\" (unik oleje, koroze budka, vule v rizeni) Tak co ! Jednou za dva roky staci... ale jak jen udelat, aby ta auta, co neodpovidaji, neprochazela ? Citovat
Dress Odesláno 18. duben 2004 Odesláno 18. duben 2004 Napsán autorem Petano no hlavne bych u starsich aut zavedl technickou kazdy rok a hlavne aby nesla koupit za 3000 ... dá se koupit i daleko levněji, tři tisíce by podle mě nějaký žigulář nebo embéčkář ani jako bakšiš nedal... Citovat
Landy Odesláno 19. duben 2004 Autor Odesláno 19. duben 2004 U toho popojetí se nejednalo o brzdoví kotouč ale o poloosu. Proč mne tedy v servise neposlaly do prd... rovnou, a proč ne rovnou poprvé. Jak mohly být šrouby zarezlé když se tam týden před tím měnila poloosa. Citovat
Gotrek Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Napsán autorem vix Jednou za dva roky staci... ale jak jen udelat, aby ta auta, co neodpovidaji, neprochazela ? Jak? Klasický protikorupční model - ohodnotit techniky na STK dostatečnou finanční částkou + tvrdé trestání přijímání úplatků = nevyplatí se mu brát úplatek za to, že nechá projít vrak. K tomu nějaké bonusy za každý vyřazený vrak, spousta různých kontrol zda dělají dobře svou práci apod. Citovat
vix Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Pokud zacnou dostavat premie za vyrazeny vrak, kolik by to melo byt ? 5000, 10000... kdo by to platil (automobilky - pak to zavani lobbismem).. pokud premie za vyrazeny vrak bude cca do 2000, vyplati se mi jako majiteli se s technikem domluvit na tech 2000. Koza se nazere a vlk bude mit auto Kontroly.. dej blbci funkci a vymysli lejstro.. nebudou nejen uplatky technikum, ale technici budou uplacet kontrolory... coz bude mit za nasledek zvednuti castky za uplatky... a jsem zase na zacatku. Uplatky nezmizi, jen se zvedne cena Citovat
Majkl Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 V pátek jsem se objednal na tenhle čtvrtek k Vašendovi na opravu a dnes jsem tam zajel osobně doladit podrobnosti včetně předběžné kalkulace,protože toho mam na srdci víc.Vašenda skočil šipku pod auto a začla debata co a jak.Byl jsem tam asi půl hodiny a za tu dobu měl pět telefonů a z toho byli čtyři,že chtěl někdo kalkulaci kolik co,práce a díly stojí. Jestli má takovej celej den tak potěš.Znám to z práce lámeš si hlavu s kalkulací a většinu lidí už nikdy neuvidíš. Citovat
Dress Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Napsán autorem vix Pokud zacnou dostavat premie za vyrazeny vrak, kolik by to melo byt ? 5000, 10000... kdo by to platil (automobilky - pak to zavani lobbismem).. pokud premie za vyrazeny vrak bude cca do 2000, vyplati se mi jako majiteli se s technikem domluvit na tech 2000. Koza se nazere a vlk bude mit auto Kontroly.. dej blbci funkci a vymysli lejstro.. nebudou nejen uplatky technikum, ale technici budou uplacet kontrolory... coz bude mit za nasledek zvednuti castky za uplatky... a jsem zase na zacatku. Uplatky nezmizi, jen se zvedne cena nevím, pochybuju že když budou úplatky např. deset tisíc, že je bude někdo dávat....ten kdo nemá na údržbu, těžko dá desítku.... Citovat
vix Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 u tech 10 tisic se nemluvi o uplatcich, to jsou premie... tech 10 tisic muze dat jako premii jedina instituce - automobilka. Otazkou, jestli by pak horlivi technici nezacali vyrazovat i normalni auta, jen aby tech 10 tisic dostali. Citovat
Dress Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Napsán autorem vix u tech 10 tisic se nemluvi o uplatcich, to jsou premie... tech 10 tisic muze dat jako premii jedina instituce - automobilka. Otazkou, jestli by pak horlivi technici nezacali vyrazovat i normalni auta, jen aby tech 10 tisic dostali. já tě pochopil, psal si zvýšení nákladů na úplatek...pod tímto pojmem sem si představil například těch deset tisíc... měl jsem prostě jen na mysli, že zvýšení úplatku, znedostupní tuto černotu Citovat
oddie Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Majkl: no to si piš, že to tak je. 9 z 10 jsou přesně jen takoví dotazovači, co už nikdy neuvidíš. Znám to z těch dílů, to je nemlich to samé. Vůbec nejlepší jsou borci, co nevolají, ale jen posílají SMS-ky, ty rovnou mažu... Citovat
Majkl Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Se ti Odie nedivím.Vašenda má dobrý nervy já bych ten telefon zachvíli rozštípal,ale jemu jde jen o ZÁKAZNíKY snaží se jako profík vyjít vstříc.Se nadivim,že při tý hromadě telefonů občas třeba na někoho zapomene a to jsem nezmínil,že taky dělá rukama. Citovat
Majkl Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 TAK,UŽ MÁM ZREPASOVANOU ZADNÍ NÁPRAVU A NOVÝ BRZDOVÝ POTRUBÍ I S HADICEMA DO TŘMENŮ.JO A NOVÝ LANA K RUČCE.Saláti.:o Citovat
LK7R Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Nemas nahodou nejakou svetlou metlu na tom tvym pazoutovi? Jednoho sem tam dneska rano videl kdyz sem tam parkoval svoji 205gti ... Citovat
zoby Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 ohledně těch dotazovačů... já ji taky obejdu několik konkurentů než něco koupím. a jdu tam kde je to levnější (samozřejmě srovnatelná kvalita) např: když jsem sháněl vypínač na mlhovky tak jsem měl nabídky 200,- 100,- a 50,- takže jsem ušetřil 150 kč.... (pro š?ouraly-jezdil jsem mhd a mám měsíčník) Citovat
graver Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Zkuste se na to podívat očima těch dotazovačů: prostě zjiš?ují, kde co za kolik, co si můžou udělat sami, co se nevyplatí, kdo je lepší, levnější - normální průzkum trhu. Já jako řekněme mírně poučený laik bez technických prostředků k nějakým opravám mezi ty dotazovače patřím taky - prostě sakra potřebuju vědět, kolik to stojí a kdybych se ptal jen na jednom místě, tak bych byl asi blbec. Ostatně je zákonnou povinností podnikatele informovat zákazníka o ceně ještě před výkonem a poskytnutá informace zákazníka nezavazuje. Nebo to snad chcete dělat stylem \"řeknu ti cenu jen když si to necháš spravit u nás\"? Chápu, že to otravuje a zdržuje od produktivní činnosti, ale to stejné platí třeba o účetnictví, jen s tím rozdílem, že berňáku to zatracený daňový přiznání prostě dát musíte. Je možné, že se takový dotazovač už nikdy neobjeví, ale když ho místo informace pošlete někam, myslíte, že se objeví? Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Graver: ale kulový. Ono je to spíš o tom, umět odhadnout, kdo je potenciální zákazník, a kdo jen notorický dotazovač (či rovnou debil). Kdo jste něco takového někdy nedělali, nesuďte - protože to nedokážete posoudit ani náhodou. Zkuste si to a uvidíte - kolik existuje, diplomaticky řečeno, lidí s velmi podivnými a svéráznými názory na hodnotu věcí a práce! Uvidíte, že po čase dobře polovinu lidí budete rovnou posílat někam, a to pokud možno tak, aby je příště ani nenapadlo zavolat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.