Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak se Vám líbí nové zbarvení vozidel PČR???

Recommended Posts

Odesláno

Takže to znamená, že ten, kdo má tuto barvu v základu vozidla, tak už z dálky bude připomínat vozidlo PČR!!! A pokud si dá zelené zrcátko, tak spline na dálku:super:roll

[upravil dne 24/10/08 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Takže to znamená, že ten, kdo má tuto barvu v základu vozidla, tak už z dálky bude připomínat vozidlo PČR!!! A pokd si dá telené zrcátko, tak spline na dálku:super:roll

Ale to samý se ti mohlo připadat i u toho kdo má teď bílý auto ne? Takže žádný rozdíl.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: OK406

Takže to znamená, že ten, kdo má tuto barvu v základu vozidla, tak už z dálky bude připomínat vozidlo PČR!!! A pokd si dá telené zrcátko, tak spline na dálku:super:roll

Ale to samý se ti mohlo připadat i u toho kdo má teď bílý auto ne? Takže žádný rozdíl.

To ano, ale proč se měnila barva? To se zase opičíme?? A nebo se neví co s penězi daňových poplatnýků???:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Asi jsem je dnes viděl na D1. Jestli to bylo ono... Modráky na střeše a stříbrnej vršek a modrý \"kostky\" pod tím... Viděl jsem to ale jen přes svodidla v protisměru...

Odesláno

... jako, kousek ode mě, v Germánii, mají auta sockově bílá se zeleným pruhem.

A místní \"floydi\" pobírají jinou váznost, než naši ometalizovaní cukráři a pekaři.

Třeba proto, že Křápolu jednou na hranicích roztlačovali a podruhé mi přáli šťastnou cestu :) (v porovnání se stavem mých pneumatik - třebaže akceptovali, že jsou na hraně, neopoměli mě doporučit jejich výměnu, včetně rozličných informací, kolik budu platit, když to \"neukecám\") :D

... a třeba i proto, že kde byla značka 60 km/h jeli těch 60 km/h. K velké radosti kolony \"vlekoucí\" se za nimi.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

to jsou plynaři ne?

Ne...

Asistenční služba !!! Když budeš chtít, oberou tě, zkontrolujou výbavu a paněženku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...