urdemala Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 zrovna o víkendu jsem opravoval naší whirlpoolku, a koukam, že se mi potvrdil odhad, že ty jejich pračky budou asi dost šitózní.. (příruby napadrť, jsem zvědavej co odejde příště) ale mam otázku z jinýho soudku - máte někdo zkušenost s whirlpool ledničkama? tuten týden chci kupovat lednici a vzhledem k ceně kolem 8500 za dvoumetrovej kousek mam právě na tuhle značku zálusk - poradí někdo? Citovat
Marton Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Pracku co mam skusenosti po dlhsej dobe whilpool nic mooc... ale so znackou Bosch spokojnost Ono je to asi aj tak kus od kusu ... pri chladnicke sa pozri na parametre, objem, tvar a asi na spotrebu elekriky. Citovat
MJSytic Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 My máme 2,5roku Indesit plněnou vrchem. Zatím jedna jediná záruční oprava - teklo to kolem těsnění víka (klep klep na dřevo:D). Jinak je poměrně tichá a má časovač pro praní na noční proud. Stála necelých 8:myslim Vzhledem k tomu, že jí díky fotbalu využívám dost často (ne jen víkendový praní), tak zatím max spokojenost;) [upravil dne 2.7.08 MJSytic] Citovat
Demo Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 my pouzivame bosch, jinak otacky bych moc nehonil, ta slecna s kterou bydlim rika, ze 1200 rpm kurvi nektery pradlo.... Citovat
MJSytic Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Demo my pouzivame bosch, jinak otacky bych moc nehonil, ta slecna s kterou bydlim rika, ze 1200 rpm kurvi nektery pradlo.... JJ, musím říct, že ikdyž máme nejvíc 800, tak už i tak je to prádlo skoro suchý. (Např. dresy, ty suchý jsou, jak je to z nějaký umělotiny:super) Citovat
mmmb Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 je fakt že 1000otáček uplně stačí, to je prádlo skoro suché, normálně pereme na 800 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 ještě jsem narazil na toto neznáte někdo? vypada solidně i co se uspory tyka Citovat
buml Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 ty voe neblazni, az se ti to zacne sypat tak te Verca zabije:bojim co treba TOHLE nebo TOHLE jeste k tem tridam Acko u suseni asi jen tak pri 1200ot. nenajdes [upravil dne 2/7/08 buml] Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: buml ty voe neblazni, az se ti to zacne sypat tak te Verca zabije:bojim no přišla stím sama:myslim Citovat
Honza z Nera Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ahoj sousede. Máme tebou zatracovanou pračku Whirpool. Model AWM 6102. Boční plnění. Max.ot 1000. Cena v prosinci 2005 byla cca 6800 ( sleva z cca 10tis. ) Tento model nám byl doporučený a zatím si nemůžeme stěžovat. Pračka má namátkou intleligentní dávkování vody podle množství prádla v bubnu aj. Třída AA+. Obsluha rychlá, při praní je pračka tichá. :papa Citovat
buml Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml ty voe neblazni, az se ti to zacne sypat tak te Verca zabije:bojim no přišla stím sama:myslim tak ji vyrid at neblbne:bojim jinak mi mame TUHLE a max spokojenost, ale pravda je o polovinu drazsi nez tvuj limit, ale vejde se do ni 7kg pradla a to je naprosta parada, takze po nakupu uz jenom setri:super Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Já bych chřestýše bosou nohou dráždit nedoporučoval - až se Ti na tom cokoli po*ere, víš, kam Tě pošle servis?? Momentálně řeším problém s televizí OK LINE, kde mě servisy posílají k šípku s tím, že až jim seženu schéma, tak se na to třeba podívají (nebo to mám dovézt do OK ELEKTRO, kde mě děsí tím, že televizi pošlou někam do servisu a na opravu budu čekat měsíc. Pravda, NENÍ to pračka, ale u NO NAME přístrojů bych očekával problémy v podstatě podobné. Citovat
Honza z Nera Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Já bych chřestýše bosou nohou dráždit nedoporučoval - až se Ti na tom cokoli po*ere, víš, kam Tě pošle servis?? Momentálně řeším problém s televizí OK LINE, kde mě servisy posílají k šípku s tím, že až jim seženu schéma, tak se na to třeba podívají (nebo to mám dovézt do OK ELEKTRO, kde mě děsí tím, že televizi pošlou někam do servisu a na opravu budu čekat měsíc. Pravda, NENÍ to pračka, ale u NO NAME přístrojů bych očekával problémy v podstatě podobné. Máš recht předsedo . . . . Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 ok , beru na vědomí a zřejmě vyhraje ten samsung Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 U spotřebičů, které mají sloužit né 2 roky, ale 20 let vždy řeším, co a jak mi kdo opraví po záruce a za jakou cenu a v jaké kvalitě. Takže čínské pračky které se tváří jako maďarské, avšak vyrobeny jsou v turecku a do ČR je dováží polská firma nebrat Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa U spotřebičů, které mají sloužit né 2 roky, ale 20 let vždy řeším, co a jak mi kdo opraví po záruce a za jakou cenu a v jaké kvalitě. Takže čínské pračky které se tváří jako maďarské, avšak vyrobeny jsou v turecku a do ČR je dováží polská firma nebrat Na to se dá jen :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 njn, Méďo, po 12 letech aktivní služby v elektrosvětě už jsem nesčetněkrát paničkám vysvětloval, \"madam, když jste si koupila sporák ?Eurogas?, tak si tam kde jste ho koupila taky hledejte servis, protože já tuto značku/neznačku fakt neznám\" A madam většinou jen čumí a nechápe, že já ji ten sporák prostě neopravím a neopravím Citovat
Kurt Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Což od tebe není hezký, protože paní se nemá kam obrátit, neboť jí ten obchod, kde tuhle špičkovou techniku koupila, už vloni zavřeli i s majitelem. Citovat
Dave_k Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 My máme doma asi rok tuto. Cena byla okolo 10t. Zatím úplná spokojenost. Tichounká a když vyždíme na 1200 otáček tak to nemusíš skoro ani sušit. Až roky používání ukážou její kvality. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Kurt Což od tebe není hezký, protože paní se nemá kam obrátit, neboť jí ten obchod, kde tuhle špičkovou techniku koupila, už vloni zavřeli i s majitelem. bohužel nikoli, tyto špičkové výrobky běžně prodává Makro a jemu podobné specializované obchody na tuto techniku a tam se reklamace v záruční době řeší buď výměnou za nový kus nebo vrácením peněz. po záruce se může madam jít s takovýmto sporáčkem vyfotit a barevně. a patří jí to! lidi jsou totiž hloupé a nepoučitelné ovce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.