Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zrovna o víkendu jsem opravoval naší whirlpoolku, a koukam, že se mi potvrdil odhad, že ty jejich pračky budou asi dost šitózní.. (příruby napadrť, jsem zvědavej co odejde příště) ale mam otázku z jinýho soudku - máte někdo zkušenost s whirlpool ledničkama? tuten týden chci kupovat lednici a vzhledem k ceně kolem 8500 za dvoumetrovej kousek mam právě na tuhle značku zálusk - poradí někdo?

Odesláno

Pracku co mam skusenosti po dlhsej dobe whilpool nic mooc... ale so znackou Bosch spokojnost

Ono je to asi aj tak kus od kusu ...

pri chladnicke sa pozri na parametre, objem, tvar a asi na spotrebu elekriky.

Odesláno

My máme 2,5roku Indesit plněnou vrchem. Zatím jedna jediná záruční oprava - teklo to kolem těsnění víka (klep klep na dřevo:D). Jinak je poměrně tichá a má časovač pro praní na noční proud. Stála necelých 8:myslim Vzhledem k tomu, že jí díky fotbalu využívám dost často (ne jen víkendový praní), tak zatím max spokojenost;)

[upravil dne 2.7.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: Demo

my pouzivame bosch, jinak otacky bych moc nehonil, ta slecna s kterou bydlim rika, ze 1200 rpm kurvi nektery pradlo....

JJ, musím říct, že ikdyž máme nejvíc 800, tak už i tak je to prádlo skoro suchý. (Např. dresy, ty suchý jsou, jak je to z nějaký umělotiny:super)

Odesláno

Ahoj sousede. Máme tebou zatracovanou pračku Whirpool. Model AWM 6102. Boční plnění. Max.ot 1000. Cena v prosinci 2005 byla cca 6800 ( sleva z cca 10tis. ) Tento model nám byl doporučený a zatím si nemůžeme stěžovat. Pračka má namátkou intleligentní dávkování vody podle množství prádla v bubnu aj. Třída AA+. Obsluha rychlá, při praní je pračka tichá. :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: buml

ty voe neblazni, az se ti to zacne sypat tak te Verca zabije:bojim

no přišla stím sama:myslim

tak ji vyrid at neblbne:bojim jinak mi mame TUHLE a max spokojenost, ale pravda je o polovinu drazsi nez tvuj limit, ale vejde se do ni 7kg pradla a to je naprosta parada, takze po nakupu uz jenom setri:super

Odesláno

Já bych chřestýše bosou nohou dráždit nedoporučoval - až se Ti na tom cokoli po*ere, víš, kam Tě pošle servis??

Momentálně řeším problém s televizí OK LINE, kde mě servisy posílají k šípku s tím, že až jim seženu schéma, tak se na to třeba podívají (nebo to mám dovézt do OK ELEKTRO, kde mě děsí tím, že televizi pošlou někam do servisu a na opravu budu čekat měsíc.

Pravda, NENÍ to pračka, ale u NO NAME přístrojů bych očekával problémy v podstatě podobné.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já bych chřestýše bosou nohou dráždit nedoporučoval - až se Ti na tom cokoli po*ere, víš, kam Tě pošle servis??

Momentálně řeším problém s televizí OK LINE, kde mě servisy posílají k šípku s tím, že až jim seženu schéma, tak se na to třeba podívají (nebo to mám dovézt do OK ELEKTRO, kde mě děsí tím, že televizi pošlou někam do servisu a na opravu budu čekat měsíc.

Pravda, NENÍ to pračka, ale u NO NAME přístrojů bych očekával problémy v podstatě podobné.

Máš recht předsedo . . . .

Odesláno

U spotřebičů, které mají sloužit né 2 roky, ale 20 let vždy řeším, co a jak mi kdo opraví po záruce a za jakou cenu a v jaké kvalitě. Takže čínské pračky které se tváří jako maďarské, avšak vyrobeny jsou v turecku a do ČR je dováží polská firma nebrat :D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

U spotřebičů, které mají sloužit né 2 roky, ale 20 let vždy řeším, co a jak mi kdo opraví po záruce a za jakou cenu a v jaké kvalitě. Takže čínské pračky které se tváří jako maďarské, avšak vyrobeny jsou v turecku a do ČR je dováží polská firma nebrat :D

Na to se dá jen

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

njn, Méďo, po 12 letech aktivní služby v elektrosvětě už jsem nesčetněkrát paničkám vysvětloval, \"madam, když jste si koupila sporák ?Eurogas?, tak si tam kde jste ho koupila taky hledejte servis, protože já tuto značku/neznačku fakt neznám\" A madam většinou jen čumí a nechápe, že já ji ten sporák prostě neopravím a neopravím :D

Odesláno

Což od tebe není hezký, protože paní se nemá kam obrátit, neboť jí ten obchod, kde tuhle špičkovou techniku koupila, už vloni zavřeli i s majitelem.

Odesláno

My máme doma asi rok tuto. Cena byla okolo 10t. Zatím úplná spokojenost. Tichounká a když vyždíme na 1200 otáček tak to nemusíš skoro ani sušit.

Až roky používání ukážou její kvality.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Což od tebe není hezký, protože paní se nemá kam obrátit, neboť jí ten obchod, kde tuhle špičkovou techniku koupila, už vloni zavřeli i s majitelem.

bohužel nikoli, tyto špičkové výrobky běžně prodává Makro a jemu podobné specializované obchody na tuto techniku a tam se reklamace v záruční době řeší buď výměnou za nový kus nebo vrácením peněz. po záruce se může madam jít s takovýmto sporáčkem vyfotit a barevně. a patří jí to! :bacha lidi jsou totiž hloupé a nepoučitelné ovce :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...