Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to \"hezká práce\" - taková úprava auta se NEOKOUKÁ!!!!!!!!!!! (co by za to někteří tuneři dali - takhle se jednoduše odlišit A ZADARMO)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Je to \"hezká práce\" - taková úprava auta se NEOKOUKÁ!!!!!!!!!!! (co by za to někteří tuneři dali - takhle se jednoduše odlišit A ZADARMO)

:D:D:D:potlesk To mě dostalo:D:D:D:aut:aut
Odesláno
Původně zaslal: ajsik

Holubi mi lehce posr... kapotu a celni sklo :bacha, a za oknem jsem mel vtipne vsunutou vuzitku \"Profesionalni cisteni aut, volejte nonstop:D\"

Hele... to spíš vypadá, že to ti holuby obsrali na objednávku tej firmy... :-D

A seš si jistej, že to byly holubí trusy??? Nebyly to náhodou třeba nějaký náhražky, který ta čistící firma použila, aby si tak zajistila kšeft nedovoleným způsobem? Mi to přijde dooost divný...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

pěkně posraná úprava, co? :D

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Holubi mi lehce posr... kapotu a celni sklo :bacha, a za oknem jsem mel vtipne vsunutou vuzitku \"Profesionalni cisteni aut, volejte nonstop:D\"

A seš si jistej, že to byly holubí trusy??? Nebyly to náhodou třeba nějaký náhražky, který ta čistící firma použila, aby si tak zajistila kšeft nedovoleným způsobem? Mi to přijde dooost divný...

no dneska mi kamoska rikala ze na tech stromech jich sedi pry hodne, ale taky mi to prislo divny :-) asi ma ta firma cviceny holuby a ti pak poserou vytipovane auto :D, no slo to dolu pekelne blbe, 5 minut soustavneho wapkovani a 60kc v tahu ...

Odesláno

no dneska mi kamoska rikala ze na tech stromech jich sedi pry hodne, ale taky mi to prislo divny :-) asi ma ta firma cviceny holuby a ti pak poserou vytipovane auto :D, no slo to dolu pekelne blbe, 5 minut soustavneho wapkovani a 60kc v tahu ...

Tos ale nebyl u tej firmy, žejo... Jinak by to šlo rychle a snadno, ale nejmíň za 300,-- :-D

Odesláno

Tos ale nebyl u tej firmy, žejo... Jinak by to šlo rychle a snadno, ale nejmíň za 300,-- :-D

nene byl jsem na pumpe, ale nejdrive jsem absolvoval potupnou jizdu pres cele centrum a vzbudil jsem dost pozornost hlavne na prechodech :D, ja totiz myslel ze mam podelany jen celni sklo(rano jsem spechal a z interieru na ni nejde videt), a az jsem dojel do prace a kouknul poradne tak si vsiml te kapoty...:bacha

Odesláno

Já měl teď zase minulý týden jinej zážitek. :) V úterý jsem umyl auto, ve středu jsem jel do Písku a vracel jsem se kolem desátý večer. Byl velmi slabý provoz, takže se dalo jet celkem svižně, k tomu bylo celkem teplo, no prostě letní večer. :) Další ráno jdu takhle k autu a nestačím se divit - celá příď byla chlupatá, jak z ní trčely stovky nožiček mrtvýho hmyzu. :D Zrcátka chlupatý, čumák chlupatej, kapota místy taky, a jak je hranka, kde přechází čelní sklo ve střechu, tam bylo taky zaražený kvantum rozpláclých pičurek. :D No ňamka. :) Škoda, že jsem to nevyfotil. Na mouchy na čumáku auta jsem zvyklej, ale nasbírat jich tolik (víc jsem snad ještě neviděl) a za jednu jízdu, to chce talent. A nebo xenony. :D

Odesláno

\"Kaďatuning\" ... JJ, to znám moc dobře, protože v práci prakuju pod stromky ... Naštěstí takovouhle nadílku jsem ještě na autě neměl, ale ty holubí hitparády taky občas stojí za to! ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...