Rebik Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Ale k chápu, že k tvé osobnosti je potřeba něco většího: Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Rebik A třeba tohle: to posledni se mi líbí. co to koštuje , bez přislušenstvi. Citovat
Medvěd Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 Komíny mám v bytě minimálně čtyři Citovat
Rebik Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Rebik A třeba tohle: to posledni se mi líbí. co to koštuje , bez přislušenstvi. cca 40tkč THERMOROSSI Citovat
Vvitty Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Rebiku to prvni vypada jak plasmova televize Medvede, je dobre pocitat take s tim, ze kolem kamen je vhodna nejaka podlaha typu dlazba nebo alespon kryci plech, protoze pokud ten krb ci krbova kamna budes opravdu pouzivat, tak ti drive nebo pozdeji vypadne neco na podlahu a popali ji... docela dobry vyber krbovych kamen je taky tady http://www.jotul.com/cs/wwwjotulcz/ mame je na vysocine a spokojenost. Citovat
Garfield Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 No samozřejmě jde o věc osobního jak vkusu tak volby, ale kdybych volil já tak viz Rebik..... Krb místnost moc neohřeje, buřty si v něm taky doma člověk péct nebude, lítá z toho bordel a jiskry do místnosti, sežere víc paliva než krb. kamna a člověk musí furt přikládat, a hezkej pocit vidět plameny? Ty jsou v krbových kamnech vidět taky, plus ostatní výhody viz Rebikův příspěvek... V předminulém bydlišti jsem krb v obýváku měl a topil jsem v něm jen dvakrát... Citovat
P607Olda Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Tohle je taky zkušenost - skoro všichni sousedi mají takové prosklené krby, ale netopí v nich... (proč taky?) Takže proto mám raději kachlová kamna, ve kterých topíme celou zimu bez vychládnutí (zatápí se dvakrát denně, nepřikládá se). Popel se nevybírá, jen dvakrát ročně kbelík, takže prašné to opravdu není. To zatápění je docela fajn, udělat si ohýnek, taková chvilka relaxu. [upravil dne 21.6.2008 P607Olda] Citovat
p406b Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Jsem taky pro kamna - až tě prestanou bavit,tak je prodaš a daš tam třeba skřin. Krb tam bude pořad,at v nem topis nebo ne! Citovat
Dave_k Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Ono to prosklený co tady ukazuješ Méďo vypadá na oko moc pěkně, ale modli se aby byl dobrej tah komína, protože jak začnou dehtovat tak budeš jen to sklo umývat a umývat, aby to vypadalo. Když už tam nechceš ty stacionáry co tady ukazoval Řebík tak se dělají i zazdívaný krbový vložky. Ale tohle všechno už máš asi prolezlý. Je fakt, že ty krbovky dokážou vytopit docela slušně větší prostor a když se vymyslí cirkulace vzduchu tak to nemá chybu. Kámoš co je má tak říká že to je kolikrát lepší se dívat do ohně než na bednu. Jinak jak už bylo výše psáno je kolem toho dost práce a nepořádku ať jsi sebeopatrnější, ale to už je jen a jen na Tobě. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Rebik A třeba tohle: to posledni se mi líbí. co to koštuje , bez přislušenstvi. cca 40tkč THERMOROSSI no myslím že mam jine priority:D Citovat
Rebik Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Co ten bazének a krb přes stěnu, to bys nechtěl? Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Původně zaslal: Rebik Co ten bazének a krb přes stěnu, to bys nechtěl? víš že pro moji potřebu je bazének nereálný , něco jako Hostivařskou přehradu v nabídce nemáš? Citovat
urdemala Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 my chtěli krbový kamna od jotulu, nakonec ale díky možnosti teplovzdušnýho výměníku zvítězil krb :-( jotuláci: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.