Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak dopadne moje reklamace Acer-aktualizace k 15.7.2008

Jak dopadne moje reklamace Acer-aktualizace k 15.7.2008  

1. 1. Jak dopadne moje reklamace Acer-aktualizace k 15.7.2008

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak se hrozba opět naplnila a notas po dvou měsících jde opět na návštěvu k panu doktorovi do Brna.

poprve se jen zahříval na nějakejch 90-100stupnu ,sekal se a vypínal + semtam si zajimavě pípal .díky tomu vedru z něj slezly nejen věechny nálepky a nožíčky, ale i štítek s kodem k windows.Nakonec zhořela i RAM .

V Brně ho obdarovali novou Ramkou , novým Touch padem a základní deskou.

No a ted dělá opět to same (Ram ještě žije) ale navíc se začal ventilátor o něco opírat ,tak to cvrká a po chvilce se ta hmota lopatekzačne palit a smrdět .

By mě zajímalo jestli dostane nové vnitřnosti zase na chvilku nebo mě obdarují novým , popř. financema.

A netvrdte mi neco o reklamacich páč tohle je na palici a ne k užívání .

Jinak jde o Acer Travel Mate 2431LMI v srpnu mu budou dva roky , baterka je ko už rok :D

vysledek de samo dovím až za 30 dní

[upravil dne 20/6/08 Pe.Tr]

[upravil dne 15/7/08 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: adraj

ještě jednou a měli by Ti vrátit peníze.Nebo tak nějak.

Daj se na tom dělat aspon vajíčka?:D

[upravil dne 20/6/08 adraj]

ještě jednou a rozsekam ho!

vajíčka ne ale kovat podkovy ano

Odesláno

Myslím že ti to opraví tak aby to vypadalo opravený a za čas to pujde znova. Tři stejný závady a prachy by měli vrátit, nebo tři rozdilný a při čtvrtý prachy zpět.

No jsem zvědav jak to dopadne

Odesláno

Myslím si, že Tě pošlou k čertu i s noťasem (možná stvoří nějaký ten dopis, kde Ti vysvětlí, že jsi vlastně ňouma, kterej s notebookem pracovat neumí a jehož přítomnost v blízkosti kvalitního stroje firmy Acer není vůbec žádoucí - ve finále se pak budeš stydět, žes tu první opravu uhrál na reklamaci a nezaplatils jí v plné výši včetně tuzéra pro mehánika).

[upravil dne 20/6/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Myslím si, že Tě pošlou k čertu i s noťasem (možná stvoří nějaký ten dopis, kde Ti vysvětlí, že jsi vlastně ňouma, kterej s notebookem pracovat neumí a jehož přítomnost v blízkosti kvalitního stroje firmy Acer není vůbec žádoucí - ve finále se pak budeš stydět, žes tu první opravu uhrál na reklamaci a nezaplatils jí v plné výši včetně tuzéra pro mehánika).

[upravil dne 20/6/2008 Medvěd]

Mno, kamarádovi jednou tvrdili, že jeho Bluetooth handsfree rozbila vyšší moc, to sem se smál a když sem to viděl napsaný i v záručáku, brečel sem smíchy:D:D Neskutečná drzost..

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Mno, kamarádovi jednou tvrdili, že jeho Bluetooth handsfree rozbila vyšší moc, to sem se smál a když sem to viděl napsaný i v záručáku, brečel sem smíchy:D:D Neskutečná drzost..

To jako vážně? :o

Odesláno

pán bude mít něco jako můj první a poslední acer.. pořád průsery ale servis nebyl, rozebrat vyčistit... oni s tim měla pořád nějaký kecy... a trvalo by to dycky 28dní cca jako známýmu co měl podobnej model stejny serie.. .tenonka mrizka s malinkejma mazerema nahreje zapeče se prach, 97°C na AMD mobile sempron 3000+ konvertoval sem dvd do divxu.. prasny prostredi nebylo zasadne kam sem ho pokladal sem este pod nim utrel prach... a stejne, zacli praskat klouby, mechanika zacinala hrozne palit, disk taky prehrejval... vycistil dal dokupy prodal.. a uz nikdy víc...

post-0-14109601111205_thumb.jpg

Odesláno

Myslím si, že ti ho akorád vyčistí, vymění jen to nejnutnější, aby notes ještě tak 2-3 měsíce šlapal a dál to nebudou řešit. Přecijen je to starý model a ty jsi pro technika momentálně v pozici \"prudiče\" kterej si před dvěma rokama koupil notes a teď před koncem záruky by na něm chtěl všechno vyměnit (popřípadě vyměnit celej notes) a mít to pokud možno grátis.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Naprosto bezesrandy...

Odesláno

Původně zaslal: Fakir

Naprosto bezesrandy...

ted me napada, uz jsi v pohode?

Odesláno

Asi bych nikdy nekoupil jiný notes, než IBM, HP, DELL nebo APPLE. Asi mi teď budete tvrdit, jak je to vyhazování peněz a že platím jen značku, ale právě o tu značku jde. Kdykoliv byl nějaký problém, servis byl naprosto korektní a v pohodě. Proběhla zápůjčka nového zařízení do vyřešení opravy. Máme záruku po celém světě a je to obdoba systému \"No Questions Guarantee\". Pochopitelně to ale stojí nějaký peníz navíc. Pokud ale potřebuje firma funkční počítače pro práci, vyplatí se to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...