Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Info pro všechny !!!!

Recommended Posts

Odesláno

Lidi, nepište sem bludy co nevíte jistě, jsou z toho pak akorát problémy a zničený věci !!!

A pak, že se nečemu dočtěte zkonzultujte to s nekým kdo ví.

Pak jen škoda těch kteří díky stupidním radám přijou k ujmě.

Díky

Odesláno
Původně zaslal: PP205

Lidi, nepište sem bludy co nevíte jistě, jsou z toho pak akorát problémy a zničený věci !!!

Díky

Tomu se na fórech nevyhneš ... na všech ...:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Díky

Tomu se na fórech nevyhneš ... na všech ...:nevim

Dnes opet pan ktery se docet jak vycistit vahu - vycistil navzdy :-(

Odesláno

proto pisu o knzultaci

Mohl by jsi napsat o co konkretně šlo?? Ono pokud to budu později s někym konzultovat tak taky nevim jestli poradí dobře, a pak pokud mám někoho na tu konzultaci tak k němu mužu jít zrovna a ne psát po forech. To myslim jako všeobecně
Odesláno

To je ale objev. Léta už tu nedělám skoro nic jinýho, že opravuju nesmylný rady, co sem někdo naplácá, jen aby něco plácl. Ten tvůj výkřik do tmy je naprosto k ničemu, to si jako myslíš, že ti lidé si uvědomují, že sem píšou bludy a že je píšou schválně? Prd, oni těm bludům věří.

Odesláno

Jediný způsob, kterým by se podobným situacím dalo předejít je podle mě -

abys po dohodě s oním zákazníkem zveřejnil na čí radu a jakým postupem onu váhu NAVŽDY vyčistil (a samozřejmě stejně postupoval i u jiných podobných oprav zaviněných podle Tebe špatnou radou na fóru) - následně se tak můžeme dopracovat identifikování \"problematického\" rádce a trošku ho tu proprat.

Odesláno

Zase výhodou fóra oproti jedinci je, že když někdo napíše chujovinu, tak někdo, kdo tomu rozumí (jako např. Oddie) ho může utnout, takže občas se dají krávoviny eliminovat tímto způsobem... Přeci jenom pravdilo víc hlav -> víc ví se ve veřejných fórech trochu aplikovat dá;)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

To je ale objev. Léta už tu nedělám skoro nic jinýho, že opravuju nesmylný rady, co sem někdo naplácá, jen aby něco plácl. Ten tvůj výkřik do tmy je naprosto k ničemu, to si jako myslíš, že ti lidé si uvědomují, že sem píšou bludy a že je píšou schválně? Prd, oni těm bludům věří.

Ono to má taky druhou stranu, muže ti někdo radit dobře jak chce, pokud nečteš jeho rady pořádně nebo nemáš potřebnou zručnost a jdeš do toho hrr tak si třeba za špatný vysledek mužeš sám. Tim nemyslim nikoho konkretniho, jen že se to na druhou stranu muže stát
Odesláno

no ale napíšme si otvorene že sem chodia aj taký ktory nemajú na to aby si niečo opravili a chcú sa to učiť a tam je vždy riziko že sa niečo pokazi. potom je najjednoduchšie sa brániť zlá rada , alebo sú nedočkaví urobia prve čo niekdo napíše a nedaju čas ostatným.

samozrrejme radšej nenapísať nič ako niekomu urobiť zle

Odesláno

Koľko krát mám chuť rozbiť počítač keď vidím, ako sa niekto sťažuje u dieslového motora na trhanie a zhasínanie a zopár dobrých duší poradí pozrieť sviečky či nie sú zanesené...

Poprípade pri benzínovom motori radí zaslepiť EGR...

A o zmieňovanej váhe vzduchu nehovoriac... :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Ono to má taky druhou stranu, muže ti někdo radit dobře jak chce, pokud nečteš jeho rady pořádně nebo nemáš potřebnou zručnost a jdeš do toho hrr tak si třeba za špatný vysledek mužeš sám. Tim nemyslim nikoho konkretniho, jen že se to na druhou stranu muže stát

A to máš naprostou pravdu,taky už se mi to tady stalo,nebudu a ani nechci to už rozebírat

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Koľko krát mám chuť rozbiť počítač keď vidím, ako sa niekto sťažuje u dieslového motora na trhanie a zhasínanie a zopár dobrých duší poradí pozrieť sviečky či nie sú zanesené...

Hehe, jsem tuhle vyslechl rozhovor v podobnym duchu...

A: \"Můj diesel trhá a zhasíná\"

B: \"A prohlédls zapalovací svíčky?\"

A: \"No, chtěl jsem, ale žádný tam nebyly...\"

B: \"Aha, tak to buď rád, že Ti to vůbec jezdí!\"

... mmm, to jsem si vymyslel, ale mně to v tu chvíli přišlo vtipný :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Původně zaslal: hnusoba

Hehe, jsem tuhle vyslechl rozhovor v podobnym duchu...

A: \"Můj diesel trhá a zhasíná\"

B: \"A prohlédls zapalovací svíčky?\"

A: \"No, chtěl jsem, ale žádný tam nebyly...\"

B: \"Aha, tak to buď rád, že Ti to vůbec jezdí!\"

... mmm, to jsem si vymyslel, ale mně to v tu chvíli přišlo vtipný :nevim

To je to stejný,když se zeptáš,kam dolívat vodu u Trabanta.Možná tak do hrdla řidiče:D
Odesláno

To je to stejný,když se zeptáš,kam dolívat vodu u Trabanta.Možná tak do hrdla řidiče:D

I do trabika lze dolejvat vodu.........

Ale pouze do ostřikovače. :papa

Odesláno
Původně zaslal: myryn

I do trabika lze dolejvat vodu.........

Ale pouze do ostřikovače. :papaKdybych seděl v Trabantu,tak bych nejradši do toho hrdla lil pivo(na tom se nic neskazí):D

Odesláno

Tiež som čistil váhu vzduchu a len podľa rád na tomto fóre a Citroeňáckom. A ak roztrhol tie drôtiky určite nebol sám. Ja som čmajzol žene jemnučký štetec na líčenie. Mala zo mňa veľkú radosť. Aspoň si uvedomila poradie:D:D:D:D Ale určite som do toho nemlátil ako keď čistím retiazku na bicykli. Lebo som sa najprv zamyslel. Aspoň v tomto prípade.

AJ KEĎ BY TU MOHLA BYŤ DISKUSIA ....MOJA OBRCHUJOVINA.... mal by som čím prispieť:mad:

Odesláno
Původně zaslal: igor.sk

Tiež som čistil váhu vzduchu a len podľa rád na tomto fóre a Citroeňáckom. A ak roztrhol tie drôtiky určite nebol sám. Ja som čmajzol žene jemnučký štetec na líčenie. Mala zo mňa veľkú radosť. Aspoň si uvedomila poradie:D:D:D:D Ale určite som do toho nemlátil ako keď čistím retiazku na bicykli. Lebo som sa najprv zamyslel. Aspoň v tomto prípade.

AJ KEĎ BY TU MOHLA BYŤ DISKUSIA ....MOJA OBRCHUJOVINA.... mal by som čím prispieť:mad:

takove vlakno tu někde je

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...