Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Tak chlapi, mám číslo 281 010 034 Podle Pe.Tra datum narození 30.7.1999, co si o tom myslíte? Konektory všechny mám, PP se taky dal zprovoznit, tak snad tempomat půjde taky, ne-e?! :bacha

Chozé obávám se že s touhle jednotkou to nejde, řek bych na 99,9%, to 0,% nechávám kdyby se stal zázrak. KOlega v Xantii má také červenec 99 a má smůlu. Kolonka na diagu automatická regulace rychlosti vidět jde, ale je zašedlá a nejde nijak změnit, stav z nepřítomen na přítomen. Máš dost nízké to koncové trojčíslí, bohužel. :(

Odesláno

mark001:potlesk. Ale horší je to semnou, páčku už nikde nemají:(, co jsem čekal u jiných int. obchodech, tak i v Prachárně prodali nedávno poslední kus.:grr Nakonec mi zbyde koupit or. páčku v Pežotu za2741,- s DPH:nevim

Odesláno

PAPA: tak to mi je fakt luto :( ,ked som ju kupoval tak mali este par kuskou na sklade preto som to tu hnes aj spomenul....v peugeote nevedia co by zato chceli :grr ... ale drzim palce mozno este rozenies z nejakej buracky ...

Odesláno

ahoj namontoval jste někdo úspěšně univerzální tempomat, co je k mání na americkým ebay? Cena je okolo 85$ poštovný (na můj dotaz) 45$ celkem cca 130$*20Kč tj. asi 2600Kč, což je krásná cena než dávat kolem 4600 Kč za to samé nebo podobné, co nabízejí v čechách

potřeba jen dodělat čidla na pedály a kdo chce, tak sehnat origo páčku a vypínač a zapojit to k tomu

Otázka je, když mám natáhlou kabeláž, kde končí kabely u motoru

najdu je u řídící jednotky? není někde schémátko origo tempomatu? Jde mi jen o dráty, abych nemusel protahovat nové

nevím jestli kabely nekončí někde v palubovce, jaké mam hledat u řídící jednotky? :papa

Odesláno
Původně zaslal: papa

mark001:potlesk. Ale horší je to semnou, páčku už nikde nemají:(, co jsem čekal u jiných int. obchodech, tak i v Prachárně prodali nedávno poslední kus.:grr Nakonec mi zbyde koupit or. páčku v Pežotu za2741,- s DPH:nevim

Zkus zavolat do ACI, před měsícem je tam ještě měly. www.aci.cz

Odesláno
Původně zaslal: punkac

ahoj namontoval jste někdo úspěšně univerzální tempomat, co je k mání na americkým ebay? Cena je okolo 85$ poštovný (na můj dotaz) 45$ celkem cca 130$*20Kč tj. asi 2600Kč, což je krásná cena než dávat kolem 4600 Kč za to samé nebo podobné, co nabízejí v čechách

potřeba jen dodělat čidla na pedály a kdo chce, tak sehnat origo páčku a vypínač a zapojit to k tomu

Otázka je, když mám natáhlou kabeláž, kde končí kabely u motoru

najdu je u řídící jednotky? není někde schémátko origo tempomatu? Jde mi jen o dráty, abych nemusel protahovat nové

nevím jestli kabely nekončí někde v palubovce, jaké mam hledat u řídící jednotky? :papa

Něco podobného nebo spíše stejné zapojení je tady http://www.e-conrad.cz/regulator-rychlosti-magic-speed-ms50+dp76461/

nebo tady http://www.nissanclub.cz/article_detail.php?id=75

nebo tady http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/tempomat-elektronicky-ap-500.html

[upravil dne 28.5.2009 kobr]

[upravil dne 28.5.2009 kobr]

[upravil dne 29.5.2009 kobr]

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

punkac : za 2600 to už by stálo za zkoušku :-) a poštovné by se dalo rozpůlit.

Chlapi, vydržte ještě chvíli s objednáním tempomatu, jsem další zájemce o něj, ale teď jdu zkusit povolit tempomat v ŘJ.

Ale víte o tom, že lze objednávat jen pro občany USA ?

Odesláno

podle VIN? - NE

musíš číslo řj motoru. vytáhnout řj a opsat číslo, je to tu už někde popsané. řj je u nádržky na chladící kapalinu

Odesláno
Původně zaslal: Hauke Ivo

dalo by se zjistit jestli tempomat jde podle VINu?? jinak mám 2.0 HDI 80kw 2001

[upravil dne 29/5/09 Hauke Ivo]

Přečti si začátek vlákna tam zjistíš vše potřebné, ale podle popisu co jsi uvedl to nejspíš půjde :super.

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Původně zaslal: mmmb

punkac : za 2600 to už by stálo za zkoušku :-) a poštovné by se dalo rozpůlit.

Chlapi, vydržte ještě chvíli s objednáním tempomatu, jsem další zájemce o něj, ale teď jdu zkusit povolit tempomat v ŘJ.

Ale víte o tom, že lze objednávat jen pro občany USA ?

psal jsem mu, pošle to i do čech, nevím ale kolik bude stát objemější balík, jinak se ale nebráním a počkám písněte dyštak sem, kdo bude mít zájem dáme si uzávěrku do 15.6. pak to dořešíme jak s penězmi, předem říkám že nebudu čekat na nějaké opozdilce jako v případě podsdvícené páky musel objednavatel čekat na nějaké hříšníky, myslím že cena není tak velká a možná bude sleva, ještě mu dyštak písnu aby se to zabalilo jako použité a neclilo se to

Odesláno
Původně zaslal: Xantik

Původně zaslal: papa

Zkus zavolat do ACI, před měsícem je tam ještě měly. www.aci.cz

Včera mi odepsali:\" U tohoto produktu nemáme žádný termín dodání. S největší

pravděpodobností to dodavatel již vyřadil z nabídky.\" Ale i tak dík za tip.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...