Leo Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 Nebude k dispozici a tak to nepovolíš. Citovat
MatrixChose Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 No zejtra tam snad skočím a uvidí se. A pokud tam bude a povolí se to, tak je 100% jistota že to bude šlapat nebo taky nemusí? Jinak spínače tam mám z výroby taky oba... Citovat
Leo Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Pokud se to povolí tak už by to jít mělo (viz. Xantik). Citovat
mark001 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Cavte , uz mi konecne vcera prisiel posledny chybajuci kusok k tempomatu ... tlacidko zapnutia ...Prikladam aj finalne foto Citovat
Xantik Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Tak chlapi, mám číslo 281 010 034 Podle Pe.Tra datum narození 30.7.1999, co si o tom myslíte? Konektory všechny mám, PP se taky dal zprovoznit, tak snad tempomat půjde taky, ne-e?! Chozé obávám se že s touhle jednotkou to nejde, řek bych na 99,9%, to 0,% nechávám kdyby se stal zázrak. KOlega v Xantii má také červenec 99 a má smůlu. Kolonka na diagu automatická regulace rychlosti vidět jde, ale je zašedlá a nejde nijak změnit, stav z nepřítomen na přítomen. Máš dost nízké to koncové trojčíslí, bohužel. Citovat
papa Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 mark001:potlesk. Ale horší je to semnou, páčku už nikde nemají, co jsem čekal u jiných int. obchodech, tak i v Prachárně prodali nedávno poslední kus. Nakonec mi zbyde koupit or. páčku v Pežotu za2741,- s DPH:nevim Citovat
mark001 Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 PAPA: tak to mi je fakt luto ,ked som ju kupoval tak mali este par kuskou na sklade preto som to tu hnes aj spomenul....v peugeote nevedia co by zato chceli ... ale drzim palce mozno este rozenies z nejakej buracky ... Citovat
punkac Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 ahoj namontoval jste někdo úspěšně univerzální tempomat, co je k mání na americkým ebay? Cena je okolo 85$ poštovný (na můj dotaz) 45$ celkem cca 130$*20Kč tj. asi 2600Kč, což je krásná cena než dávat kolem 4600 Kč za to samé nebo podobné, co nabízejí v čechách potřeba jen dodělat čidla na pedály a kdo chce, tak sehnat origo páčku a vypínač a zapojit to k tomu Otázka je, když mám natáhlou kabeláž, kde končí kabely u motoru najdu je u řídící jednotky? není někde schémátko origo tempomatu? Jde mi jen o dráty, abych nemusel protahovat nové nevím jestli kabely nekončí někde v palubovce, jaké mam hledat u řídící jednotky? Citovat
MatrixChose Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Tak jste měli pravdu, tempomat prostě nebude Citovat
Xantik Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Původně zaslal: papa mark001:potlesk. Ale horší je to semnou, páčku už nikde nemají, co jsem čekal u jiných int. obchodech, tak i v Prachárně prodali nedávno poslední kus. Nakonec mi zbyde koupit or. páčku v Pežotu za2741,- s DPH:nevim Zkus zavolat do ACI, před měsícem je tam ještě měly. www.aci.cz Citovat
kobr Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Původně zaslal: punkac ahoj namontoval jste někdo úspěšně univerzální tempomat, co je k mání na americkým ebay? Cena je okolo 85$ poštovný (na můj dotaz) 45$ celkem cca 130$*20Kč tj. asi 2600Kč, což je krásná cena než dávat kolem 4600 Kč za to samé nebo podobné, co nabízejí v čechách potřeba jen dodělat čidla na pedály a kdo chce, tak sehnat origo páčku a vypínač a zapojit to k tomu Otázka je, když mám natáhlou kabeláž, kde končí kabely u motoru najdu je u řídící jednotky? není někde schémátko origo tempomatu? Jde mi jen o dráty, abych nemusel protahovat nové nevím jestli kabely nekončí někde v palubovce, jaké mam hledat u řídící jednotky? Něco podobného nebo spíše stejné zapojení je tady http://www.e-conrad.cz/regulator-rychlosti-magic-speed-ms50+dp76461/ nebo tady http://www.nissanclub.cz/article_detail.php?id=75 nebo tady http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/tempomat-elektronicky-ap-500.html [upravil dne 28.5.2009 kobr] [upravil dne 28.5.2009 kobr] [upravil dne 29.5.2009 kobr] Citovat
mmmb Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 punkac : za 2600 to už by stálo za zkoušku :-) a poštovné by se dalo rozpůlit. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 dalo by se zjistit jestli tempomat jde podle VINu?? jinak mám 2.0 HDI 80kw 2001 [upravil dne 29/5/09 Hauke Ivo] Citovat
kobr Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: mmmb punkac : za 2600 to už by stálo za zkoušku :-) a poštovné by se dalo rozpůlit. Chlapi, vydržte ještě chvíli s objednáním tempomatu, jsem další zájemce o něj, ale teď jdu zkusit povolit tempomat v ŘJ. Ale víte o tom, že lze objednávat jen pro občany USA ? Citovat
mmmb Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 podle VIN? - NE musíš číslo řj motoru. vytáhnout řj a opsat číslo, je to tu už někde popsané. řj je u nádržky na chladící kapalinu Citovat
Leo Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: Hauke Ivo dalo by se zjistit jestli tempomat jde podle VINu?? jinak mám 2.0 HDI 80kw 2001 [upravil dne 29/5/09 Hauke Ivo] Přečti si začátek vlákna tam zjistíš vše potřebné, ale podle popisu co jsi uvedl to nejspíš půjde . Citovat
punkac Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: kobr Původně zaslal: mmmb punkac : za 2600 to už by stálo za zkoušku :-) a poštovné by se dalo rozpůlit. Chlapi, vydržte ještě chvíli s objednáním tempomatu, jsem další zájemce o něj, ale teď jdu zkusit povolit tempomat v ŘJ. Ale víte o tom, že lze objednávat jen pro občany USA ? psal jsem mu, pošle to i do čech, nevím ale kolik bude stát objemější balík, jinak se ale nebráním a počkám písněte dyštak sem, kdo bude mít zájem dáme si uzávěrku do 15.6. pak to dořešíme jak s penězmi, předem říkám že nebudu čekat na nějaké opozdilce jako v případě podsdvícené páky musel objednavatel čekat na nějaké hříšníky, myslím že cena není tak velká a možná bude sleva, ještě mu dyštak písnu aby se to zabalilo jako použité a neclilo se to Citovat
kobr Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Něco k tempomatům, jak objednávat z USA http://www.usaservis.cz/jak-zacit-start-usaservis.html Jestli jsem rozuměl dobře, tak chtějí platit cenu v USA +poštovné v USA +za poslání balíku do ČR + poplatek za přeposlání balíku t.j. 149 Kč. Je to tak? [upravil dne 29.5.2009 kobr] [upravil dne 29.5.2009 kobr] Citovat
punkac Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 já tohle nepoužívám, anglicky se domluvím, účet na ebay mám obstarám si vše sám Citovat
papa Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: Xantik Původně zaslal: papa mark001:potlesk. Ale horší je to semnou, páčku už nikde nemají, co jsem čekal u jiných int. obchodech, tak i v Prachárně prodali nedávno poslední kus. Nakonec mi zbyde koupit or. páčku v Pežotu za2741,- s DPH:nevim Zkus zavolat do ACI, před měsícem je tam ještě měly. www.aci.cz Včera mi odepsali:\" U tohoto produktu nemáme žádný termín dodání. S největší pravděpodobností to dodavatel již vyřadil z nabídky.\" Ale i tak dík za tip. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.