tifik Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Asi to sem úplně nepatří, ale stejně. Mám problém s tempomatem, nedrží zvolenou rychlost. Páčkou nahoru nebo dolů zrychlí nebo zpomalí, ale jak ji pustím tak prostě přestane fungovat. Nevíte jednoduše co s tím? Do servisu se mi to dávat nechce, zas tak na něm nelpím. (už jsem ho takhle koupil) [upravil dne 31/8/09 tifik] Citovat
punkac Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 prošel bych kontakty na spojce a brzdě dále propojení drátů od snímače rychlosti z ECU do ŘJ tempomatu pokaď máš origo tempomat napiš, jestli máš elektronický plyn, nebo lankový na čerpadlo či klapku sání, jestli je s vývěvou nebo bez a jak se zpomalení projeví, jestli zpomalí jen o trošku nebo zpomaluje až do skoro zstavení motoru jo ještě mě napadla jedna věc, tempomat se aktivuje zmáčknutím páčky nahoru či dolů a vypíná se páčkou k sobě je tam rozpínací kontakt, nemůže být vada v něm? třeba je páčka vyviklaná a kontakt na vypnutí je furt rozeplý, to by taky mohlo vysvětlovat to, proč to funguje, když držíš páčku nahoru a dolů a vypne se hned po uvolnění páčky když sundáš deklpod volantem, uvidíš 5 drátů z páčky tempomatu, červený a žlutý, když se přeruší, tak se tempomat vypne. Zkus je spojit natvrdo, aktivuj tempomat, když to bude fungovat jak má, je chyba v páčce, jinak zkontroluj to co jsem napsal na začátku uff, snad se v mojich myšlenkových pochodech vyznáš Citovat
tifik Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Dík moc, zkusím tu páčku a uvidím. Vyznám, ale budu to muset všechno zjistit Citovat
robo 406 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 chlapi chcem sa opýtať či už niekdo dorábal tempomat na čerpadlo lucas :( tam je už predprípreva :myslim:myslim:myslim Citovat
mmmb Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 No to teda neví, ale ten univerzál by měl jít na všrchno viz punkac. jinak někumu se to podařilo udělat přímo ten odkaz jsem tu už dával http://www.forum-auto.com/marques/citroen/sujet4977.htm Citovat
chechet Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 tempomat asi nema uplne priznivy vplyv na spotrebu zejo? vychazim z toho, ze kdyz jedu treba 150 po dalnici s nohou na plynu, prijde nejake stoupani, tak nepotrebuju stoupani vyletet 150. s nohou ani nehnu a at kara klidne zpomali. to tempomat tam fouka stavu, at je i do stoupani rychlost 150... nebo se pletu? Citovat
punkac Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Ten můj tempomat dělá to, že drží nastavenou rychlost a když je kopec, tak někdy drží a někdy ubere podle strmosti kopce např. Tu u ústí na d8 směr německo je dálnice hodně prudká a tempomat zpomalí ze 130 na 100 a po překonání stoupání zase sám přidá Citovat
Leo Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 To bude spíš tím, že na ten kopec motor při zvoleném rychlostním stupni nestačí . Já osobně jezdím podle předpisů (tedy po dálnici 130km/h podle GPS) a asi bych nechtěl, aby auta co předjedu na rovině mne v kopci předjížděli a klepali si na čelo, že co to mám za auto, když mi to do kopce nejede. Takže opravdu do kopce při 130km/h po dálnici si to více vezme, ale zase si myslím, že jinak je jízda plynulá což spotřebě prospívá a není tam zbytečně zvýšená spotřeba tím, že opakovaně noha trochu šlápne na plyn a potom se zase uvolní, protože auto jede rychleji. Stejně je největší žrout město a křižovatky s čímž nic nenaděláme. Citovat
punkac Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 NeNe, dělá to tempomat, stačí abych zlehýnka přišlápl plyn a motor na \"pětku\" začne okamžitě akcelerovat jinak když začne tempomat ubírat, není nic snažšího trošičku přidat pedálem, jinak toto dělá opravdu v prudkém kopci, kde je 13 promile stoupání, na 95 procentech kopců to nedělá [upravil dne 12/10/09 punkac] Citovat
mmmb Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: punkac Ten můj tempomat dělá to, že drží nastavenou rychlost a když je kopec, tak někdy drží a někdy ubere podle strmosti kopce např. Tu u ústí na d8 směr německo je dálnice hodně prudká a tempomat zpomalí ze 130 na 100 a po překonání stoupání zase sám přidá Ono to je možná tím, že je ovládaný podtlakem a nestihne tak rychle zareagovat na zvýšenou potřebu nafty? Citovat
punkac Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 2 mmmb: to opravdu nevím, nicméně mě spotřeba klesla razantně a tempomat používám, kde to jen jde Citovat
alchymist Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 cawte vsetci mal by som jednu otazku. isla by tam namontovat aj packa z p306??? to uchytenie na skrutky by sedelo ale chcem vedet ci bude kompatibilna aj kablami.. diky Citovat
kobr Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 V příspěvcích o tempomatu je někde psané, co pasuje. Citovat
martis Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 ahojte som pozeraj na rj motora a som hladal cislo ktore ma byt na rj motora a tam take cislo nieje skor diadne ani podobne cisla to benzin a diesel na ine?da sa zistit ci aj na moj benzinak sa to da dorobit.dakujem Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Ahoj já mám na konci číslici 252.... tak co myslis pe.tr???????????? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Xantik Přesně tak, první si zjisti číslo ECU, pokud bude koncové trojčíslí aspon 251 tak to jde povolit v ECU. Takže s mojim 252 to pujde? halo halo abych se do toho nepustil a pak sklamání s prázdnou kapsou:aut Mam kulate pačky ale je to rv.2000 tak doufam že mě potěšíte ještě musim zejtra za světla kouknout jestli je nějaká příprava.je možne že mi budou chybět dráty? u palubniho pc se mtaky musel tahat.. diky [upravil dne 12/1/10 Chozeluizskuner] Citovat
Leo Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: martis ahojte som pozeraj na rj motora a som hladal cislo ktore ma byt na rj motora a tam take cislo nieje skor diadne ani podobne cisla to benzin a diesel na ine?da sa zistit ci aj na moj benzinak sa to da dorobit.dakujem Originál páčka tempomatu probíraná na začátku vlákna jde pouze na některé HDI motory a ne na benzínové. Citovat
Leo Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: Chozeluizskuner Původně zaslal: Xantik Přesně tak, první si zjisti číslo ECU, pokud bude koncové trojčíslí aspon 251 tak to jde povolit v ECU. Takže s mojim 252 to pujde? halo halo abych se do toho nepustil a pak sklamání s prázdnou kapsou:aut Mam kulate pačky ale je to rv.2000 tak doufam že mě potěšíte ještě musim zejtra za světla kouknout jestli je nějaká příprava.je možne že mi budou chybět dráty? u palubniho pc se mtaky musel tahat.. diky [upravil dne 12/1/10 Chozeluizskuner] Pokud číslo RJ souhlasí s čísly uvedenými na začátku vlákna tak to půjde. Jistotu budeš mít až na diagnostice, kde to buď půjde povolit nebo nepůjde. Jestli máš všechny dráty Ti nikdo nepoví, to musíš zjistit sám. Citovat
Xantik Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 252 by jít mělo, já mám 251 a tempomatím. Citovat
mark001 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 ja mam 252 a ide ale mne ked to hladali tak v BSI to neslo zapnut az priamo v riadiacej jednotke nieco ako nastavenie rychlosti alebo nieco take ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.