vitin Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Celý týden jsem měl nervy v kýblu s STK, plánoval si co musím na mazlovi všechno opravit, vyměnit atd. Nakonec jsem na to hodil bobek, řekl jsem si že počkám s čím mě vyhoděj. K mýmu údivu už na emisích přišel technik, že ten motor je jak novej a nechtěl věřit, že má nalítáno 170 tisíc. Pak jsem šel na kanál, chlápek pod to vlezl a když vylezl, povídá že auto v takovým cajku tam dlouho neměl. Při odpovědi na otázku o najetých km nechtěl věřit. Na brzdových válcích jsem měl šlápnout na brzdy, jen jsem se dotkl, rána jak hrom a auto letělo dozadu mimo válce. Měl jsem strach ze spoilerů, světel a toho předělanýho předku, ale neřekl na to půl slova, krom toho že je to fakt krasavec. Tak jsem byl šťastnej jak malej Jarda a s novýma známkama frčel domů. Je pravda, když píšou že automatická převodovka šetří motor a teď se to potvrdilo. Nedochází k přetáčení, automat ho udržuje v optimálních točkách, při dojíždění ke křižovatkám si podřazuje a šetří brzdy, takže to má svoje výhody. A když si chci zařádit, klepnu na \"sport\" a to je pak fofr! Citovat
Berkoff Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 tyyyjo ty mas automat? zavidim ...... fakt bych si ho jednou chtel poridit taky ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 a neletělo auto dozadu proto, že jsi ho zapoměl zabrzdit :D:D jinak blahopřeju Citovat
Fakir Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Taky se přidávám ke gratulacím. Já mám teďka bobky z STK taky, čeká mně asi za měsíc... tak uvidíme. Citovat
oddie Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Co z té STK furt děláte za kovbojku??? To máte auta v takovém bordelu, že z toho musíte mít bobky? Vždyť je to jen prohlídka, nic víc. Buďte rádi, že vůbec nějaká je, i takhle jsou dost nedostatečné. Citovat
Ferry Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Na STK auto nikdy nepripravuju, udrzbu ma stalou, tady prece nejde o nejakej ten papir z STK ale o technicky stav vozu a o moje bezpeci, kazdej rozumnej clovek prece autu venuje takovou peci jaka je potreba a nejezdi dva roky se strepem a pak pred STK to rychle neslepuje aby to tak nak prolezlo, tudiz nemam se ceho bat a jak pise Oddie neni treba z toho delat kovbojku [upravil dne 4/6/08 Ferry] Citovat
vitin Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Na STK auto nikdy nepripravuju, udrzbu ma stalou, tady prece nejde o nejakej ten papir z STK ale o technicky stav vozu a o moje bezpeci, kazdej rozumnej clovek prece autu venuje takovou peci jaka je potreba a nejezdi dva roky se strepem a pak pred STK to rychle neslepuje aby to tak nak prolezlo, tudiz nemam se ceho bat a jak pise Oddie neni treba z toho delat kovbojku [upravil dne 4/6/08 Ferry] To je pravda, já se o auto průběžně starám tak, až si mě sousedi dobírají, ale když vidím jaké problémy někomu sem tam na STK dělají, nikdy tam beze strachu nepojedu. Když bude chlápek chtít, vždy ti může tu technickou znepříjemnit. Citovat
vitin Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: minimaxa a neletělo auto dozadu proto, že jsi ho zapoměl zabrzdit :D:D jinak blahopřeju Dík, byla zatažená ruční brzda, ale ta síla ji přemohla. Přitom brzdí dobře, což se potvrdilo při zkoušce zadních brzd. Citovat
vitin Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff tyyyjo ty mas automat? zavidim ...... fakt bych si ho jednou chtel poridit taky ... Já musel kvůli chromé noze, ale měl jsem dvě možnosti. Buď automat, nebo spínat spojku automaticky počítačem přes čidlo na šlajtrpáce. Zvolil jsem ten automat a i když jsem ze začátku pořád hledal řazení, teď bych už neměnil. Obrovský pohodlí hlavně ve městě, motor přežije auto, daleko větší zrychlení. To se pozná, když stojím první na světlech. Při zelené se rozjedu a když projíždím další křižovatku, kolona za mnou se teprve rozjíždí z té první. V autosalonu testovali automat a i tam potvrdili větší zrychlení oproti manuálu. Při dojetí pomalejšího auta můžu klidně v ruce držet pití, jen prošlápnu plyn, automat podřadí a je to jako když tě někdo nakopne. Kolem něj jen proletí modrá šmouha, víc nezaregistruje. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 vitin zas to neprehanaj, lebo ty sem pride niekdo z S16 kou 306 (resp gti 6) 120 KW na motoru a tvuj automat roztrha na sracky Automatom so jazdil, vobec ho nemam rad, neni to taky pozitok s jazdy.... Ja si chci sam urcit kedy budem prehadzovat... ... ... A stk ma caka tento piatok... Citovat
domena Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Automat neni zlej,ale manual je manual:P Citovat
vitin Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 vitin zas to neprehanaj, lebo ty sem pride niekdo z S16 kou 306 (resp gti 6) 120 KW na motoru a tvuj automat roztrha na sracky Automatom so jazdil, vobec ho nemam rad, neni to taky pozitok s jazdy.... Ja si chci sam urcit kedy budem prehadzovat... ... ... A stk ma caka tento piatok... Fakt nekecám, já když chci jet rychle, tak na to šlápnu tolik, že se během 10 kilometrů sám navzájem předjedu!!! Citovat
Béďa Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 automat zavodak, tak to si me rozesmal.. jinak gratulace k STK.. Citovat
Ferry Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 mno mel jsem tu cest vyzkouset 407 3.0V6 v automatu a na rozjezd bych ji na prvnich metrech asi natrel i s 1.8 16V ono na semaforech muzes ziskat nejaky naskok diky automatu hlavne kvuli tomu, ze vetsina lidi zacne hledat radici paku az ve chvili kdy sviti na semaforu zelena uz aspon 2 vteriny, pokud bude vedle tebe stat nekdo kdo semafor sleduje a ma zarazenou jednicku ve chvili kdy tam padne oranzova a trosku tomu vic prislapne plyn, tak s automatem urcite zustanes pozadu Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Taky jsem byl v pondělí na STK (viz. vlákno o Ježkově nehodě, kde jsem zjistil, že mi STK propadla už 29.5.) a ač moje auto má vcelku stálou údržbu, tak bych údajně neprošel kvůli ruční brzdě a nesvítící levé obrysovce - nicméně technik ručku poladil, žárovku též vyměnil a pak už vše bylo O.K. P.S. Ručka podle mě brzdila, na kopci auto udržela, ale přístroje hovořily jinak. Nesvítící obrysovku jsem neřešil, páč mám automatické rozsvěcení světel a tlumené svítí obě (stejně jsou obrysovky zbytečné, já bych je na autě zrušil - aspoň bych nepotkával šetřílky, kteří jsou schopní s rozsvícenými obrysovkami normálně jezdit a v případě přistižení ze sebe dělat blby a tvrdit, že nějak zapomněli přepnout na druhou polohu). Citovat
vitin Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Ferry mno mel jsem tu cest vyzkouset 407 3.0V6 v automatu a na rozjezd bych ji na prvnich metrech asi natrel i s 1.8 16V ono na semaforech muzes ziskat nejaky naskok diky automatu hlavne kvuli tomu, ze vetsina lidi zacne hledat radici paku az ve chvili kdy sviti na semaforu zelena uz aspon 2 vteriny, pokud bude vedle tebe stat nekdo kdo semafor sleduje a ma zarazenou jednicku ve chvili kdy tam padne oranzova a trosku tomu vic prislapne plyn, tak s automatem urcite zustanes pozadu Tak tomu nevěř, to je vyzkoušený. Dokonce to je udané od výrobce - větší zrychlení v automatu u stejného typu auta. Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Ferry .... ono na semaforech muzes ziskat nejaky naskok diky automatu hlavne kvuli tomu, ze vetsina lidi zacne hledat radici paku az ve chvili kdy sviti na semaforu zelena uz aspon 2 vteriny.......... Typická vlastnost českých a východnějších řidičů - v Němcích, Rakousku, Francii apod. se s tímto jevem téměř nesetkáme, protože tam si všichni uvědomují, že průjezdnost křižovatek je přímo úměrná tomu, kolik aut je schopno projet křižovatkou na jednu zelenou. Citovat
vitin Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Taky jsem byl v pondělí na STK (viz. vlákno o Ježkově nehodě, kde jsem zjistil, že mi STK propadla už 29.5.) a ač moje auto má vcelku stálou údržbu, tak bych údajně neprošel kvůli ruční brzdě a nesvítící levé obrysovce - nicméně technik ručku poladil, žárovku též vyměnil a pak už vše bylo O.K. P.S. Ručka podle mě brzdila, na kopci auto udržela, ale přístroje hovořily jinak. Nesvítící obrysovku jsem neřešil, páč mám automatické rozsvěcení světel a tlumené svítí obě (stejně jsou obrysovky zbytečné, já bych je na autě zrušil - aspoň bych nepotkával šetřílky, kteří jsou schopní s rozsvícenými obrysovkami normálně jezdit a v případě přistižení ze sebe dělat blby a tvrdit, že nějak zapomněli přepnout na druhou polohu). Ha, tak tě vyvhytali! Ale ještě že to šlo opravit na místě. Já se totiž divil, že jsem seřizoval světla na zeď a když to dal na přístroj, tak to bylo OK! Kámoš stál u auta a technik mu povídal - když mě vyzval zapnout ostřikovače, - aby odstoupil, že ho to postříká. Jenže ani to se mu nepodařilo, všechny trysky jdou přímo na sklo, na to jsem háklivej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.