Přejít na obsah

vitin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    428
  • Registrace

vitin's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Lidičky, tak jsem zkoušel všechno možný, jenže potíž je v tom, že to nedělá pořád a proto jsem musel čekat až to udělá a odpojit ten altík. Bohužel v tom to nebylo a nakonec jsem zjistil, že je v baterce jeden článek úplně kaput. Zrovna ten, který je schovaný pod držákem a když jsem je všechny měřil, nechtělo se mi sundávat držák. Pak jsem v zoufalství přece jen držák sundal a byl to článek pod ním, zákon schválnosti. Tak kdyby to náhodou někomu vyvádělo podobné věci, může to být tímto.
  2. Ahoj, já to zkusím, mockrát díky a pak sem napíšu.
  3. Chlapi, když jsem pár dní dozadu chtěl nastartovat, budíky vylétly asi do poloviny, problikávaly všechny kontrolky a až po chvilce běhu motoru se to vrátí do správný polohy. Od té doby to někdy udělá a někdy ne, ale něco se děje, protože mi to vybíjí baterku. Včera jsem nenastartoval, baterka byla prázdná. Nabil jsem ji, nastartoval a baterku přes noc odpojil, abych zjistil, jestli je v háji. Baterka vydržela, ale jakmile ji zapojím do auta, za chvíli je vybitá. Něco zůstává zapnuté, nebo u něčeho to probíjí na kostru. Nesetkal se s něčím takovým někdo z vás? Já už si nevím rady. Dík
  4. Copak ta práce člověka baví, ale těch peněz, co všechno stojí.
  5. Tak blahopřeju k novým brzdám! Ale ten kotouč nebude 147 ale 247mm ne? To by bylo sakra malý... Já tam sháním zatím jen tu jednu ojetou desku, všechny ostatní jsou tak 5mm, takže to do podzimu ještě vydrží. Aspoň bude čas na pořádný Feroda. Já zase včera měnil solenoidy v automatu, dal to dohromady a těšil se jak to pofrčí no a ono to frčelo jen dozadu a to ještě na plný plyn, jinak se to nehlo. Hrůza. Obvolával jsem servisy na automaty a nikdo nevěděl co s tím. Tak jsem to rozebral a špekuloval, až jsem zjistil, že mi vyskočil řadící pístek s řadící páčky na hydraulickým bloku když jsem to tam dával, takže byl furt ve stejný poloze. Sice bych si nakopal, ale byla to úleva jak hrom. Tak jsem to hned napravil a to je, panečku, poježděníčko!
  6. Můžeš to mít i zavzdušněný, vzduchová bublina ve třmenu se zahřátím zvětšuje a tím zvyšuje tlak na píst a pak ti to brzdí. Nebo taky tak jak já zarezlou desku v tom třmenu, která se neuvolňovala.
  7. Geri, tak jak jsi pochodila s výměnou? Capy, rozebral jsem to a mám ty samý brzdy. Desky Ferodo, ale jen jedna je sjetá na plech, asi se zarezla a nevracela, ostatní jsou ještě 5mm. Tak zatím sežene známý v servisu jednu sjetou než seženu něco pořádnýho. Bohužel ty Feroda jak jsi psal už tam nemají, tak musím hledat jinde.
  8. vitin

    Ako riešite prach na aute?

    Jojo, řepka, bříza, třešně, jabloně a auto v jednom kuse želenožlutý zasraný povlak. Mám to naneštěstí pod oknem tak mi to nedá na to koukat a každej druhej den meju jak vůl. Ale včera nás nebe vyslyšelo, přišel déšť, řepku už asi taky splách a bude konečně pokoj. Bohužel každej rok po tomto období měním filtr, protože autí je dýchavičný a nejede. Ten pyl se dostane všude a na filtru za vlhka vytvoří lepivej povlak poněvadž je sladkej a je po něm. Poprvé jsme to řešili hodně dlouho, než jsme došli na to, že za to může pyl. Po výměně zas jezdí jak předtím. Holt mám alergika. Ale nedivím se, těch stromů tady a silnice mezi poli s řepkou....
  9. Geri, mockrát díky za info o kvalitě značek. Feroda nikde nemaj na ABS, tak už nebudu hledat a jdu do těch ATE.
  10. Jo, nehádejme se kvůli slovíčkům, musím se přiznat že jsem dělal za komančů v Horáckým autoservise, ale dneska je všechno jinak. Takže už nemám přehled co je co za značku, podstatná většina značek tenkrát nebyla a nebo nebyla známá, dvacet let je dlouhá doba a dneska je všeho zase až moc, tak kdo se v tom má vyznat. Už dávno auta nedělám a tak si dělám sice všechno na svým autě, ale nejdřív holt musím pobrat rozumy od vás mladších, abych tam nedal první věc na kterou trefím.
  11. Ale Geri007 vůbec nemá na mysli levný věci, naopak tuším že chce ferodo a ty zrovna levný nejsou. Ale myslím, že budou kvalitnější než Bosch za stejnou cenu. Je mi jasný, že za desky dám kolem 1500 ale i v týto relaci jsou rozdíly kvality. Na elitu jsou sice nějaký Bosch, ale za stejnou cenu tam jsou i textar, nějaký roadhouse a podobně, tak pokud mám dát těch 1500, tak za nějakou odpovídající kvalitu. Nebudu ale dávat na auto desky za 4000, to teda ne. A když už jsme u toho, ty textar jsou o nějakou stovku dražší, ale jaká to je kvalita? A co desky ATE, ty mám možnost mít, stojí trochu na kvalitě? [upravil dne 7.5.2009 vitin]
  12. S těma dílama na piškoty to je fakt katastrofa. To snad co auto, to jiný díly.
  13. No to je, ale nevím jak kvalita, celkem neznámí výrobci. Tam závisí jen na rozměru, nebo i na tvaru?
  14. Tak díky za radu ohledně kvality a držím palce.
  15. No to budou zaprasený, ale zas to bude fungovat. Tak držím palce a dej vědět jak to dopadlo.
×
×
  • Vytvořit...