Milan+ Odesláno 10. prosinec 2025 Odesláno 10. prosinec 2025 @Radek Hurvajz Tak si to ještě jednou přečti,pokud to je na mně Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. prosinec 2025 Odesláno 10. prosinec 2025 No číst umím, píšeš "neboj znám". Tak se ptám, proč by se měl bát? Navíc píšeš že chce mít vždycky navrch. No tak má navrch a co? Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 10. prosinec 2025 Odesláno 10. prosinec 2025 @Radek HurvajzTak si to vše kloudně přečti ,nebo chceš prudit? Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 21. leden Odesláno 21. leden https://www.csfd.cz/film/1043196-kde-zpivaji-raci/prehled/ Svělý film, ve kterém tato písnička zazněla, super song a super film viz odkaz na csfd. Citovat
MJSytic Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor Jak se pozná, že už je člověk fakt starej? Když si pamatuje vydání originální verze songu, na který začnou vycházet nové verze Citovat
Pepito Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor Tak také přidám něco málo z mých oblíbených kapel. OK406 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen prý nejlepší skladba všech dob, no u mě určitě nee, ale dobrá je a zeppeliny mám rád OK406 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen Led Zeppelin se mi líbí, ale pro mě je nejlepší skladba všech dob Bohemian Rhapsody od Queen. https://youtu.be/fJ9rUzIMcZQ?si=bLsY-3X_gQGGvvp5 OK406, RichVa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen nemusí to být jen hardrock RichVa, OK406 a dýzl ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen (upraveno) Něco z mé vlastní mix a remaster dílny Suno Studio - (styl severský melodicky metalcore - něco švédsky, norsky, něco anglicky) - cele album Vikings 2026. Je to moje tvorba, sdílím grátis. @Radek Hurvajz ..nevím, jestli to bude Tvůj šálek čaje, ale dílnu to rozhodně probudí.. 04. Tog over Jernhavet.mp3 05. Grœnlandsför.mp3 06. Oath in the Frozen Sky.mp3 07. Skymtning Över Asgård.mp3 08. Voyagers of the Northern Sea.mp3 09. Färden Mot Isens Rand.mp3 01. Sasiretis Hav.mp3 02. Slaget i Hafrsfjord.mp3 03. Across the Whale-Road West.mp3 Upraveno 18. březen uživatelem BubakGS Radek Hurvajz a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen @BubakGS Hele, hudba dobrý, ale ten chlap na mě už moc řve Jako dá se to, ale v mym připadě jen chvilku. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen (upraveno) @Radek Hurvajz ...nojo, teprv se to taky učím... ...příště hlasy trochu stáhnu.... ..a možná uberu to metal-core řvaní.... EDIT: ...ale za chvíli budu schopný poskládat muziku v podstatě na přání.... ...nebo remixovat a vyčistit nějaký pravěký věci. Na kytaru už toho moc nenahraju (ruce neslouží) tak se bavím aspoň takhle... Upraveno 18. březen uživatelem BubakGS pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 19. březen Odesláno 19. březen (upraveno) ...ochutnávka z alba věnovaného Finské historii a ságám.... .. skládám... ..spíš folk-metal tentokrát, experimentuju. Ilmarisen Alasin.mp3 Maailma Munapolvelta.mp3 Upraveno 19. březen uživatelem BubakGS Citovat
ozzy56 Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) Upraveno 10. duben uživatelem ozzy56 Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.