Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dikes za info,

prednedavnom som natankoval Shell V-Power Diesel a na motore je to poznat, ma kludnejsi volnobeh a aj lepsie taha. Zmeny nie su az take ako na HDi, ale aj tak myslim ze motor sa mi za to odvdaci ;) A to aditivum budem aspon sem tam pridavat ked tanknem normal naftu ... aspon na precistenie motora.

Odesláno

cena těch cca 170Kč a taky každé tankování , jedna plechovka vydrží na cca 500-650 l nafty podle toho kolik \"motoru dopřeješ\":D

Odesláno

Taky mám \"opičí kapky\". :cool:

Leju je jen, když potřebuju Křápolu v zimě nastartovat. Prej nafta neztuhne ani při -40°C :) Zatím tolik nebylo, ale pověrčivej trochu jsem.

Jinak hladkej diesel snad zkousne cokoli.

(a stejně si myslím, že ty \" opičí kapky\" budou už trošku prošlý):bacha

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já jen že to je další 2-3kč/l, při docela velkým rozdílu ceny nafta/benzín se už takový HDičko přestává vyplácet.

to pocitas ale blbe :) je to asi 0.5koruny na litr kdyz ta plechovka vydrzi na 300 litru, kdyz budu davkovat mene. Ovsem nikdo te nenuti do to do nafty pridavat, je to doplnkova zalezitost

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ja použivám v lete aj zimné aditívum a myslím si ,že motoru to neuškodí.

Pred nedávnom som bol meniť olej v servise a mechanik mi povedal že motor je tak čistý ako keby som ho bol predtým vypucova . Ono to má čosi do seba a hlavne v zime.l

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

najezdím za měsíc cca 2000km a netankuju již jinou naftu, už jen proto, že na jednu nádrž (67l) najedu o cca 50-75km víc, auto je o poznání živější a rozhodně mu tahle nafta prospívá. Je pravda, že není levná. Než ale výměna vstřiků za 50tis, raději kvalitní nafta. Toť můj subjektivní názor.

Kamoš tankoval do HDI taky jen v-power naftu, chceš vidět fotku jakdopadl jeho vstřikovač?? Jak byl zakarbonovanej..... Nevěřím této naftě ani zahovno, reklamní trik jak z lidí tahat peníze, neříkám že v ní není něco víc než v normální ale když si do normální dám VIF aspon vím co tam mám.

Jinak pro počtáře co se snažili počítat výš. Cena plechovky VIFu je 165 korun u štangla a vydrží na 650litrů nafty čili cena navýšení paliva na litru je 0,254,-Kč. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...