janci77 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Dikes za info, prednedavnom som natankoval Shell V-Power Diesel a na motore je to poznat, ma kludnejsi volnobeh a aj lepsie taha. Zmeny nie su az take ako na HDi, ale aj tak myslim ze motor sa mi za to odvdaci A to aditivum budem aspon sem tam pridavat ked tanknem normal naftu ... aspon na precistenie motora. Citovat
Fusion Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Co to stojí taková sranda a jak často to lijete? Citovat
jarinek Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Fusion Co to stojí taková sranda a jak často to lijete? cca 167 kč a při každým tankování Citovat
kapa Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 cena těch cca 170Kč a taky každé tankování , jedna plechovka vydrží na cca 500-650 l nafty podle toho kolik \"motoru dopřeješ\":D Citovat
Fusion Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Já jen že to je další 2-3kč/l, při docela velkým rozdílu ceny nafta/benzín se už takový HDičko přestává vyplácet. Citovat
vix Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Taky mám \"opičí kapky\". Leju je jen, když potřebuju Křápolu v zimě nastartovat. Prej nafta neztuhne ani při -40°C Zatím tolik nebylo, ale pověrčivej trochu jsem. Jinak hladkej diesel snad zkousne cokoli. (a stejně si myslím, že ty \" opičí kapky\" budou už trošku prošlý) Citovat
rimmer Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Fusion Já jen že to je další 2-3kč/l, při docela velkým rozdílu ceny nafta/benzín se už takový HDičko přestává vyplácet. to pocitas ale blbe je to asi 0.5koruny na litr kdyz ta plechovka vydrzi na 300 litru, kdyz budu davkovat mene. Ovsem nikdo te nenuti do to do nafty pridavat, je to doplnkova zalezitost Citovat
EXI.60 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 se vdivím že se na servse řeší takové kraviny.hodně uživatelů se mnou určitě souhlasí Citovat
Dave405 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Kupoval jsem do nafty tohle http://www.bishopsoriginal.cz/462WPPPD1C%20.htm 120ml lahvička za 120Kč vydržela na 600l nafty [upravil dne 8.6.08 Dave405] Citovat
Langyson Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Používám VIF aditiv zimní i v létě a také s tím žádný problém není Citovat
stan gerar Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Ja použivám v lete aj zimné aditívum a myslím si ,že motoru to neuškodí. Pred nedávnom som bol meniť olej v servise a mechanik mi povedal že motor je tak čistý ako keby som ho bol predtým vypucova . Ono to má čosi do seba a hlavne v zime.l Citovat
Xantik Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa najezdím za měsíc cca 2000km a netankuju již jinou naftu, už jen proto, že na jednu nádrž (67l) najedu o cca 50-75km víc, auto je o poznání živější a rozhodně mu tahle nafta prospívá. Je pravda, že není levná. Než ale výměna vstřiků za 50tis, raději kvalitní nafta. Toť můj subjektivní názor. Kamoš tankoval do HDI taky jen v-power naftu, chceš vidět fotku jakdopadl jeho vstřikovač?? Jak byl zakarbonovanej..... Nevěřím této naftě ani zahovno, reklamní trik jak z lidí tahat peníze, neříkám že v ní není něco víc než v normální ale když si do normální dám VIF aspon vím co tam mám. Jinak pro počtáře co se snažili počítat výš. Cena plechovky VIFu je 165 korun u štangla a vydrží na 650litrů nafty čili cena navýšení paliva na litru je 0,254,-Kč. Citovat
jarinek Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa což takhle zrovna tankovat Shell V-power Diesel a nemuset mít starosti s aditivi ... muset mít starosti Citovat
xbarney Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Ja som dnes kupil DYNA Diesel Aditiv Plus, pozna to niekto ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.