snow Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Už jsem se zmínil v jiném vlákně makám v Lahovicích na obchvatu Prahy úsek Lahovice-Slivenec.Konkrétně na vekém kruháči který propojí Strakonickou silnici,Zbraslav a mosty přes Vltavu a Berounku. Citovat
Stifler Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Taky přemýšlím, co tím chtěl básník říci..... Citovat
AnotherOne Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Necheš prísť na Slovensko, tu by sa pomoc pri obchvatoch zišla Citovat
Stifler Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: snow A co je s tim plánem???Kromě toho, že nic neni vidět??? [upravil dne 25/5/08 Stifler] Citovat
KoNG Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 autor s tím chtěl asi naznačit to že se obchvat začal dělat a zřejmě nám chtěl ukázat plán Citovat
snow Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Nedaří se mi vložit fota.Zkusím to napravit ale musím si stáhnout nový program na upravu. Citovat
RychJ-1 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 :D:D To je vážně dobrý, jsem se takhle na večer dlouho nepobavil... Snow: ale držím palce at to sem dáš... Citovat
Stifler Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: snow Nedaří se mi vložit fota.Zkusím to napravit ale musím si stáhnout nový program na upravu. Tak ty obrázky zmenši. Ideální rozlišení je 800 x 600 pixelů, pak to sem půjde vložit jako hračka. Uploadovat je můžeš třeba na www.imageshack.us Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 už aby teb obchvat byl a nejlepe kompletní Citovat
RychJ-1 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr už aby teb obchvat byl a nejlepe kompletní Tak tak...Je to děs... Měl být už před 10 lety a to už bylo pozdě... Citovat
Matthes Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 snow: uka obrazek, jsem zvedav. Zatim sem koukal na mapach na seznamu a vypada to tam nejak divne Citovat
MirasCC Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 snow: Případně mi ty obrázky co sem chceš dát pošli mailem v plným rozlišení, rád se na ně mrknu a pak je sem nahraju. A na některým mi zakroužkuj kde přesně děláš, v tejdnu se stavím a něco ti přivezu Citovat
chuck11 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Holt to \"snow\" bere obchvatem ,než se ktomu dostane no:D:D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 snow máš čas--pojedu kolem až za měsíc.... Citovat
qity3 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 No ked to stavaju rovnakym tempom tak sa toho dozijeme asi za dalsich 10 rokov :D:D:D:D:D:D:D Citovat
buml Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Matthes snow: uka obrazek, jsem zvedav. Zatim sem koukal na mapach na seznamu a vypada to tam nejak divne Boze, proc koukas na seznamacky mapy, ktery maj fotopodklady stary nekolik let:bojim Pokud chces alespon trochu cerstvejsi, tak musis do zahranici nase servery na fotomapy hazej tezkej bobek. Podivej se preba na google ten ma Prahu o hodne cerstvejsi;) Citovat
Medvěd Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Asi trošku chápu, co tu chtěl Snow naznačit. v r. 2000 jsem vezl nějaké techniky do Chamonix podívat se na zabezpečení tunelu pod Mont Blancem - měli totiž instalovat zařízení od stejné dodavatelské firmy do tehdy budovaného tunelu Mrázovka. Cesta byla dlouhá a oni mě tehdy vyrazili dech projektem (tehdy už ve schvalovacím řízení) který se týkal spojení okruhu od Chomutova a D5 s přemostěním Berounky a Vltavy u Radotína s následným pokračováním tunelem pod Břežany až někam k Jesenici, kde se má komunikace napojit na D1. Když jsem to tehdy slyšel, smál jsem se a tvrdil, že se toho určitě nedožiju. To, že se už začalo nejen s touto stavbou, ale i s tunelem pod Letnou mě nadýmá pýchou a Snowovi rozumím, že se tu chce pochlubit. Citovat
Matthes Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: buml Boze, proc koukas na seznamacky mapy, ktery maj fotopodklady stary nekolik let:bojim Pokud chces alespon trochu cerstvejsi, tak musis do zahranici nase servery na fotomapy hazej tezkej bobek. Podivej se preba na google ten ma Prahu o hodne cerstvejsi;) Ale oni to maj na seznamu zakresleny jak to bude vypadat (normalni mapy ne foto ...). Odkaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.