Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem se zmínil v jiném vlákně makám v Lahovicích na obchvatu Prahy úsek Lahovice-Slivenec.Konkrétně na vekém kruháči který propojí Strakonickou silnici,Zbraslav a mosty přes Vltavu a Berounku.

Odesláno
Původně zaslal: snow

Nedaří se mi vložit fota.Zkusím to napravit ale musím si stáhnout nový program na upravu.

Tak ty obrázky zmenši. Ideální rozlišení je 800 x 600 pixelů, pak to sem půjde vložit jako hračka. Uploadovat je můžeš třeba na www.imageshack.us

Odesláno

snow: Případně mi ty obrázky co sem chceš dát pošli mailem v plným rozlišení, rád se na ně mrknu a pak je sem nahraju. A na některým mi zakroužkuj kde přesně děláš, v tejdnu se stavím a něco ti přivezu ;)

Odesláno
Původně zaslal: Matthes

snow: uka obrazek, jsem zvedav. Zatim sem koukal na mapach na seznamu a vypada to tam nejak divne :o

Boze, proc koukas na seznamacky mapy, ktery maj fotopodklady stary nekolik let:bojim

Pokud chces alespon trochu cerstvejsi, tak musis do zahranici nase servery na fotomapy hazej tezkej bobek. Podivej se preba na google ten ma Prahu o hodne cerstvejsi;)

Odesláno

Asi trošku chápu, co tu chtěl Snow naznačit.

v r. 2000 jsem vezl nějaké techniky do Chamonix podívat se na zabezpečení tunelu pod Mont Blancem - měli totiž instalovat zařízení od stejné dodavatelské firmy do tehdy budovaného tunelu Mrázovka. Cesta byla dlouhá a oni mě tehdy vyrazili dech projektem (tehdy už ve schvalovacím řízení) který se týkal spojení okruhu od Chomutova a D5 s přemostěním Berounky a Vltavy u Radotína s následným pokračováním tunelem pod Břežany až někam k Jesenici, kde se má komunikace napojit na D1. Když jsem to tehdy slyšel, smál jsem se a tvrdil, že se toho určitě nedožiju. To, že se už začalo nejen s touto stavbou, ale i s tunelem pod Letnou mě nadýmá pýchou a Snowovi rozumím, že se tu chce pochlubit.

Odesláno
Původně zaslal: buml

Boze, proc koukas na seznamacky mapy, ktery maj fotopodklady stary nekolik let:bojim

Pokud chces alespon trochu cerstvejsi, tak musis do zahranici nase servery na fotomapy hazej tezkej bobek. Podivej se preba na google ten ma Prahu o hodne cerstvejsi;)

Ale oni to maj na seznamu zakresleny jak to bude vypadat (normalni mapy ne foto ...).

Odkaz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...