Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Numerologický rozbor data narození

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

No tak u mě a drahý polovičky je to asi tak na 75%,těch zbylejch 25%si docela odporuje:);):papa:P

u me tak 60/40 .. neco sedi presne a neco je uplna blbost :bojim:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Ono to sedí skoro na každého,všechny ty články mají stejný význam,jen jsou jinak stylizované a použité jiné fráze o ničem jiném to není:papa

Je to další způsob oblbování lidí, jako horoskopy, věštby a podobné hovadiny.

To si tu snad opravdu někdo myslí, že pokud se lidi narodí v jeden den, tak mají zcela stejnou povahu, mají shodné předpoklady ke studiu, mají totožnou inteligenci apod.????

Podle mě si za všechno, co v životě dokázal (i NEDOKÁZAL) může každý sám - A SVÁDĚT NĚCO NA HVĚZDY NEBO NA ŠPATNÝ DATUM NAROZENÍ MŮŽE JENOM SLABOCH (hlavně najít abstraktní důvod, proč se mi nedaří - ale začít sám u sebe, to už je moc práce)

[upravil dne 24/5/2008 Medvěd]

Odesláno

Na tom něco bude, předsedo. Měl jsem spolužačku, která se narodila ve stejný den jako já a musím konstatovat, že jisté rozdíly mezi námi byly. ;)

Odesláno

Naprostej souhlas s předsedajícím Medvědem! Kdybych se měl řídit podle horoskopů, tak už od 18ti nic nedělám, páč vesměs mi jsou hvězdy nakloněny a budu mít štěstí v lásce, spoustu peněz, zdraví na rozdávání a přátel jako smetí, tak nač pracovat, seznamovat se atd., když mně jsou hvězdy tak moc nakloněny, prostě to vše přijde, ne??

Jenom ještě jedna věc, k tomu numerologickému rozboru, kdo tomu věří, tak je to chujovina, páč mám kamaráda z dětství narozeného ve stejný den (o půl hoďky starší, jak já) a krom toho, že jsme měli oba zálibu v autech od útlého dětství a měli stejnou holku (chvilku po sobě), tak jsme byli absolutní opaky!!

Odesláno
Původně zaslal: Neon

........a měli stejnou holku (chvilku po sobě), tak jsme byli absolutní opaky!!

To není žádná frajeřina, ale mít stejnou holku oba současně tak, aby se o tom ten druhý nedozvěděl, to chce fištróna.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Neon

........a měli stejnou holku (chvilku po sobě), tak jsme byli absolutní opaky!!

To není žádná frajeřina, ale mít stejnou holku oba současně tak, aby se o tom ten druhý nedozvěděl, to chce fištróna.

Tak o tom žádná předsedo. A o těch horoskopech to samé taky říkám nějakou dobu a nechápu lidi co se pdle nich řídí :myslim

Guest servisman
Odesláno

a k čemu to je??? Něco souhlasí něco ne.Řídím se podle sebe a ne podle horoskopu.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Na tom něco bude, předsedo. Měl jsem spolužačku, která se narodila ve stejný den jako já a musím konstatovat, že jisté rozdíly mezi námi byly. ;)

Jisté rozdíly jo:D Oproti tobě Kurte asi lulala v sedě,mněla \"vypracovanější\" hruď:D atd.:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...