OK406 Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Zkuste si prosím rozbor svého datumu narozeníhttp://numerologie.najdise.cz/ Citovat
Fakir Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Tak to je brutální. Na mně i drahou polovičku to sedí skoro přesně Citovat
vendelinek Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 No tak u mě a drahý polovičky je to asi tak na 75%,těch zbylejch 25%si docela odporuje:) Citovat
pastorek Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Presne ako horoskopy. Niečo sedí a niečo je úplne od veci. Citovat
Pata Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal No tak u mě a drahý polovičky je to asi tak na 75%,těch zbylejch 25%si docela odporuje:) u me tak 60/40 .. neco sedi presne a neco je uplna blbost :bojim:bojim Citovat
MJSytic Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 JJ, jsem to já na 100% Trošku mě to ale vyděsilo Citovat
chuck11 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Ono to sedí skoro na každého,všechny ty články mají stejný význam,jen jsou jinak stylizované a použité jiné fráze o ničem jiném to není Citovat
Medvěd Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 Ono to sedí skoro na každého,všechny ty články mají stejný význam,jen jsou jinak stylizované a použité jiné fráze o ničem jiném to není Je to další způsob oblbování lidí, jako horoskopy, věštby a podobné hovadiny. To si tu snad opravdu někdo myslí, že pokud se lidi narodí v jeden den, tak mají zcela stejnou povahu, mají shodné předpoklady ke studiu, mají totožnou inteligenci apod.???? Podle mě si za všechno, co v životě dokázal (i NEDOKÁZAL) může každý sám - A SVÁDĚT NĚCO NA HVĚZDY NEBO NA ŠPATNÝ DATUM NAROZENÍ MŮŽE JENOM SLABOCH (hlavně najít abstraktní důvod, proč se mi nedaří - ale začít sám u sebe, to už je moc práce) [upravil dne 24/5/2008 Medvěd] Citovat
Kurt Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Na tom něco bude, předsedo. Měl jsem spolužačku, která se narodila ve stejný den jako já a musím konstatovat, že jisté rozdíly mezi námi byly. Citovat
Neon Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Naprostej souhlas s předsedajícím Medvědem! Kdybych se měl řídit podle horoskopů, tak už od 18ti nic nedělám, páč vesměs mi jsou hvězdy nakloněny a budu mít štěstí v lásce, spoustu peněz, zdraví na rozdávání a přátel jako smetí, tak nač pracovat, seznamovat se atd., když mně jsou hvězdy tak moc nakloněny, prostě to vše přijde, ne?? Jenom ještě jedna věc, k tomu numerologickému rozboru, kdo tomu věří, tak je to chujovina, páč mám kamaráda z dětství narozeného ve stejný den (o půl hoďky starší, jak já) a krom toho, že jsme měli oba zálibu v autech od útlého dětství a měli stejnou holku (chvilku po sobě), tak jsme byli absolutní opaky!! Citovat
Medvěd Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Neon ........a měli stejnou holku (chvilku po sobě), tak jsme byli absolutní opaky!! To není žádná frajeřina, ale mít stejnou holku oba současně tak, aby se o tom ten druhý nedozvěděl, to chce fištróna. Citovat
MatrixChose Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Neon ........a měli stejnou holku (chvilku po sobě), tak jsme byli absolutní opaky!! To není žádná frajeřina, ale mít stejnou holku oba současně tak, aby se o tom ten druhý nedozvěděl, to chce fištróna. Tak o tom žádná předsedo. A o těch horoskopech to samé taky říkám nějakou dobu a nechápu lidi co se pdle nich řídí Citovat
Guest servisman Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 a k čemu to je??? Něco souhlasí něco ne.Řídím se podle sebe a ne podle horoskopu. Citovat
chuck11 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Kurt Na tom něco bude, předsedo. Měl jsem spolužačku, která se narodila ve stejný den jako já a musím konstatovat, že jisté rozdíly mezi námi byly. Jisté rozdíly jo:D Oproti tobě Kurte asi lulala v sedě,mněla \"vypracovanější\" hruď atd.:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.