Bohumil Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Co vy na to? http://mobil.idnes.cz/potvrzeno-telefonica-o2-spustila-bezplatne-volani-vnuti-vam-ale-reklamu-1ox-/mob_operatori.asp?c=A080429_111922_mob_operatori_hro Citovat
MJSytic Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: Bohumil Co vy na to? http://mobil.idnes.cz/potvrzeno-telefonica-o2-spustila-bezplatne-volani-vnuti-vam-ale-reklamu-1ox-/mob_operatori.asp?c=A080429_111922_mob_operatori_hro No když jsem to četl ráno na intranetu, tak jsem kroutil hlavou, že ten náš marketing už neví, jak by vykázal činnost Citovat
Dave405 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 To je ale blbost. Rači uskutečním regulérní placený hovor, neš poslouchat nějaké bláboly, které jen zdržují. Citovat
Fakir Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 1 minut mi nestojí za 20s reklamní spot, s tím ať se jdou bodnout. Bejt to 5 minut, tak se o tom dá uvažovat, ale minuta fakt ne. Už tak mi lezou kyslíci na nervy tím jejich neustálým debilním \"voláte do sítě O2\", resp. \"voláte do sítě jiného operátora\". Co je mi po tom? Citovat
Berkoff Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 mno, ne ze bych mel neco proti outu, ale u mobilnich operatoru je za poplatek nebo u zakazniku jako ja volani mezi sebou gratis uz davno, a volani do jinych siti si klidne zaplatim, protoze stejne stejne volame hlavne mezi sebou ve firme, a to bud na mobilu, nebo na Voip, kazdopadne bych asi nesel do toho poslouchat 20 - 25 vterin reklamu treba na eroticke sluzby, a pak byt spojen napr s tchyni nebo pritelkou Citovat
Fakir Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Berkoff: no vidíš, tos mi právě připomněl, že jsem chtěl dořešit VoIP do domu. Stěhujem se teď s přítelkou do vlastního a zřízení pevný linky na to, aby mohla volat mamince, jsem odmítl, takže bude VoIP brána a bude klid. Citovat
Berkoff Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 fakir: bud si dej voip branu, jesi mas uz telefony, a jesi nemas, porid si voip telefon, zalezitost tisicofky, a mas klid ... Jestli te zajima co mam ja, tak www.viphone.cz Citovat
Fusion Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Ldi nadávají, když je něco drahý, lidi nadávají, když je něco zadarmo Citovat
vix Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Takže, jestli to dobře chápu: Chceš jít na pivo a potřebuješ potvrdit termín. Po 20-25 sekundovej reklamě řekneš \" V osum\" 1) Co když ten druhej telefon nezvedne... to se ta odposlouchaná reklama někam převede ? 2) Mohou se minuty sčítat ? 3) Jak je drahý váš volný čas (for Fusion) ? P.S.: Informace o zůstatku na kartě mě už taky štve Citovat
Fusion Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Já to právě využiju na tydle páteční pivní výlety kdy bohatě stačí 20s na to abych se dozvěděl kam dojít (pokud je druhá strana schopná to vysvětlit) na soukromé kartě (kreditová) Citovat
aaischa Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 studenti a podobně to využijou ( ja neresim, neni nad sluzebni telefon ) ale jinak ybch to bral driv sem dycky schanel ruzny akce dvojnasobeni kreditu volani do nejaky site nebo smsky za nejakej poplatek a tak.... mývám cca 700sms mesicne a ne co volání.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.