Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potvrzuji, 10°C. mám to od technika - plniče klimatizací

a jak píše mio - teploměr do větrací mřížky

zavřít auto, zapnout klimu a ventilátor na nechat chvíli běžet

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Já od jiných \"plničů\" zase slyšel 14°C. A i viděl na teploměru, tak nevím. 7 se mi zdá už vážně málo, to by byla člověku fakt zima.

zima...natáhneš kulicha a je fajn.sem to měřil doma digitál.teploměrěm a naměřil 7°C a 14°C se mi zdá trochu moc
Odesláno
Původně zaslal: Medion

Původně zaslal: MatrixChose

Já od jiných \"plničů\" zase slyšel 14°C. A i viděl na teploměru, tak nevím. 7 se mi zdá už vážně málo, to by byla člověku fakt zima.

zima...natáhneš kulicha a je fajn.sem to měřil doma digitál.teploměrěm a naměřil 7°C a 14°C se mi zdá trochu moc

Tak zase když je venku 30, tak 14 je v podstatě už taky málo a neměl by být takovej rozdíl teplot. I když co si budem říkat, stejně to pouštím na min. teplotu.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Asi akú teplotu by mal mať vzduch z ofukov, keď nastavím klimu na minimálnu teplotu?

Loni jsem byl na plničce .... na plnej fuk po minutě či dvou bylo 5 st. C ... měřena přímo teplota ve výdechu.

Technik říkal že do 10 to je v pohodě, míň jak 3 je špatně .... namrzá výparník. Prý se ale doporučená max. teplota liší podle typu klimy ... já mám manuální v 306D

[upravil dne 28.4.08 RichVa]

Odesláno

ja som videl na Discovery Chanel v relacii Obchodníci s autami po naplnení klímy by to malo byť niekde medzi 4 až 7°C, ak si dobre pamatam tak im to potom ukazalo 4,7°C

Odesláno

Je jasné, že je to silne závislé od okolitej teploty. Keďže teplota výparníka je viac-menej konštantná a prietok vzduchu pri plnom pustení ventilátora tiež, teplejší vzduch sa stihne menej ochladiť ako chladnejší. Takže ak je vonku nad 30C, pochybujem, že by klíma fukála 5C vzduch, bude to aj poriadne nad 10C. Pri takej teplote 22C vonku by to mohlo byť aj pod 10C.

[upravil dne 29.4.2008 AnotherOne]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Je jasné, že je to silne závislé od okolitej teploty. Keďže teplota výparníka je viac-menej konštantná a prietok vzduchu pri plnom pustení ventilátora tiež, teplejší vzduch sa stihne menej ochladiť ako chladnejší. Takže ak je vonku nad 30C, pochybujem, že by klíma fukála 5C vzduch, bude to aj poriadne nad 10C. Pri takej teplote 22C vonku by to mohlo byť aj pod 10C.

[upravil dne 29.4.2008 AnotherOne]

Plne s týmto suhlasím, v dielni kde je 18°C nebude problem namerať na výstupe 5°C, ale v Chorvatsku kde bude 40°C.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...