AnotherOne Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Asi akú teplotu by mal mať vzduch z ofukov, keď nastavím klimu na minimálnu teplotu? Citovat
AnotherOne Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Dikes, mám prvýkrát auto s klímou a čítam tu o samých problémoch s náplňami tak si chcem overiť či mi to fachčí v norme. Citovat
t.rozhon Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 potvrzuji, 10°C. mám to od technika - plniče klimatizací a jak píše mio - teploměr do větrací mřížky zavřít auto, zapnout klimu a ventilátor na nechat chvíli běžet Citovat
voštík Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 to aby to piwo bylo jako ze sedmeho schodu Citovat
Phate Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: Milhaus65 5-7 stupnů ideal Jo, s tim taky souhlasim. Já zase slyšel, že na minimum by měla mít 6 stupňů... Citovat
Medion Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 loni po výměně náplně a po změření mi teploměr ukázal 7°C Citovat
MatrixChose Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Já od jiných \"plničů\" zase slyšel 14°C. A i viděl na teploměru, tak nevím. 7 se mi zdá už vážně málo, to by byla člověku fakt zima. Citovat
Medion Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: MatrixChose Já od jiných \"plničů\" zase slyšel 14°C. A i viděl na teploměru, tak nevím. 7 se mi zdá už vážně málo, to by byla člověku fakt zima. zima...natáhneš kulicha a je fajn.sem to měřil doma digitál.teploměrěm a naměřil 7°C a 14°C se mi zdá trochu moc Citovat
MatrixChose Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: Medion Původně zaslal: MatrixChose Já od jiných \"plničů\" zase slyšel 14°C. A i viděl na teploměru, tak nevím. 7 se mi zdá už vážně málo, to by byla člověku fakt zima. zima...natáhneš kulicha a je fajn.sem to měřil doma digitál.teploměrěm a naměřil 7°C a 14°C se mi zdá trochu moc Tak zase když je venku 30, tak 14 je v podstatě už taky málo a neměl by být takovej rozdíl teplot. I když co si budem říkat, stejně to pouštím na min. teplotu. Citovat
RichVa Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: AnotherOne Asi akú teplotu by mal mať vzduch z ofukov, keď nastavím klimu na minimálnu teplotu? Loni jsem byl na plničce .... na plnej fuk po minutě či dvou bylo 5 st. C ... měřena přímo teplota ve výdechu. Technik říkal že do 10 to je v pohodě, míň jak 3 je špatně .... namrzá výparník. Prý se ale doporučená max. teplota liší podle typu klimy ... já mám manuální v 306D [upravil dne 28.4.08 RichVa] Citovat
MrVain Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 ja som videl na Discovery Chanel v relacii Obchodníci s autami po naplnení klímy by to malo byť niekde medzi 4 až 7°C, ak si dobre pamatam tak im to potom ukazalo 4,7°C Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Jedete s tou teplotou pořád dolů :mrk Bavíme se o klimatizaci,néééé o mražáku :D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 Je jasné, že je to silne závislé od okolitej teploty. Keďže teplota výparníka je viac-menej konštantná a prietok vzduchu pri plnom pustení ventilátora tiež, teplejší vzduch sa stihne menej ochladiť ako chladnejší. Takže ak je vonku nad 30C, pochybujem, že by klíma fukála 5C vzduch, bude to aj poriadne nad 10C. Pri takej teplote 22C vonku by to mohlo byť aj pod 10C. [upravil dne 29.4.2008 AnotherOne] Citovat
MrVain Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Ďalší snímač, umiestnený za výparníkom, sleduje teplotu vstupujúceho vzduchu a vypína kompresor v prípade, že sa teplota vzduchu blíži k 0 C http://auto.server.sk/---servis-konstrukcia-automobilov-klimatizacia--category-je-50-x-id-je-231 Citovat
MrVain Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Je jasné, že je to silne závislé od okolitej teploty. Keďže teplota výparníka je viac-menej konštantná a prietok vzduchu pri plnom pustení ventilátora tiež, teplejší vzduch sa stihne menej ochladiť ako chladnejší. Takže ak je vonku nad 30C, pochybujem, že by klíma fukála 5C vzduch, bude to aj poriadne nad 10C. Pri takej teplote 22C vonku by to mohlo byť aj pod 10C. [upravil dne 29.4.2008 AnotherOne] Plne s týmto suhlasím, v dielni kde je 18°C nebude problem namerať na výstupe 5°C, ale v Chorvatsku kde bude 40°C..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.