MichalTalbot Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Co se probírá na ostatních auto forech (doufám, že to tu ještě nebylo): Lamborghini Forum: Hluk obtékajícího vzduchu nad 330km/h, nevím co s tím! Audi A8 Forum: Kam je nejlepší si dát opravit Rolexky? Fiat Forum: Haló? To jsem tu jediný? Mercedes C-Klasse forum: Můj mercedes v neděli při cestě do obchodu zmoknul – co mám teď dělat? Alfa Forum: Existuje i život mimo servis? MX-5 Forum: „Zálesák“ mi přejel Tuaregem přes auto! Touareg Forum: Mám v podvozku zaraženou Mx-5ku, dá se s tím jezdit, nebo to musím dostat ven? Renault Forum: Prodám měsíční jízdenku – zn. Auto se vrátilo dřív ze servisu. Bentley Forum: Dnes jsem musel použít popelník – jak ho můžu vyměnit? Porsche Cayenne Forum: Spotřeba pod 40l/100km – porucha motoru? Smart Forum: Motor motorky je konečně zamontovaný – výrazné zvýšení výkonu! Mustang Forum: Nějakej kokos v Civicu se mě dnes pokusil předjet! Civic Forum: Nějakej kokos v Mustangu se mě dnes pokusil předjet! Honda Accord Forum: Dostal jsem od mámy auto. Kde seženu levný 18-tipalcový disky? VW Bora Forum: Už toho mám dost, každej si myslí že mám Golf s ruksakem! Opel Forum: Moje Corsa na sobě nemá žádnou rez! SKUTEČNĚ! (téma bylo smazáno Adminem) Lexus Forum: Kde seženu zadní světla ve VW stylu? BMW M3 forum: Kde se daj sehnat vnější zpětný zrcátka z Golfu 3? Viper Forum: Smart v sacím potrubí! Jak ho dostanu ven? Ford Fiesta Forum: Pomoc – mám pod kapotou šicí stroj! Seat Marbella Forum: Dnes jsem se dokázal celou cestu držet s náklaďákem! BMW 3xx E36 Forum: Kde prodávaj nejsmaženější kebab ve městě? Hummer Forum: Dneska jsem ohnul nárazník. 10 mrtvých a 27 zraněných. Musím černý lak koupit přímo v autorizovaném servise, nebo se dá použít i jiný? Autorizovaný servis je 25km a to je skoro 1000,-Kč za benzín! Mercedes-Benz 190D Forum: Kupující mýho auta mi poslal dotaz – neumíte někdo Bengálsky? Yugo Forum: Kdy vám naposledy auto fungovalo? Honda Civic CRX Forum: Sousedův pes mi spí ve výfuku – můžu i tak klidně nastartovat? Mercedes S-Klasse Forum: Žena a ten smradlavý právník se mě snaží oškubat. Jak se jich můžu zbavit bez zápisu do rejstříku trestů? Polo Forum: Tak mám konečně snížený podvozek! Akorát že teď nedosáhnu na okýnko u McDrive. Ferrari Forum: Ještě jsem nebyl mimo město. Jak fungujou stupně 4,5 a 6? Porsche Forum: Píchnul jsem kolo. Bude zpětný odprodej leasingovce levnější, nebo se to mám pokusit prodat sám? Twingo Forum: Mračítka na přední světla z pravé koňské hřívy! BMW 7xx Forum: Pomoc, mám přeprogramovanou jednotku a nevím jak přinutit popelník se zavřít! Citovat
Marcel505 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Fakt pěkný, a co tam bylo o Peugeot-foru? (Příp. o Simca foru) To jsi, předpokládám, umáznul. Citovat
agresssor Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 TAk to je hezky docela sem se nasmal:D Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Niektoré sú veľmi vydarené. To si musel dlho vymýšlať? [upravil dne 2/4/08 pastorek] Citovat
aka Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 psssssst bylo, ale stejne je to pekne a clovek si nemuze pamatovat vsechno Citovat
MichalTalbot Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Žádná cenzura neproběhla a nejsem tak dobrej, abych tohle vymyslel ale místy je to celkem trefný Citovat
Marcel505 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Žádná cenzura neproběhla a nejsem tak dobrej, abych tohle vymyslel ale místy je to celkem trefný Takže o Peugeot-foru nic? Tak to si asi budeme muset vymyslet: Peugeot forum: Mám 309 diesel, jak tam namontuji Turbo? Citovat
Fakir Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Tohle znám, nicméně o Peugeotech jsem ještě žádnej fórek nenašel... takže přidám ze života: 206 fórum: - Jak se tam sakra řadí jednička? Citovat
aaischa Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Tohle znám, nicméně o Peugeotech jsem ještě žádnej fórek nenašel... takže přidám ze života: 206 fórum: - Jak se tam sakra řadí jednička? ehm, já za nemoh zařadit zpátečku ale vážně, přijel sem(poprvé po koupi) a do garáže sem musel tlačit než sem vykoumal že je tam \"kroužek\" [upravil dne 2.4.2008 aaischa] Citovat
Fakir Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: aaischa ehm, já za nemoh zařadit zpátečku ale vážně, přijel sem(poprvé po koupi) a do garáže sem musel tlačit než sem vykoumal že je tam \"kroužek\" [upravil dne 2.4.2008 aaischa] 206 nemá kroužek, má zpátečku za pětkou. Pravda, rovný zuby jsou rovný zuby, občas zapadne až na třetí prošlápnutí spojky... Citovat
mino Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 :Dpred spanim trochu smichu:Dparada:potlesk Citovat
Kurt Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: aka psssssst bylo, ale stejne je to pekne a clovek si nemuze pamatovat vsechno Člověk možná ne, ale tobě se to celkem daří. Citovat
Vvitty Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka psssssst bylo, ale stejne je to pekne a clovek si nemuze pamatovat vsechno Člověk možná ne, ale tobě se to celkem daří. to byla pochvala, nebo pokus o urazku? :bacha Citovat
Kurt Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Vvitty to byla pochvala, nebo pokus o urazku? :bacha No musím se přiznat, že jsem to čekal z jiný strany. Nech ji, ať si na to přijde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.