Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co říkáte na zápas Sparta - Slávia ?

Recommended Posts

Odesláno

Jaký máte dojem ze zápasu Sparta - Slávia, kde se ničí majetek a utkání tím je narušeno. Má cenu vůbec chodit na takové to předem známé rizikové utkání, kde se dopředu ví, že dojde k narušení? Jsou to prostě jak řekli několikrát komentátoři ČT idioti a pod.!!

[upravil dne 1/4/08 OK406]

Odesláno

Vzhledem k tomu, že už od soboty nebydlím na Letný, tak jsem ani žádné srocení bezmozků tvrdících o sobě, že jsou fotbaloví fandové nezaznamenal !!!!!!!!!!!!! (a jsem tomu rád - jedno z mála pozitiv mého současného stavu).

Guest servisman
Odesláno

fotbal mne nebere ani nebral co se děje okolo s tím nic nenadělám.Stačilo mi když jsem tenkrát viděl film PROČ a stačilo.I tací se najdou a s tím se musí počítat

Odesláno

Myslím, že netřeba komentovat ... normální člověk si na to udělal určitě svůj názor.

Jenom nejsmutnější na tom všem je, že všechno, opravdu všechno ... zásahy, hasiče, sanitky i eventuelní soudy platíme MY Z NAŠICH DANÍ ... :nevim

Odesláno

Já to včera bohužel (bohudík?) neviděl Dnes jsem zkouknul sestřihy na internetu a jen mě to utvrdilo v názoru, že kdyby se do nich ještě před tím vstupem na stadion (jak kopali do tý vstupní brány apod.) prostě a jednoduše párkrát vystřelilo gumovýma brokama, tak by ty popadaný stačilo pozbírat a bylo by uklizíno. Tohle bych praktikoval pokaždý, když by se něco takovýho začalo dít (třeba i pak v ochozech) a oni by se to odnaučili. Myslím, že je to jedno z nejlevnějších a nejúčinějších řešení :bacha

A pro ty, co by oponovali, že by to mohl odnést i někdo nevinný... Ten kdo s nima nemá nic společnýho tam s nima nikdy nebude! Normální fanoušek se od nich drží co nejdál! :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Myslím, že netřeba komentovat ... normální člověk si na to udělal určitě svůj názor.

Jenom nejsmutnější na tom všem je, že všechno, opravdu všechno ... zásahy, hasiče, sanitky i eventuelní soudy platíme MY Z NAŠICH DANÍ ... :nevim

To máš pravdu,ale smutné je,že to odnesou lidi kteří se na zápas přijdou jen podívat a jsou v klidu.V tv bylo jak policisti stříkali slzným sprayem a pak jednomu který brečel na zemi jeden policajt se snažil vypláchnout oči vodou,trochu divné,co?:myslim:myslim:myslim Já bych mu ještě přidal.:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Mám takový dojem,že v Anglii mají zavedené pro takové fanoušky(jestli se jim tak dá říkat)doživotní tresty ve formě zákazu vstupu na stadion.Tady by se to určitě taky uplatnilo a třeba i pomohlo(možná)

Odesláno

Stejně by mne zajímalo KDO je KDO a případně na nějakém srazu uspořádat minifotbal třeba i stolní však jsme u jedné značky;):D Já se hrdě už od ranného mládí hlásím ke klubu SLAVIA ovšem JEN fotbalovému - hokejově jsem \"perník\" a TEĎ sprťani hrrr na mně:D:super

Guest Scratch
Odesláno

Spartan (11:17 PM) ICQ :

tak barik mel vcera jedno solo v televizi se sedackou v ruce uprostred vyklizene tribuny... odvedly ho policajti...

kotel je fajn, ale odsamsad pocamcad, u me asi tak a pritom vam aspon na srazech pripadam normalni (barik je kamarad)

Odesláno

Medvede jestli to nebude tim, ze se nehralo na Letny, ale na Strahove :aut

jinak fotbal nesleduju, maximalne terminy utkani na Sparte abych pokud mozno nebyl v danou dobu tamtez co nekteri idioti...

uz davno jsem rikal, ze by se narodni stadion mel udelat za Prahou nekde u dalnice na Ruzyn, a do poli muzou rovnou navez nejake ty zbytky po stavbe, a tam at si ty idioti treba rozbijou hubu....

Odesláno

Národní stadion bych určitě nechtěl na Letný - kde se bohužel plánuje a asi i bude stát, ale chtěl bych ho třeba v Ostravě, protože

a) je to ode mě dostatečně daleko

b) nikdo by mě nenapadal z Pragocentrismu

c) mohl bych kluka kdykoli pouštět ven bez obav, že mu nějakej vypitej \"fanda\" rozbije hubu

d) i v létě bych mohl mít večer otevřená okna a při tom poslouchat televizi nebo cokoli jiného než \"fotbalisty\" od hospodského stolu

Odesláno

Co bych k tomu řekl?

1. pokud tohle jsou 2 nejlepší manšafty v lize, nebylo by lepší ji zavřít a zrušit?

2. tzv. ultras jsou lidé, kteří to nemají v hlavě v pořádku a jakožto momentálně retardovaní by se měli nacházet ve vypolstrovaných celách a ne na fotbale.....

A to je tak asi všechno z mého oficiálního komuniké ke včerejší tragikomedii zvané \"Derby pražských S\"...:mrk

Odesláno

Vcera to byla slusna prasecarna, zajimavej okamzik, jak se borec dostal na hriste, utrhl rohovej praporek a zdrhal. Jak ho tam pokojne slozili na zem a dali mu klepytka. Skoda ze kamery nevideli za roh, protoze tam asi pekne zmodral:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Národní stadion bych určitě nechtěl na Letný - kde se bohužel plánuje a asi i bude stát, ale chtěl bych ho třeba v Ostravě, protože

a) je to ode mě dostatečně daleko

b) nikdo by mě nenapadal z Pragocentrismu

c) mohl bych kluka kdykoli pouštět ven bez obav, že mu nějakej vypitej \"fanda\" rozbije hubu

d) i v létě bych mohl mít večer otevřená okna a při tom poslouchat televizi nebo cokoli jiného než \"fotbalisty\" od hospodského stolu

Medvede jestli to nebude tim, ze se nehralo na Letny, ale na Strahove :aut

jinak fotbal nesleduju, maximalne terminy utkani na Sparte abych pokud mozno nebyl v danou dobu tamtez co nekteri idioti...

uz davno jsem rikal, ze by se narodni stadion mel udelat za Prahou nekde u dalnice na Ruzyn, a do poli muzou rovnou navez nejake ty zbytky po stavbe, a tam at si ty idioti treba rozbijou hubu....

Já bych navrhoval udělat národní stadion někde na severu v nějakém vytěženém povrchovém dole a hned by byl klid s výtržníky a okolí by mělo ,,smysl\" a nebyla by to měsíční krajina, jako je to ted!!:myslim

Odesláno

No musej se někde předvádět,protože pak přijdou domu a místo hrdiny z nich bude banda podpantofláků co si tim bordelem léčej komplex méněcenosti.Zakázal bych činnost toho klubu co ma místo fandů bezmozky,stejně neni kolikrát na co koukat na to kolik za to berou.

Odesláno

Fotbal jako sport je supr :super (sám ho rád hraji dlouhá léta) , ale jednání některých \"rádoby\" fanoušku je trapné,v davu se mnozí \"realizují\" jako hrdinové. :bacha

Sám mám pár známých z tvrdého jádra Baníku a jejich pokřik Banííík p..o , Baníík slyším velice často :bojim

jinak Barcelona vede 1:O :super

[upravil dne 1.4.08 Miku]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...