Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 nevite nekdo nahodou, zda se tady nekde v okoli vyskytuje takova zalezitost jako na obrazku dole - zelezny mostek pres potok nebo silnici, na kamennych pilirich, obvykle pro jednokolejku, budovaly se tak na zacatku minuleho stoleti Citovat
Zila Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 prosim ta ja viem je to blbe ale život ide ďalej lem preboha NESKAAAAČ :P:P:P UNAS JE NEDOSTAVANA TRAŤ ALE MOST JE TAM [upravil dne 24/3/08 Zila] Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Zila prosim ta ja viem je to blbe ale život ide ďalej lem preboha NESKAAAAČ :P:P:P UNAS JE NEDOSTAVANA TRAŤ ALE MOST JE TAM [upravil dne 24/3/08 Zila] nooo skakat fakt nebudu, a kdyz uz tak rozhodne ne z takoveho mostku, z vysky ctyr metru to je tak akorat na zlamane nohy nebo pripadne koleckove kreslo dik za obrazek, ja hledam neco tady v okoli, pokud mozno trosku zapadleho, potrebuju si omerit par veci Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 a i proto potrebuji takovy, jako je na te me fotce Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Vvitty a i proto potrebuji takovy, jako je na te me fotce polovični až malinky je v neratovicích , trat mezi Neratovice -město a Lobkovicemi, odpoledne zkusim hodit foto Citovat
MichalTalbot Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Jen nekecej, pak zas bude večer na Nově, že někde zmizel železný most ve sběru Citovat
Medvěd Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Vvitty - udělejte si s Akou výlet a jeďte ze Smíchova Prokopským údolím na (teď nevím kam - říká se tomu \"pražský Semerink\") nebo ze Smíchova přes Košíře na Rudnou - tam bys něco podobného mohl najít Nebo se dá jeti po trati z Dejvic (Hradčanská) směrem na Kladno - i tam bych viděl velkou pravděpodobnost úspěchu. [upravil dne 24/3/2008 Medvěd] Citovat
Jiři II. Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 A kolik těť vlastně dávají za kilo?Doporučuju zůstat u dopravních značek,je to menší dřina a hliník je hliník. [upravil dne 24/3/08 Jiři II.] Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 vtipalci... kdo by se s tim drel pro tech par korun jeden je u benesova, na trase posazavskeho pacifiku, ale chtel jsem neco bliz semmerink je taky jedna z moznosti, ale co jsem prochazel fotky tak tam jsou hlavne kamenne klenute mostky a nebo potom hrazdene zalezitosti Citovat
oddie Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 V Prokopáku jsou kamenné, móóóžná v Dalejském by jeden mohl být, ale pochybuju. Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Vivitty tak na co to teda chces kdyz ne do sberu?? :myslim Citovat
subin Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Dva mosty jsou na cestě z Dřetovic na Kralupy nad Vltavou,aspoň myslím,že by měli bejt podobný Citovat
Guest servisman Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 nejsem si na 100% jist ale v Č.Budějicích jsem jej zahlídl pokud jej nepředělávali-rekonstrukce po povodních Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: sarkomi nejsem si na 100% jist ale v Č.Budějicích jsem jej zahlídl pokud jej nepředělávali-rekonstrukce po povodních Honzo , Vvitty hledá něco v okolí Prahy Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 sarkomi: ne, dekuji, to uz je bliz ten na posazavskem pacifiku. hledal jsem neco bliz, jak jsem psal... escaper: i kdyz zatim si tu jen tak hraju s par nametama, spis na modul nez neco velkeho... ostatnim diky za tipy kde by mohly ci nemohly byt jeste me napadla stromovka, ale myslim ze tam jsou taky bud kamenne a nebo hrazdene. Citovat
Ferry Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 zkus dat dotaz na forum www.geocaching.cz mozna dostanes i GPS souradnice Citovat
Medvěd Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Ve Stromovce nehledej, samé velké zděné Citovat
tomingo Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Vvitty môžem Ti odporučiť stránku VLAKY.NET , je tam aj veľa českých členov a musím povedať fakt odborníkov - nielen čo sa týka železníc, ale aj modelárov! P.S.: my máme trochu krajší most Citovat
Guest servisman Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Pe.Tr je mi jasné pokud by chtěl foto či o co se mu jedná ,nebyl by problém se mrknout,ale nenapsal o co mu jde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.