Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

hledam zeleznicni most v okoli Prahy...

Recommended Posts

Odesláno

nevite nekdo nahodou, zda se tady nekde v okoli vyskytuje takova zalezitost jako na obrazku dole - zelezny mostek pres potok nebo silnici, na kamennych pilirich, obvykle pro jednokolejku, budovaly se tak na zacatku minuleho stoleti :)

most_210_01-250_2007-12-23_00.jpg

Odesláno

prosim ta ja viem je to blbe ale život ide ďalej lem preboha NESKAAAAČ :P:P:P:P

22.jpg

UNAS JE NEDOSTAVANA TRAŤ ALE MOST JE TAM

[upravil dne 24/3/08 Zila]

Odesláno
Původně zaslal: Zila

prosim ta ja viem je to blbe ale život ide ďalej lem preboha NESKAAAAČ :P:P:P:P

22.jpg

UNAS JE NEDOSTAVANA TRAŤ ALE MOST JE TAM

[upravil dne 24/3/08 Zila]

nooo skakat fakt nebudu, a kdyz uz tak rozhodne ne z takoveho mostku, z vysky ctyr metru to je tak akorat na zlamane nohy nebo pripadne koleckove kreslo :D

dik za obrazek, ja hledam neco tady v okoli, pokud mozno trosku zapadleho, potrebuju si omerit par veci ;)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

a i proto potrebuji takovy, jako je na te me fotce ;)

polovični až malinky je v neratovicích , trat mezi Neratovice -město a Lobkovicemi, odpoledne zkusim hodit foto

Odesláno

Vvitty - udělejte si s Akou výlet a jeďte ze Smíchova Prokopským údolím na (teď nevím kam - říká se tomu \"pražský Semerink\") nebo ze Smíchova přes Košíře na Rudnou - tam bys něco podobného mohl najít

Nebo se dá jeti po trati z Dejvic (Hradčanská) směrem na Kladno - i tam bych viděl velkou pravděpodobnost úspěchu.

[upravil dne 24/3/2008 Medvěd]

Odesláno

vtipalci... :bacha kdo by se s tim drel pro tech par korun :D

jeden je u benesova, na trase posazavskeho pacifiku, ale chtel jsem neco bliz :)

semmerink je taky jedna z moznosti, ale co jsem prochazel fotky tak tam jsou hlavne kamenne klenute mostky a nebo potom hrazdene zalezitosti

Guest servisman
Odesláno

nejsem si na 100% jist ale v Č.Budějicích jsem jej zahlídl pokud jej nepředělávali-rekonstrukce po povodních

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

nejsem si na 100% jist ale v Č.Budějicích jsem jej zahlídl pokud jej nepředělávali-rekonstrukce po povodních

Honzo , Vvitty hledá něco v okolí Prahy ;)

Odesláno

sarkomi: ne, dekuji, to uz je bliz ten na posazavskem pacifiku. hledal jsem neco bliz, jak jsem psal...

escaper: :super i kdyz zatim si tu jen tak hraju s par nametama, spis na modul nez neco velkeho...

ostatnim diky za tipy kde by mohly ci nemohly byt :)

jeste me napadla stromovka, ale myslim ze tam jsou taky bud kamenne a nebo hrazdene.

Guest servisman
Odesláno

Pe.Tr je mi jasné pokud by chtěl foto či o co se mu jedná ,nebyl by problém se mrknout,ale nenapsal o co mu jde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...