Přejít na obsah

tomingo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    253
  • Registrace

tomingo's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Bude to až nad ním. Síce u mňa je výfuk krytý len okolo nádrže.
  2. Vlez pod auto a uvidíš v strede nad výfukovým potrubím tiahlo s maticami, tam to došteluješ.
  3. tomingo

    Překlad Cz -> Sk

    Nechápem, ako niekto chce/nechce písať gramaticky správne!? Hádam len vie/nevie. Keď už raz viem, tak to ide samé...
  4. tomingo

    Dom za milión, dá sa?

    Hnusoba: podľa toho, čo si napísal (majstri, materiál, pozemok s IS), sa do milióna pohodlne vojdeš. Ja sa práve vrhám na poschoďák 9x7m, pozemok mám rodičovský a rozpočet do 1,2mil. svojpomoc. Vybavovačky? Nie je to nič strašné, vybavíš si to raz a máš pokoj celý život (alebo si to dáš vybaviť \"na kľúč\"). Detto s poplatkami. Takže v Tvojej situácii nie je čo riešiť. Máte už vybratý alebo premyslený projekt?
  5. Haló Slováci kde ste, čo zapíjate žiaľ? A hodnotiť bude kto? P.S. gratulujem našim západným bratom!
  6. tomingo

    1.5 D, ztráta výkonu

    Špatne spálená nafta obvykle dymí. Možno ešte skúsiť zmerať kompresiu... Koľko to má km? Nafta je kvalitná? [upravil dne 15.4.2009 tomingo]
  7. tomingo

    Slováci, nezaujalo Vás šrotovné?

    Marko, o Áčkach a ich cenovej politike sa tu toho už popísalo mraky... Ale tých 22tis. odhlásených je slušné číslo, už sa bude lepšie dýchať na cestách.
  8. tomingo

    Slováci, nezaujalo Vás šrotovné?

    Pozri napr.: http://magazin.auto.cz/ojete/skoda-fabia-1999-2007-cisarova-chot.html \"Prodej na českém trhu byl odstartován 4. prosince 1999.\"
  9. tomingo

    Slováci, nezaujalo Vás šrotovné?

    http://free.zoznam.sk/video/Srotovne Trnaváci šrotujú o106
  10. tomingo

    Skúsenosti s eshopom - pneumatiky

    Pre firmu objednávam z http://www.az-pneu.sk. Dodávka aj fakturácia bez problémov a keďže berieme aj niekoľko sád naraz, vedia poskytnúť zľavu. Súkromne som raz objednával z http://www.pneumatiky.in, majú(mali) tu však len zopár typov za bezkonkurenčnú cenu. Dodávka tiež do 2 dní a v pohode.
  11. Ďakujem v mene všetkých Tomášov za gratulácie! Bolo by prinajmenšom netradičné darovať na meniny silentbloky a guľové čapy, preto som si ich \"daroval\" sám. Keďže nič iné momentálne nepotrebujem, s darčekmi som spokojný. Aby som nezabudol ešte na jednu \"bílou čokoládu s konopným semínkem\" od najlepšej slovenskej členky tohto fóra.
  12. Tak čo Slovač, ako vidíte očakávané zavedenie šrotovného podľa nemeckého vzoru? Chystáte sa to aj niekto využiť? Nemecko je s ekonomikou niekde úplne inde, preto si netrúfam odhadnúť, ako sa to prejaví práve u nás. Ak aj niekto vlastní starý črep a tento dá zošrotovať za odmenu €2000, pochybujem, že bude mať ďalších niekoľkotisíc € na kúpu funglovky. Vo veľkom to môžu využívať napr. firmy a solventnejší motoristi, ale taká mladá rodina s hypotékou na krku... Ďalej sa obávam toho, že sa zlikviduje množstvo \"veteránoidných\" exemplárov, teda vozidiel v dobrom stave, ale slušne speňažiteľných práve recykláciou.
  13. Konečne to aj u nás nejak vypadá...
  14. tomingo

    Ubytování v Nitre

    Súhlas s farky-m. Osobne by som volil tú Olympiu, budeš mať poruke nákupné centrum, aj nejaké \"hospudky\"- viď mapka.
×
×
  • Vytvořit...