Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

jo takhle, a ja myslel, ze je to tim, ze voni maji asi 3x vetsi platy :) sem to ale vul :super

A ty mylíš, že Němec uvažuje tak, že si řekne: \"mám 3x vyšší plat, než čecháček, tak ho namíchnu a koupín si nové gumy\"? To určitě ne, oni jsou to pěkní \"kolenovrti\". Buď to mají v legislativě, nebo jsou holt zodpovědnější a vědí, kde ušetřit a kde raději ne.

Odesláno

mít jejich plat, tak pokud se člověk nemá trošku líp tak maj zas životní náklady celkem vejš, jídlo a tak je taky značně nepoměrně drahý, při přepočtu z CZK takže ve výsledku to neni zas tak úchvantý, ale líp se maj... jet o hodně o povaze národa, češi sou převážně šetřiví často až moc...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jak tak koukám na předpovědi počasí, tak hlasí teploty nad 7st.C a tak bud dneska a nebo víkendu přezuji na letní a zimní řádně ošetřím a uložím k letnímu spánku. Jinak dneska je sucho a slunečno.

Odesláno

Vzhledem k počasí a teplotám, které nastaly ale taky k ,,soucitu\" k zimním pneumatikám, jsem již přezul na letní pne.

Zimní pneu Barum Polaris + puklice:

post-0-14109599888749_thumb.jpg

Odesláno

Zimní pneu Barum Polaris - dezén. Samozřejmě, že se musí umýt kola + odstranit kamínky z dezénu (vzorku). A na konec se uloží na starou pneu (aby neleželi přímo na zemi) na sebe v garáži k letnímu spánku. ;)

[upravil dne 11/4/08 OK406]

post-0-14109599888968_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: klumir

kterej debil ti na liťáky závaží klepe ???se podívej,jak ti to kolem spuchřelo.....

není jedinej komu to tam někdo naklepal.ono je těch pneuservisů plno.Jen jednou mi je lepily a to jen proto že to tam nebylo kde klepnout,ale to jsem měl Lagunu

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

V pondělí taky shazuju zimáky

Já o tom uvažoval už v právě uběhnutém týdnu. Ale další sněžení mě odradilo...

Ještě nejméně týden počkám.

Odesláno
Původně zaslal: klumir

kterej debil ti na liťáky závaží klepe ???se podívej,jak ti to kolem spuchřelo.....

Už jsem to s tím takto koupil. To jsem neměl kupovat kvůli to mu auto?? :) Ale jinak to jezdí dobře;):super

Guest servisman
Odesláno

Tak jsem to přezul za pomocí asistenta pomocníka,aby viděla co a jak se dělá.Prostě mladýmu řidiči se musí ukázat co a jak.:papa

Odesláno

Tááák od včera taky přezuto na všech třech autech. Na kola se nechci nějakou dobu ani podívat.

Vřelý dík Dundeemu za prostorovou pomoc.

Původně zaslal: honza406

Tak jsem to přezul za pomocí asistenta pomocníka,aby viděla co a jak se dělá.Prostě mladýmu řidiči se musí ukázat co a jak.:papa

To jsem na dceru taky zkoušel, ale dostala mě, když se mě s pohledem baseta zeptala: ... a nevadí,když to hned zapomenu??? Když bude nejhůř, tak ti brnknu, néé??? Na ženě jsem účast na \"školení\" neměl odvahu ani požadovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...