Přejít na obsah

sedl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Litomyšl
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sedl's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. sedl

    Řízení Peugeot 405 - vyřešeno

    Zdravim, mám přesně stejnej problém s mojí 206kou. Chtěl bych se zeptat jestli je těžký ten silentblok vyměnit (jestli si to vyměnin doma) a na kolik Kč to tak přijde. Dík
  2. sedl

    zhasíná motor

    V otačkach taky, ted sem ho nastartoval a šel tak 3 min ale pak zase shasnul.
  3. Potřebuju poradit, nastartuju motor a ten sám tak po 10sec. zhasne. Nevíte někdo kde je chyba. Mám 206 1.9D. Dík za radu.
  4. Když nastartuju auto(206, 1.9D) nemůžu zařadit,když je auto zhaslí řadit jde. Zkoušel sem tam dát rychlost a nastartovat a auto se rozjelo a jelo i se zmáčklou spojkou. Co s tim, prosim poraďte. [upravil dne 2/1/09 sedl]
  5. Zdravim mám starou 120cítku asi 4 roky v polopřevodu, zítra se ji chystám přihlásit, myslíte že v tom bude nějakej problém? Je nějaká doba do kdy se musí auto přihlásit? Díky za odpovědi.
  6. sedl

    Displej teploměru a hodin

    Můžu se zeptat kolika wattový žárovky jsi použil mě žárovky v displejí chybí uplně
  7. Chtěl bych se zeptat jestli už přezouváte zpátky na letní, popřípadě kdy se na to chystáte. Já mám tehle rok nový zimáky tak bych je nechtěl zbytečně sjíždět.
  8. Zajímalo by mě kolik km denně dojíždíte do práce (školy). Já dojíždím denně dohromady 150 km tak mě zajímá jestli se najde ještě větší blázen než já.
  9. sedl

    Prosím o pomoc

    Na rádio Pioneer DEH 2920MP
  10. Zdravim, potřeboval bych pomoc koupil jsem si redukci na ovládání pod volant, ale vůbec nevim jak to zapojit, nevim co mám zapojit do té větší díry (obr.1) Z ovladače z pod volantu vedou tři kabely do tohoto konektoru (obr.2). Objednával jsem si to na stualarmu a podle rádia a rádia co jsem tam měl předtím by ta redukce měla být správná.
  11. sedl

    jakou redukci na ovl. pod volantem?

    A mohl by mi někdo poradit jak se nakupuje v stualarm.cz, není to jenom pro podnikatele?
  12. Mohl by mi někdo poradit jakou mám použít redukci na ovládání pod volantem. Mám 206ku, r.v. 98 a rádio pioneer DEH 2920Mp. Díky za pomoc.
  13. Scháním el. schéma víceúčelového displeje, mám 206 r.v. 98, z displeje mi vede svazek kabelů s konektorem ale nevim kam to zapojit nikde jsem nenašel druhý konektor. Akorát jsem našel asi 4 volný kabely tak si myslim že by mohly být od toho. V autě jinak všechno funguje. Prosím pomoc!
  14. Můžu do Peugeotu 206 1,9D nalít olej 15W-40 máte s ním někdo zkušenost? Co jsem se dočetl tak spíš doporučujou 10w-40. Jaký je v tom rozdíl? Prosím poraďte.
  15. sedl

    Nefunkční palubní počítač

    Auto mám 10 dnů, majitele se nezeptám je to dovezený z Německa. Na ty konektory se mrknu a uvidíme. A nemůže to bejt tím že není zapojený rádio.
×
×
  • Vytvořit...