Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

a ještě dodávám komplet celé,musel jsem si sehnat jiný soft na úpravu,tak už to bude vše ok,a nebude to tak roztahané a rozkouskované :D

[upravil dne 7/2/08 Burisek]

Chci se zeptat, jestli za tou lištou je dost místa pro čidla nebo si musel upravovat ještě i výztuhu. Díky.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Pánové prosím Vás, ten kdo má čidla namontované v nárazníku u breaku na jaký drát jste asistenta připojili? V pátých dveřích jsem našel světle hnědý drát k couvacím světlům s číslem 0151, ale dole v kufru na straně řidiče jsem ho nikde nenašel. Všechny dráty se tam sbíhají a tlustý svazek jde dopředu, ale drát s tím číslem tam není (snad nevede někudy jinudy). Moc by jste mi pomohli, kdybych věděl přesně který to je drát a nemusel bych laborovat.

Odesláno
Pánové prosím Vás, ten kdo má čidla namontované v nárazníku u breaku na jaký drát jste asistenta připojili? V pátých dveřích jsem našel světle hnědý drát k couvacím světlům s číslem 0151, ale dole v kufru na straně řidiče jsem ho nikde nenašel. Všechny dráty se tam sbíhají a tlustý svazek jde dopředu, ale drát s tím číslem tam není (snad nevede někudy jinudy). Moc by jste mi pomohli, kdybych věděl přesně který to je drát a nemusel bych laborovat.

Tak už jsem ho našel. Je to zelený drát s číslem 220.

Odesláno

Nemá někdo zkušenosti s parkovací kamerou?? Třeba tady je za docela dobrý peníze:

http://aukro.cz/item1298450960_vyprodej_parkovaci_asistent_kamera_lcd_tft.html

Nevím však, jaký rozlišení má displej a jak kvalitně snímá kamera a taky jaký úhel zabírá...

Nemá někdo zkušenost??

Montáž kamerky by byla možná rovněž do černé lišty na víku kufru ( break ).

Díky za zkušenosti

Odesláno
Jenže ta je v pátých dveřích a přece to kvůli tomu nepotáhnu z kufru průchodkama až tam :D.

sory nevšiml jsem si že to dáváš do nárazníku ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Našel jsem parkovací kamerku, určenou přímo místo osvětlení SPZ. Jenže nevím, zda bude \"pasovat\" do mé 406 break. Trochu jsem hledat v service boxu a osvětlovací lampičky u aut 206,207,307,407 jsem našel v podstatě 2 typy.

- 6340 A3

- 6340 A5

tady je odkaz na kameru:

http://www.autio.cz/cz/produkt/kamera-cmd-format-pal-do-vozu-peugeot-206-207-307-307sm-407/

Co myslíte, půjde touto kamerkou nahradit lampička na osvětlení SPZ??

Odesláno

Ještě bych měl jeden dotaz, hledal jsem, ale nikde nenašel. Nemá někdo zkušenosti s montáží stropního LCD ?? Chtěl bych ho umístit dopředu namísto stávajícího osvětlení, využít pro zobrazení obrazu s parkovací kamery a dále pak k přehrávání DVD.

Nevím, zda by bylo možné původní origo panel vyndat vyhodit. Vím, že krom osvětlení je tam i nějaký mini větráček, ale nevím přesnou funkci.

Uvítám, pokud někdo má zkušenosti s montáží stropního LCD..

Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mohl by tu napsat někdo, kdo to má na sedanu, nějaké poznatky...jelikož to co je zde, je spíš pouze breakařské :cool:

Zajímalo by mne, jestli se to dá osadit i bez demontáže nárazníku, anebo je lepší ho sundat? Pak třeba kde ste si to v kufru schovali a kde ste si dali ten pípáček(jestli musí byt v kabině,anebo je to fklidu slyšet i z kufru)...díky

Odesláno

Asio je lepčí ho sundat. Já to však namontoval do spodního okraje, ale vybral jsem hlavně senzory pro nízkou montáž (nejlepší je, když to prodejce přímo uvádí, jinak je většinou poznáš tak, že maj tokovou šikmou \"podložku\", takže směřují více nahoru). Jinak to funguje supr a přesně. Jednotka je na levé straně pod tapecem, já mám displej, s montáží na strop, namontováno za stropní světýlko. Vypadá a funguje to supr. Jen možná zacpu ten pípák, je to docela dost silný.

[upravil dne 14.1.2011 20:14 Edison]

Odesláno

No já si koupil německy asistent (magic watch), za cca. 2200 a ty jsou bez displeje (nechtěl sem ho)...a ty senzory tam mají i takové podložky (šikmé jak klínek), když bychto chtěl dat třeba někde níž, kde je to vetšinou skosené (tudíž aby se to pak zas vyrovnalo)...No a teda když to máš tak nízko, tak nebere to za překážku aj třeba patníky a nebo když couváš do prudčího kopce?No ale vypadá to že to asi shodím ten nárazník, doufám že to není moc náročné, co?

Odesláno

Nevím... Ale je tam ještě hmota pohlcující nárazy a tu je potřeba, nejspíš vykružovákem, taky odstranit. Jinak s kopcema problém není, jen to bralo kapku sních (větší hromádku). Krásně to vezme středně vyšší obrubník.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...