Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď, teď tu byl, na benzínce Agip Brno - Troubsko jsem potkal krásnou černou 307mu, majitel Moral3z. Bylo málo času na popovídání, ale obchod proběhl k mé, (a snad i Štěpánově) spokojenosti. :papa.

Odesláno

Dneska jsme bylv Ikee na Cernaku a po D11 jsem predjizdel MilanaF1 :D.... tak jsem na nej zamaval a ujel :D.... Na muj vkus moc setril naftu :D....

Jel jsem asi 110, na můj vkus rychleji, kdybych šetřil jako při cestě zpět, možná by sis mě v tvé rychlosti ani nevšiml :D

Ale jsem rád, že jsem konečně potkal klubáka :)

Odesláno
To chodíte obidvaja 80km/h keď stíhate sledovať na diaľnici aj protiprúd ? :P:D

No oni jeli proti sobě, ale ve stejným pruhu, tak to si nešlo nevšimnout :D

[upravil dne 6/1/13 23:00 od Bigbadjohn]

Odesláno

2Béďa: Že jsi se neozval alespoň telefonem? Byli jsme tam s Aluškou. Seděli jsme vedle \"kotle\" Komety i Pardubic. :D

Shodou okolností jsem zahlídl na parkovišti Hypernovy u McDonalda Kupáka s \"šálou\". Alespoň myslím, že to byl on jelikož tam stálo opodál i kupé v jeho barvách (Za dnešek jsem ty kupátka viděl dokonce 3. Pokaždý jiná barva) :D

Odesláno

Dave, na hokej telefon většinou nenosím a v tom davu jsem tě brzy ztratil z dohledu. Byli jsme ale asi kousek od sebe, my jsme byli za střídačkou hostů, blíž ke \"kotlům\". ;)

Odesláno

Tomajda_406 : já určitě ne je ještě jedno coupé normální červená pastel.Má i clubovou podložku pod RZ ale kdo to je nevím.Potkávám ho vždycky vprotisměru a i blikne na mě :D

[upravil dne 12/1/2013 11:51 od John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...