Pepito Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 ahojte,abych to vysvětlil..Měl jsem už měsíc zakoupené (docela drahé) vstupenky na \"Batman live\" a nechtěli mi vrátit vstupné tak jsem to odjel na otočku,jen aby to nepropadlo Víkend bych nezvládnul Je jasné,že to teď vypadá blbě,ale jinak to nešlo.. a komentovat to můžete,od toho je tady fórum Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 No tak ale když jsi je měl koupený měsíc tak jsi se musel rozhodovat jestli sraz nebo Batman Live, nebo ne?? No a nechtěli ti vrátit prachy tak jsi sraz zrušil, no, to se snad dalo napsat přímo, nebo to je problem, nikdo by tě nesežral ani nic jinýho Citovat
Pepito Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 ale já to měl na 19.2.2012 na 11.00 tak jsem počítal,že pojedu v pátek na sraz a v neděli ráno ze srazu do Prahy na toho Batmana..a když jsem vše plánoval,tak jsem jaksi nepočítal s tím,že budu mít chřipku jj počítám s pranýřováním :mad: Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Tak nejde o pranýřování, spiš o fakta který čteme, pokud je to takhle jak pišeš ted na konci tak to dává smysl a dá se to pochopit Citovat
Pechy Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Dneska na Průmyslové v 8:45 modrá 306 se lvem na boku. Předpokládám, že to byl Stibto. Blikal jsem, troubil jsem, ale byl nějaký zahleděný Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 mas poskozenou imunitu, jak jsi mi psal, nevlezes mezi 60 lidi, ale rovnou mezi 5000 dost tezce se ted rozhoduju, jestli ti vratit penize, protoze pak dam ostatnim zelenou v tom, ze se nemusi bat o sve penize. Vzdyt ON TO ZA NE NEKDO S TIM MAJITELEM VYRESI. Pro tohle zavedli storno poplatky v cestovnich kancelarich................. ja jsem pro to je zavest taky. Citovat
FrantaCV Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Asi mám smůlu, za 4 roky jsem nepotkal ani jednoho (tedy krommě srazů). Tady na severu potkávám P-éčka na \"Každom kilometri\", ale klubáků je tu jako šafránu. Sorry za Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 asi blbe koukas, ja jsem tam skoro kazdy tyden tak se nekdy sejdem v chomutovce na cinsky obed? ted naposled jsem tam potkal Jardu Mullera, sel zrovna do fitka [upravil dne 21/2/2012 10:38 od Scratch] Citovat
Pepito Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 mas poskozenou imunitu, jak jsi mi psal, nevlezes mezi 60 lidi, ale rovnou mezi 5000 dost tezce se ted rozhoduju, jestli ti vratit penize, protoze pak dam ostatnim zelenou v tom, ze se nemusi bat o sve penize. Vzdyt ON TO ZA NE NEKDO S TIM MAJITELEM VYRESI. Pro tohle zavedli storno poplatky v cestovnich kancelarich................. ja jsem pro to je zavest taky. Ahoj Scratchi,chápu Tvé rozhořčení Vím,že máte s pořádáním hodně starostí.. Jedno mi to není,ale přijít o 1950,-Kč Samozřejmě máš je teď v ruce Ty a je jen na Tobě jak se rozhodneš.. Kdybych nechtěl jet na sraz,tak bych je asi neposílal.. Opravdu jsme se s Kubíkem moc těšily.. Citovat
Béďa Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Scratch & Pepito: tohle si vyřiďte přes SZ nebo ve vlákně o srazu, sem to nepatří. Díky Citovat
Pepito Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Ok,už jsem to Scratchovi poslal na SZ,omlouvám se Citovat
Mildík Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Tak dnes jsem potkal 2 členy, první byl nejspíš Sasula, s 807, v Praze 6, a, druhej lumpik s fialovou 406 sedan 1J1 .... nás s kolegou málem sestřelil , na jižní spojce, směrem k Barranďáku. Citovat
Ferry Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 v kolik hodin to melo byt a co jsem provedl? jinak ja nemam fialovou ale cervenou vinovou [upravil dne 24/2/12 23:02 od Ferry] Citovat
Mildík Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Kolem 9.20, a, z pravýho pruhu, si dovolovat na červený C1, který maže, 90, no nevim, ty lumpe, vetřel ses tam na cenťáky, ještě, že, jsem to neřídil, bych tě otočil, páč služebák je načnutej, a, firma potřebuje prachy, ale, kolega je kliďas :roker Citovat
Ferry Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 hmm tak to nevim, pac podle pichacek jsem vcera v praci byl uz v 9, takze po jizni spojce jsem jel tak o hodinu driv, nez pises A co vim, tak vcera mi nechtela z levyho pruhu uhnout jen nejaka zenska se seatem a ta jela asi tak 65 Citovat
FrantaCV Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 To Scratch: Tak dej echo třeba na SZ až sem budeš mít cestu a můžeme dát řeč u oběda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.