Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,abych to vysvětlil..Měl jsem už měsíc zakoupené (docela drahé) vstupenky na \"Batman live\" a nechtěli mi vrátit vstupné tak jsem to odjel na otočku,jen aby to nepropadlo :(

Víkend bych nezvládnul :bojim

Je jasné,že to teď vypadá blbě,ale jinak to nešlo.. :(:mad:

a komentovat to můžete,od toho je tady fórum :myslim:papa

Odesláno

No tak ale když jsi je měl koupený měsíc tak jsi se musel rozhodovat jestli sraz nebo Batman Live, nebo ne?? No a nechtěli ti vrátit prachy tak jsi sraz zrušil, no, to se snad dalo napsat přímo, nebo to je problem, nikdo by tě nesežral ani nic jinýho

Odesláno

ale já to měl na 19.2.2012 na 11.00 tak jsem počítal,že pojedu v pátek na sraz a v neděli ráno ze srazu do Prahy na toho Batmana..a když jsem vše plánoval,tak jsem jaksi nepočítal s tím,že budu mít chřipku :(

jj počítám s pranýřováním :mad::mad::mad::myslim:papa

Odesláno

Dneska na Průmyslové v 8:45 modrá 306 se lvem na boku. Předpokládám, že to byl Stibto. Blikal jsem, troubil jsem, ale byl nějaký zahleděný :D

Guest Scratch
Odesláno

mas poskozenou imunitu, jak jsi mi psal, nevlezes mezi 60 lidi, ale rovnou mezi 5000 :)

dost tezce se ted rozhoduju, jestli ti vratit penize, protoze pak dam ostatnim zelenou v tom, ze se nemusi bat o sve penize. Vzdyt ON TO ZA NE NEKDO S TIM MAJITELEM VYRESI.

Pro tohle zavedli storno poplatky v cestovnich kancelarich.................

ja jsem pro to je zavest taky.

Odesláno

Asi mám smůlu, za 4 roky jsem nepotkal ani jednoho (tedy krommě srazů). Tady na severu potkávám P-éčka na \"Každom kilometri\", ale klubáků je tu jako šafránu. Sorry za :xvul

Guest Scratch
Odesláno

asi blbe koukas, ja jsem tam skoro kazdy tyden :)

tak se nekdy sejdem v chomutovce na cinsky obed?

ted naposled jsem tam potkal Jardu Mullera, sel zrovna do fitka :D

[upravil dne 21/2/2012 10:38 od Scratch]

Odesláno
mas poskozenou imunitu, jak jsi mi psal, nevlezes mezi 60 lidi, ale rovnou mezi 5000 :)

dost tezce se ted rozhoduju, jestli ti vratit penize, protoze pak dam ostatnim zelenou v tom, ze se nemusi bat o sve penize. Vzdyt ON TO ZA NE NEKDO S TIM MAJITELEM VYRESI.

Pro tohle zavedli storno poplatky v cestovnich kancelarich.................

ja jsem pro to je zavest taky.

Ahoj Scratchi,chápu Tvé rozhořčení :(

Vím,že máte s pořádáním hodně starostí..

Jedno mi to není,ale přijít o 1950,-Kč :(:myslim

Samozřejmě máš je teď v ruce Ty a je jen na Tobě jak se rozhodneš..

Kdybych nechtěl jet na sraz,tak bych je asi neposílal..

Opravdu jsme se s Kubíkem moc těšily..:papa

Odesláno

Tak dnes jsem potkal 2 členy, první byl nejspíš Sasula, s 807, v Praze 6, a, druhej lumpik s fialovou 406 sedan 1J1 .... nás s kolegou málem sestřelil , na jižní spojce, směrem k Barranďáku.

Odesláno

v kolik hodin to melo byt a co jsem provedl? jinak ja nemam fialovou ale cervenou vinovou :D

[upravil dne 24/2/12 23:02 od Ferry]

Odesláno

Kolem 9.20, a, z pravýho pruhu, si dovolovat na červený C1, který maže, 90, no nevim, ty lumpe, vetřel ses tam na cenťáky, ještě, že, jsem to neřídil, bych tě otočil, páč služebák je načnutej, a, firma potřebuje prachy, ale, kolega je kliďas :D:roker

Odesláno

hmm tak to nevim, pac podle pichacek jsem vcera v praci byl uz v 9, takze po jizni spojce jsem jel tak o hodinu driv, nez pises :myslim A co vim, tak vcera mi nechtela z levyho pruhu uhnout jen nejaka zenska se seatem a ta jela asi tak 65

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...