Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pardon 8000 ot. je nepredstavitelne mozna pro ridice Peugeota, 7200 ot. je realne i bez nutnosti vypnuti omezovace u japonce...  u pezota, proste asi nevidana vec.. srovnej si fakta nez budes porovnavat a psat nekomu at nehuli... proste jsou lepsi benzinove NORMALNI kary.... a nejen Mazda, ale i moje motorka ma ted kolikrat objem dvou standardnich zabozroutu....... ale stejne to je u vw a dalsich, neni kam sahnout

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno
před 9 hodinami, brixtr napsal:

To si takhle jedu po D11 a najednou u mě přibrzdí červená Alfa a někdo na mě mává.. že by @h4wk3y? 😂

@brixtr hehe, jojo.. kolik jinejch lidí s rudým Stelviem znáš? :D... Jsem si tě všiml, protože jsem jel pomalu, bo mě sledovali policajti a nemohl jsem je setřást :D...

Odesláno
před 10 hodinami, Scratch napsal:

Pardon 8000 ot. je nepredstavitelne mozna pro ridice Peugeota, 7200 ot. je realne i bez nutnosti vypnuti omezovace u japonce...  u pezota, proste asi nevidana vec.. srovnej si fakta nez budes porovnavat a psat nekomu at nehuli... proste jsou lepsi benzinove NORMALNI kary.... a nejen Mazda, ale i moje motorka ma ted kolikrat objem dvou standardnich zabozroutu....... ale stejne to je u vw a dalsich, neni kam sahnout

Moje reakce byla na 8000ot/min na 6. rychlostní stupeň. Asi by jsi si měl svuj přispěvek přečíst znovu a zjistíš jaký nesmysl jsi napsal.

Odesláno

jo mel byt 5., ale bez omezovace rychlosti je to i na sestku asi mozne, a pak motor kaput :D 

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, Scratch napsal:

Kdyz naftovy peugeot pojede az do 8000 otacek na sestku 🤣, tak neni potreba brzdit 😂😂😂✌️✌️✌️✌️

Fakt nikdo?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Boha jeho, dodrzuju pravidla a necituji predchozi prispevek, priste to udelam, aby bylo zrejme, ze s temi 8000 otackami odpovidam jen Brixtrovi........

proc mate potrebu vmesovat se do te konverzace? Pokud to budu brat do detailu, tak prispevek od Brixtra byl myslen ve stylu ze na rozjezd ho nestiham a ja mu odepisuju, ze ho dam na maximalku, kdy nafta uz  nestiha, protoze ji dojdou otacky......... nic vic v tom neni treba hledat, jen zcela zrejme spickovani se me a Brixtra..... tvl tohle fakt svet nevidel...

@Radek Hurvajz uz mi to doslo.... no tak to o par radku vys mas vysvetleno....

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno
před 3 hodinami, h4wk3y napsal:

hehe, jojo.. kolik jinejch lidí s rudým Stelviem znáš? :D... Jsem si tě všiml, protože jsem jel pomalu, bo mě sledovali policajti a nemohl jsem je setřást :D...

Jo, přesně, neznám jiného blázna co dobrovolně jezdí Alfou :D jo taky jsem na ty policajty koukal, proč myslíš že jsem jel tak pomalu? :D Ale cením to, že sis všiml a mával :D 

AD ostatní... plusy a mínusy pohonu je nikdy nekončicí téma, a dokonce je k tomu tady i vytvořené příslušné vlákno ;) Musím se Jirky ale zastat... Za to může nedostatek vitamínů že píše takové bludy že by mi s mazdou ujel... :D :D :D tím bych to tady ukončil a pokračoval zde pouze v oznámení že se potkal člen klubu :) 

Odesláno (upraveno)

Je mi jasné, nějaký UP tě nemohl vzrušit 😅

Bludičky ne, ale včera večer jsem si všiml, že světla míří celkem pod auto než do dálky😳

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
  • O 4 týdny později...
Odesláno

:D Nějak tu starou naftu spálit musím (a 206 pořád nemá technickou :roll). Mimochodem, nevím kam všichni v tom levém pruhu pospícháte :aut 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...