Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já přes obce jezdím slušně (max do 60km/h) i autem kde je SPZ vidět , tak proč jinak na biku ???   Asi to máme každý "jinak" .  :roll

Pro mne vydovádět neznamená lítat přes obec "180" , ale užít si serpentiny , před zatáčkou přibrzdit a ze zatáčky pěkně pod plynem ať je slyšet výfuk . Ale tomu ty s medvědem asi nerozumíš. Tobě stačí, že to pořádně troubí :aut

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Nene mých 60 na tachu je reálných 55/56 + policejní tolerance atd . . .:blablabla   a to jenom někdy - to není pravidlo. Těch 5 km nic na čase neušetří.  To je spíš tak : zatáčka nebo horizont a baf - obec , brzda ale nekouří se z obložení tak proto.

To neznamená , že prohučím celou vesničku s 60 na tacháči. :bojim   Zrovna vesnice projiždím obezřetně . A vůbec ne kvůli radarům, kterýma mne oslňuje Péťa . Já to dělám protože jsem otec dvou dětí  a děda dvou vnoučat. :super

Doplnění pro ty, co netuší jak jsem to myslel - jedu obezřetně , abych si celý život nemusel vyčítat , že jsem srazil dítě, které vyjelo z pozarohu na kole a nerozhlédlo se :papa

Otec a děda
Odesláno (upraveno)

Nenapadám a neuhýbám - moje svědomí je čisté - viz příspěvek před 32 minutami.  :papa     Jedinej kdo uhýbá od odpovědi jsi ty :aut

Doplnění a končím toto téma zde :xvul               Pokud chceš pokračovat s odpovědí / vysvětlením proč neplatíš příspěvky , tak v tématu co jsem dnes udělal  (resp ne-udělal)  😂

Odesláno
Před hodinou, pesastor napsal:

@Klemoň  I Kaja Marik vi, ze 54 v uzavrene osade prestupkem. Casy kdy mesta merila 60+ jsou Starymi povestmi ceskymi. Takze neuhybej od veci, nenapadej a posyp si popel na hlavu :myslim 

jelikoz jezdim ve mestech dle GPS vzdy rychlostni limit + 10 a muj rocni najezd je nejakych 70 000 km, tak stale meri od 61 vyse, ne asi ve vsech, ale ve vetsine urcite, jinak bych byl bez papiru..... treba takova Blanka, sviti 50 jezdim 60, sviti 70 jedu 80, svete div se, pokuta ani jedna, za 3 roky zpet minimalne....... a jdi uz do hajzlu s tim vecnym poucovanim ostatnich, nikdo na to neni zvedavej aby se rejpal v takovem hovnu jestli jel 54 nebo 56, je to ciste jeho vec, i kdyby jel 80

Odesláno

Ad Blanka - taky jezdím přes limit, konkrétně 55 tachometr na 50 a 75 tachometr na 70. Za poslední rok a půl pravidelných průjezdu tam žádná pokuta. Takže nelze než souhlasit se @Scratch A propos nejlepší jsou šašci co na 50 obsadí levý pruh a šinou se 45... 😒

Odesláno

Přesně jak píše @StibTo, jezdím Blanku denně v podstatě stejným stylem, když je 50 jedu tachometrových 60, když 70 dám si 75 tampomat.. Nikdy mi nic nepřišlo :) To držení levého s rychlostí 10 km/h pod limitem mi ani nepřipomínej, to vždycky teču.. A obce většinou taky projíždím 55 až 60 tachometrových.. Na tyhle morální a poučný kecy jsem alergickej, ať si každý jezdí kolik chce, je to jeho věc, jeho body.. Neřeknu kdyby tam fakt jel 80, ale toto?? A sorry za :xvul

Odesláno

Škoda, že jsem včera jel autem bez kamery. Jel jsem za nadměrem, který vezl řezačku k nám do vesnice. Silnice úzká a myslíš, že když jelo proti auto, že zastavilo nebo aspoň zpomalilo. Čekal jsem, kdy s tím spadne do příkopu. To se podařilo jednomu blbovi s dodávkou, co měl možnost zastavit na odbočce, ale ne, to radši projel příkopem, aniž by zastavil. :bojim Jednoho s Mutivanem donutil řidič couvat na první širší místo. :D

Odesláno

No to je pěkné :D Ale to už je vážně trochu mimo toto téma.. myslím že by se mělo na takové věci založit samostatné téma (pokud už není, ještě jsem to nehledal), něco jako "zážitky ze silnic" kam by jsme toto mohli psát, dávat fotky případně i videa :) 

Odesláno

jojo, lidi jsou dnes debilní, neschopní pochopit druhého..., nejvíc mě *neumím psát slušně*, to jejich neustálé spěchání--honění se za něčím, v dopravě je to vidět asi nejvíc :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...