Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska si to mastim k bankomatu u PéCé pekárny a najednou tam přijela Dzanova 405, čumím jak puk a von z toho vylezl nějakej divnej mladej cápek a šel taky vybírat prachy, a já myslel že vyleze Dzana a bude nějaká prdel, a vono nic. Dzano komu pučuješ káru?

Odesláno

Tento týden co dělám na ministerstvu obrany v Praze tak každej den vídám černou 306 S16(Vvity) u hotelu Hilton a ve středu tam stála i tmavězelená 406 kupé se stříbrným lvem na boku a ostravskou značkou (už jsem ji určo někde viděl, ale nevím kde).:myslim

Odesláno

tak nevericne sem dnes koukal na kamarada s cervenymn coupe v olomouci na parkovisti u OD Hana [tesco] Olomouc

By me zajimalo zda nekdo z fora... hehe

pekne se mi klepali ruce... a ta filda mi tam vadi.. sakrys.

[upravil dne 21/2/10 Chepp]

[upravil dne 21/2/10 Chepp]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dnes jsem poprvé viděl někoho z clubu, na parkovišti před JIPem asi v 16:45 v šedé 207, odjížděla s ním nějaká pěkná blondýnka:mrk, nálepku měla na zadním nárazníku vpravo. Kdopak to byl???:D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

pochybuju

neni to jen o rychlosti, ale taky rozlozeni vah, sezeni na silnici, kroutak, a hlavne ridic....

[upravil dne 20/1/2010 Scratch]

Však někdy můžeme dát sprint, slalom, nebo vrch :D Jo a btw, 106 s 16v se dá rozhýbat na 200 opravdu během chvilky ;)

[upravil dne 9.3.10 kujon106]

Odesláno

Přátelé, kamarádi,

zatím jen předběžně.... kdybyste někdo věděl o 106 S16, r.v. minimálně 2000 a ideálně černé ( samozřejmě i jiná barva může být) , tak prosím, prosím o info ke mě.... Na výbavě zas tolik nezáleží...

Děkuju moc...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Kolem Letohradu občas jedu, ale ne s 307 :)

Jinak jsem dnes viděl černou 607 s křídlem, foliema a placatým duplexem u Karlovek, nikdo odsud?? :) Myslím, že o duplexu někdo uvažoval...

Odesláno

V pátek ráno,okolo šesté hodiny jsem 100% potkal MK405 v Chotěboři na křižovatce na Habry (na tom \"téčku\") Jel jsem s Renaultem Midlum (12t:D)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Nebyl to Ferry, nebo Čakom?

[upravil dne 25.4. 10 dolly1010]

Nevím. Zadní černé sklo a dole uprostřed nalepovací samolepka se lvem a peugeot-clubem. Pokud jsme si toho v té jeho rychlosti dobře všiml. :roker

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Po D1 Brno->Praha jsem dnes 16:45 - 18.00 taky jel, ale nikoho jsem si nevšim :(

Tohle bylo mé první setkání na ulici s někym z klubu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...