Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Dnes celkem 4x troubení u @radim.1008a @Zůza Doufám, že jste si zakončení léta v myslivně užili (pokud jste kráčeli právě tam) a nepřekvapil vás déšť :papa

Odesláno (upraveno)

Jezdí okolo a pomoc s řezáním dřeva nepřijde. :D Kráčeli jsme tam. Zbývalo cca 150m a došli bychom suchý :D Tak jsme si po hodině a půl koupili grilované kuře, já pivo na cestu a šli zase domů. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

@Packy to se mi několikrát stalo u 308,. Někdy nenabehl, vypnutí a znovu zapnutí nepomohlo, ale cca po 10 minutach odstavení auta, to pak naběhlo. V servisu přehráli firmware a zatím to běhá v pohodě 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes ráno stříbrná 407 coupé na Veleslavíně s klubovou samolepkou na zadním okně a pražskou spz, přiznejte se kdo to byl? Jak jsem se za ním za chůze otáčel tak jsem málem nabral lampu :D V první chvíli jsem myslel že mi někdo ukrad auto :D 

Odesláno

Tak to já jsem si @ChouLu s čelovkou nad mojí kapotou a ještě v dešti tedy nevyfotil . . .  Asi nejsem ten správný stolker  😉      Ale poděkovat za snahu, tak to mohu :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...