Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Me vzdy Driver pise, ze je rano rozespalej, ale tohle uz je defacto po poledni :D 

Odesláno

Roman měl za úkol dojet si pro svačinu a vrátit se do práce aniž si někdo všimne, že se vzdálil 😄 Že na mě někdo blikal jsem si nevšiml a i kdyby všiml tak to budu ignorovat pokud nepojede v Peugeotu....což si myslím, že jsi nejel 😉

Odesláno

@Driver ale to je chyba, na me v nedeli takhle blikla Alfa Romeo, a protoze jsem to neignoroval, tak jsem neplatil pokutu :D 

Odesláno

prave jsem na ceste pro dily do ACI :D , tvl v tomhle state nikdo nemaka :D 

Odesláno

Pravda Radku.  To je jak se @Scratch v tom jeho firemním Hnujdai :aut     Lítá to po silnici ze strany na stranu ( Jako Trabant za Škodovkou co je táhne PV3S ) , člověk si hlídá co se bude dít a ne co za vytřeštěnce sedí za volantem :D

Odesláno
před 7 hodinami, MJSytic napsal:

TVL, jedeš v i30 a mám tě jako zdravit jo :D Probliknutí jsem si nevšiml, až když si předjížděl a dal si 4 blinkry mi to došlo, že to bude někdo známý :D 

Já byl maskován bez polepů :D Ale nejvíc mě těší, že jsem předjel MJovo stádečko :aut:D Nějako jako lambo s @Schreekem :D

Odesláno

to by sedelo, jeli jsme na kafe a zmrzlinu do letadla u Mnichova Hradiste :D 

Odesláno
V 3. 11. 2018 at 17:26, Verysek napsal:

Tak když je MJovo stádéčko v klidu jen klušou, to se ti to předjíždí co? Kdyby se splašili, tak by ses ani neusr... V tý rychlosti :D :D :D

kdyz to je udel techto aut, predjedes s tim, jen kdyz ostatni zpomalej :D 

Odesláno
V 3. 11. 2018 at 17:26, Verysek napsal:

Tak když je MJovo stádéčko v klidu jen klušou, to se ti to předjíždí co? Kdyby se splašili, tak by ses ani neusr... V tý rychlosti :D :D :D

Ta aby sis nerejpla :aut 

Odesláno

To ale neznamená, že nemohl potkat jeho vozidlo.  Mě taky známí říkali "viděl jsem tě tam a tam" a přitom už s tím jezdila 2 roky moje mamka, protože jsem jí přenechal své starší auto  :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...