Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

minule s Pe.Tr-em na D10 málem jsem ho nepoznal a pak ráno ja na Forze a MilanF1 na 306 asi do práce

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

pak ráno ja na Forze a MilanF1 na 306 asi do práce

Ano, včera jsem jel do práce s 306, jel jsem o něco dříve než obvykle. Ale nějak si tě nevybavuji. :(

Odesláno (upraveno)

mozná někoho prásknu - ale ono se jezdí do hospody vozem ??

StibTo přistižen inflagtanti v Minipivovaru Beznoska - schovával se u baru za sloupkem a čekal na objednání

attachicon.gifIMG_20160426_185034.jpg

Možná Tě to, Lukáši, překvapí, ale v Praze fungují i takové služby, díky kterým se dá do hospody dojet autem, klidně si tam i popít alkohol a pak si auto cizím řidičem nechat dovézt domů. Býval jsem kdysi klientem Drink-SOS (splašené Pandy), pak i jejich řidičem a neměl bych problém si svůj šuplík nechat kdykoli podobnou službou přemístit.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

znam - vim

melo to byt samozrejme mysleno ironicky - mam tuseni ze si objednal nejake nealko - a urcite si me ani nevsimnul presto jsem stal cca 3 metry od nej a cekal na cisnika az se mi zacne venovat

jenze ja stal za barem a StibTo u baru

Odesláno

Bonzak jeden :D Ano, byl jsem to já, stavil jsem se tam po práci (mám to pět minut daleko) pro výborného "ejla" do PETky sebou. Takže žádný chlastání & řízení :P

Odesláno

Po dlouhé době jsem dnes potkal nějakého klubáka: u Ikei stříbrná 406 kombi s vlekem ( dle mého r.v. 03 - 04 ), auto mělo hradeckou spz a vlek trutnovskou a o něco později na Kbelské 5008. Se dnes urodilo . . . 

Odesláno

Předevčírem kolem šesté na Velké Ohradě zelený kombíkový 206 s pražskou značkou a klubovými polepy na bočních oknech?

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem potkala samotného zakladatele tohoto vlákna Hugo Bosse na závodech do vrchu u nás v Telnici. Tož ať ti to závodí

post-2701-0-02728500-1462615423_thumb.jp

Upraveno uživatelem punkac

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...