Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes tak po dvanacty modry 406 kombi s vozikem na obchvatu jicina, klubovka na lemu kapoty vepredu.

A vcera v MB u MPautodilu modra pekna 106 s klubovyma podlozkama rz a lvicky na boku zadnich blatniku

Odesláno

V sobotu u bauhasu na zlicine potkan Stejsn. Ja sem stal na svetlech, neco sem lovil pod volantem a najednou mi zena rika hele ten ma stejmy auto, a koukal po nas :-D tak sem kouknul do zrcatka a videl sem uz jen Iron Maiden :-D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes lehce před pravým polednem jsem potkal v Žamberku, kousek za Benzinou směrem do centra, červenou 206ku s denním kulatým svícením a SPZ 5H7 .... s klubovou samolepkou na kufrových dveřích. Tak kdopak to byl?

Vubec netusim, jak jsem na to prave ted prisel ale byl jsem to ja

Odesláno

Peugeot club Jižní Čechy - má to něco společného s tímto klubem?

Umím si představit hned 2 jihočechy, kteří by mohli být v jeho vedení ....

Ale protože se tu ještě tento klub neproflákl, jsou z toho (minimálně tedy jeden) venku :D

Odesláno

tak jsem dneska potkal žlutou 106ku v lehkým tuningu s pražskou značkou a podložkou PCJČ. Fotku mám, ale jsem línej jí tahat z telefonu :)

Odesláno

Neznám nikoho, kdo by měl samolepku Peugeot club Jižní Čechy na svém autě. Zároveň i vím, koho měl Medvěd namysli, ale musí jej zklamat, jelikož se moc spletl. Doporučuji, aby si lépe zjišťoval své zdroje, než něco uvede zde na fóru.

Občas potkávám černou 207 s MPZ SK, která má tuto samolepku.Možná, že by více věděl Chozeluizskuner.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...