Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já nepotkávám nikoho,ale na Kumburském újezdě u baráčku stojí už dost často 1 až 2 pugy,tak káva už asi bude brzo.:-D

Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk

Odesláno

Zajed do hotelu filip. Tam snad stoji casteji. Jinak ja mam povit ze jsme te videli v nove pacr u autobus nadrazi.

Odesláno

Dneska jsem potkal Schreeka, který mi stál před domem, když jsem zrovna odjížděl za h4wk3yem na kafe na Džbán... :) 

Takže rychle svolaný mikrosraz na džbáně :) 

Odesláno

Dnes jsem v Žamberku potkal několik 206tek, mají u nás v kempu II.sraz P206 a mezi nimi krásný RC se středočeskýma značkama. Chtěl jsem se tam jít podívat, ale mám toho po celém dni dost. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

minulý pátek 24.7. stříbrná 407SW s klubovou nálepkou na kufru a jihlavskou značkou, myslím 3J něco, na nájezdu z Pražského okruhu na D1, bylo to už později, kolem půl 10 večer, řidič telefonujíc, střihnul to bez řádného využití připojovacího pruhu v rychlosti asi 110km/h nejdřív do volného pravého pruhu a následně hned zbytečně do středního ( pravý pruh před ním na kilometr volný :aut:roll ), na pozdrav varovnýma blinkrama po předjetí nereagoval, tak se přiznejte, a podejte vysvětlení, kdo to byl :P

jinak 22.7. viděna Scratchova 406 zaparkovaná u chalupy v Ústí, jel jsem kolem na kole, z vyjížďky přes Kumburk a Lomnici zpět do NP.

v pondělí v práci spatřen Medvěd s Medvídětem :)

Odesláno

kurna ja jsem nejak v kurzu :D

Ferry, mas velky minus, ze ses nestavil v obcerstvovaci stanici :)

Print: ja byl nastvanej, protoze vzadu v HoPo kolona, tady na srankach kolona a sranky 3x dolu a ja zrovna spechal. Takze priste budu lip koukat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...