Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo když já se v těch malejch peugeotech tolik nevyznám a hlavně včera to bylo dík počasítakový no hodně náročný a všimnul jsem si ho až když sem vytahoval ze zálivu jinak bych možná i houknul ale když bych zahoukal mu u okna tak by se možná musel jet rychle přebalit.

Odesláno

Vena Garazmistr: myslim, ze kdybys houknul na me, tak ti oplatim stejnou minci a sel bys ty :D

Odesláno

Se pořád někdo někde potkává, ale na Vysočině (havlíčkobrodsko) sem za 3/4 roku co jsem u klubu nepotkal ještě nikoho :/ :D

Kdyby jsi nekecal :D 

Odesláno (upraveno)

Včera viděn Přírůstek s přítulkou mezi fanoušky na Světovém poháru ve vodním slalomu v Troji

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

A podle čeho soudíš, že to byl klubák? Nějak na té fotce nevidím nic, co by alespoň vzdáleně připomínalo nálepku, či jiný znak příslušnosti ke klubu. :myslim

Odesláno

Tam prvne me zaujal ramecek spz, je tam autoport, coz je autorizak na citroeny, rikam si na peugeot aute? Ten jezdi za falko605 (klubak-mechanik), rikam si treba ma samolepku, no a vpravym dolnim rohu zadniho skla ji ma Franto :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...