Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže přátelé, dnes pojedu 135 km štreku z Chlumce přes Poděbrady, Mladou Boleslav a Českou Lípu do Prysku. Pevně věřím, že budete stát u silnic a mávat :)

Odesláno
Světle modrá? To by mohl být Roky. :myslim Líbí se mi, že i v Hr se kouká po klubácích. :super

To je docela mozny, nebyl taky pred rokem na sraze v HR?

ahoj projížděl jsem Záhřebem 17.8. neco kolem 12.00h směr domov Ečko mám taky tak jsem to mohl být já a máš pravdu byly jsme na srazu v HR.:super

PS: s jednou 407 černou jsem se trochu předjížděl pak to vzdala ,ale to bylo ještě před Zadarem:papa

[upravil dne 25/8/14 19:00 od Roky]

[upravil dne 25/8/14 19:01 od Roky]

Jo tak to jsem byl já :D asi 3 x jsme se předjeli, bylo to někde mezi tunely. je možný, že to bylo ještě před Zadarem...myslel jsem si, že jsi to ty, ale nechtělo se mi troubit :D:D:D

Odesláno
Takže přátelé, dnes pojedu 135 km štreku z Chlumce přes Poděbrady, Mladou Boleslav a Českou Lípu do Prysku. Pevně věřím, že budete stát u silnic a mávat :)
jel jsem v pa trasu MB-Jicin-Poděbrady , vim ze 406 sedan modry sem potkal ale jestli jsi to byl netusim . cas 11-13
Odesláno
Ja dnes videl v Lukach Nad Jihlavou okolo 19:45 na horni casti namesti krasnou 205 ve stribrny barve se speedlineama a hlavne s podznackama PC. Kdopak to byl ?

Proč ses nestavil na pokec ? :myslim:)

Odesláno

Dneska kolem 7:00 za Humpolcem směrem od Pelhřimova potkána modrá 407SW s Céčkem na značce a za volantem typuji osobu podobnou Koblihovi... někde jsem četl, že bude o víkendu na Vysočině, tak že by on? :myslim

Odesláno
Světle modrá? To by mohl být Roky. :myslim Líbí se mi, že i v Hr se kouká po klubácích. :super

To je docela mozny, nebyl taky pred rokem na sraze v HR?

ahoj projížděl jsem Záhřebem 17.8. neco kolem 12.00h směr domov Ečko mám taky tak jsem to mohl být já a máš pravdu byly jsme na srazu v HR.:super

PS: s jednou 407 černou jsem se trochu předjížděl pak to vzdala ,ale to bylo ještě před Zadarem:papa

[upravil dne 25/8/14 19:00 od Roky]

[upravil dne 25/8/14 19:01 od Roky]

Jo tak to jsem byl já :D asi 3 x jsme se předjeli, bylo to někde mezi tunely. je možný, že to bylo ještě před Zadarem...myslel jsem si, že jsi to ty, ale nechtělo se mi troubit :D:D:D

to jsi měl troubit :potlesk:potlesk

Odesláno

kolin minulej tyden krizovatka Modry Bod - potkal sem tmave sedou 508 s cernyma logama :P stali jsme za sebou na krizovatce a cekali na zelenou smerem do mesta.

byl sem maskovan v zelenem Evasionu s xHx-xxxx znackou :mrk

[upravil dne 31/8/14 19:02 od Havlicek.Lukas]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...