Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vaku70: mě poznáš. Zlatá 306ka snad už po okolí žádná jiná nejezdí, navíc mám na zadním okně v rohu pod stěračem malý starý klubový znak - sice už trochu oloupaný, ale je tam. :)

Odesláno

Ted brazdim vysocinu. Budu jezdit okolo Svetle Nad Sazavou. Tak su zvedav jestli tu nekoho potkam. ;-)

Odesláno

Nikdo nepotkal modrou 406 new model, s US značkou za zadním sklem co mám v avataru? Fakt ne? Sem projel z Prysku cestu přes boleslav až do Chlumce :(

Odesláno

Já potkávám v Praze na Strakonický každou chvíli 807 se samolepkama rádia Beat pod oběma zadníma světlama a velkou klubáckou na zadních vratech, dneska jsem si všimnul, že má i pár srazovejch samolepek na zadním okýnku, ale nereaguje na blikání ani na mávání, když jsem ho předjížděl :myslim SPZ začíná 1AC

Odesláno
Světle modrá? To by mohl být Roky. :myslim Líbí se mi, že i v Hr se kouká po klubácích. :super

To je docela mozny, nebyl taky pred rokem na sraze v HR?

ahoj projížděl jsem Záhřebem 17.8. neco kolem 12.00h směr domov Ečko mám taky tak jsem to mohl být já a máš pravdu byly jsme na srazu v HR.:super

PS: s jednou 407 černou jsem se trochu předjížděl pak to vzdala ,ale to bylo ještě před Zadarem:papa

[upravil dne 25/8/14 19:00 od Roky]

[upravil dne 25/8/14 19:01 od Roky]

Odesláno
Já potkávám v Praze na Strakonický každou chvíli 807 se samolepkama rádia Beat pod oběma zadníma světlama a velkou klubáckou na zadních vratech, dneska jsem si všimnul, že má i pár srazovejch samolepek na zadním okýnku, ale nereaguje na blikání ani na mávání, když jsem ho předjížděl :myslim SPZ začíná 1AC

Tipuju Plaza

Odesláno

Tipuju Plaza

stopro Mildík

Odesláno

Tipuju Plaza

stopro Mildík

Mildíka jsem nějak ze své hlavy vytěsnil, ale asi máš pravdu, náčelníku

Odesláno

Včera jsem byl u kamaráda na dílně, spravoval tam nějakýho focuse s rozbitým předním nárazníkem. Říkal že to patří nějakýmu ukrajincovi, ale zaujalo mě, že pod přední SPZkou měl podložku peugeot-club.com :)

Odesláno

Dnes okolo 9 ráno v Krnově na kruháču jsem potkal někoho z bílou 5008. Že by Elton? Na přední kapotě jsem zahlédl nějakou nálepku na zadním okně asi nálepku peugeot-club.com. Dobře jsem neviděl protože jsem stál jako druhé auto před kruháčem.

Odesláno

Ja dnes videl v Lukach Nad Jihlavou okolo 19:45 na horni casti namesti krasnou 205 ve stribrny barve se speedlineama a hlavne s podznackama PC. Kdopak to byl ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...